evet canım, bu bizim moralimizi bozamaz, bilakis hırslandırır, saraycanın da dediği gibi haftaya gümbür gümbür geleceğiz..Günaydın kılzar
bende bu hafta 1 kg yukardayım aslında çok bir kaçamağım yoktu olsun bakalım birde regl 2 gün geçikti bütün sıkıntılaarı var ama gelmedi moral bozmak yok yola devam
geçen hafta : 67kg
bu hafta :68 kg
fark:1kg
kahvaltı
peynir
domates biber
1 yumurta
1 zeytin
yasimutsuz sende mahzen gibi regl den dolayı kilo verememişsin...haftaya gümbür gümbür geleceksiniz kızlar...
tebrik ederim canım ilk alkışı ben yapmıştım ama görmedin sanırım :)kızlaaarrr haftanın 1. si ben olacağım hiç aklıma gelmezdi, yaşasın kötülüüüük...kendi kendime nazar koyayım alkış yapayımmm
evet canım, bu bizim moralimizi bozamaz, bilakis hırslandırır, saraycanın da dediği gibi haftaya gümbür gümbür geleceğiz..
tebrik ederim canım ilk alkışı ben yapmıştım ama görmedin sanırım :)
kızlar bu arada kaçamak ve haftaya hedeflerinizi de yazın da öğleden sonra listeyi yayınlayım..
Günaydın kızlar ben kilo verrkn arkadaş olmak isteyen var mı bugün başlıyacağım 78 kiloyum
sorma yaa, biz de haftasonu bahçeye gittik ya, çapa falan yaptım, feci hamlamışım,oturup kalkmak işkence gibi, zor yürüyorum, canım yürüyüş yapmak falan istemedi... nasıl intikam alacksam tartıdan :). neyse sabah ola hayrola.. iyi geceler canım..Menulerin cok iyi canım. Tablomuz çok guzel.1. Oldum yupiiiiiiiii
Canım hic Jillian yapmak istemiyoooor:18:
allah kolaylık versin canım, senin zayıflama sırlarından biri de bu sanınırım, bebekle uğraşmak, biraz daha zamanla oturur inşallah, nasıl uyutuyorsun, ayağında mı sallıyorsun, beşiğinde mi? biberonda süt veriyor musun?günaydın mahzenim ve yasimutsuzum, sabah tartıda çoook sevindim hemen foto çekip günlüğüme ekledim, 63 leri görmek gayet mutluluk verici benim için,
dün jillianı yapamadım, yapmadım demiyorum dikkatinizi çekerim, ya-pa-ma-dım... kızım 12 lerde uykuya dalıyor benimde o saatte pilim bitiyor, saat 10 dan 12 ye kadar onu uyutmaya çalışıyorum, 2 saat boyunca uğraşıyorum, dün babasına verdim al birazda sen uyut dedim, sıpam ben olmayıncada ağlamaya başlıyor, kendi kendine nasıl uyumasını öğreteceğim bilemiyorum...
canım bi de gündüz uyuma saatlerine gözat, gündüz çok uyutmamaya çalış ki akşam erkenden uyusun yavrucak :)kızlar ben kızımıilk doğduğundan itibaren emzirerek uyuttum, şimdide öyle uyuyor, çogu zaman bizim yatağımızda uyuyor, tabi beşiğinde de uyuttuğum oluyor, sallıyorum uyuyor, geçenlerde 3-4 gün yatağa koyuyordum az sallıyordum uyuyordu, hatta babasına aman nazar değmesin, güzel uyuyor bu aralar demiştim .. bu aralar gene (9 gibi sütünü veriyorum altını değiştiriyorum,) saat 10 a yakın yatağımıza gidiyoruz veee 12 gibi uyuyor (( dün kendi haline bıraktığımda oldu, belki kendi kendine uyur dedim, yataktan kalkıp bana ce-ee yapıyor, gülsem mi ağlasam mı :) herneyse bir şekilde kendi kendine uyumasını öğretmeliyim :))
yasimutsuz, bir önceki mesajındı sanırım, kahvaltıyı canın istemiyormuş geç yapacağım diye yazmışsın, ne kadar doğru bilmiyorum ama yeme saatlerine dikkat edilmesi öneriliyor , ben de yemek saatlerime dikkat etmeye çalıştım hep...sende kahvaltını ihmal etme canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?