Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

aa senin günlüğün de varmış
evet canım, senin de mi var, bakındım biraz ama göremedim..

tost yesen daha mı iyiydi acaba? boşver canım sen ne yersen ye zayıflıyosun zaten..

günaydın

mahzen canım herşey beyinde bitiyoor onu biliyorumda işte bazen oluyor aslında alışmıştım zor kilo verdiğimi biliyorum fakat hissler diyelim:)))))))

saraycım maşallahın var ama senin metobolizma bende olsa oooo on kere zayıfladıydım

Dün akşam avm gittim canan karatayın kitabını aldım okumaya başladım bile kitapta çok güzel şeyler anlatıyor okuduça size aktarırım artık

ben tek sıkıntım karatay kahvaltısında 2 yumurta yiyemem onun yerine peyniri bol koyuyorum bilginiz olsun

sabah kakınca güüne nerdeyse 1 lt su ile başladım
arkasından işe yürüyerek geldim 25 dk

şimdi kahvaltı klasık 1 yumurta ile karatay kahvaltısı

tost yesen daha mı iyiydi acaba? boşver canım sen ne yersen ye zayıflıyosun zaten..

yok yok tost yememem daha iyi oldu, sonra başka şeylerde yemek isterdim :))) malum ekmek daha çok yediriyor...
kız o kadarda değil, dikkat etmezsem hooop hemen kilo alıyorum,

canım sen hiç kilo veremiyorum diye kendine kötü enerji yükleme lütfen , kendini diyette gibi hissetmeden kilo vereceksin inş.
ayrıca karatay kitabındaki önemli notları bekliyorum sabırsızlıkla...

Kahvaltıma ek olarak

çiğ badem
çiğ fındık

sarayca okudukça aktaracağım artık diyet falan yok sağlıklı beslenme

önemli değil tek yumurta da yiyebilirsin, yeine peynir yersın, canım sen hangi kitabını aldın? ben de aldım geçenlerde 4 kitabını aldım birine başladım ama çok başındayım..

Son düzenleme:
önemli değil tek yumurta da yiyebilirsin, yeine peynir yersın, canım sen hangi kitabını aldın? Ben de aldım geçenlerde 4 kitabını aldım birine başladım ama çok başındayım..

ben kıtapların heepsini inceledim azar azar hepsinini içereği hepsine yakın bende tek olarar
karatay diyeti yaşam boyu sağlık okumaya başladım bile

tavuk şinitzel
1 kaşık domates çorbası(sevmedim ve unlu diye yemedim)
çoban salata
1 ayran

kızlar bugün öğleden sonra tayini çıkan bir ablamıza veda var, yaş pasta ve börek menüde..
o kadar diyorum karataya uyumlu olsun diye ama nafile :)
kimse kısırla salatayla uğraşmak istemiyor
yemiycem tabiki ama pastamı alırım oğlum yer :))

biz ne zaman bilinçli bir toplum olacağız!

kızlar ben şu kadınlar günlerine şiddetle karşıyım, zaten günde olanların yarıdan fazlası obez, 3/2 si aşırı şişman, birde yapıyorlar, pasta, börek, kurabiye, kek, ne bu yaaa... bizler ön ayak olmalıyız böyle günlerin tarzını değiştirmeliyiz... örneğin kısır olabilir, mayonez siz makarna salatası olabilir, yanında yeşillik turşu vs. ya da sarma dolma ve yanında yoğurt vs. tatlı ise sütlaç olabilir, ya da kabak tatlısı, ya da incir, hurma,pestil, kuru dut, tuzlu olarak ise kuruyemiş vs. vs. ... ne bileyim aklıma bunlar geliyor belki düşünülürse çok çeşit olabilir...ayrıca hem ekonomik olur, hemde insanlar bir çok şey yapmak zorunda kalmaz ne o öyle ya margarinle unla şekerle yapılan envai çeşitte tatlı tuzlu ikramlar...

mahzenim iyi yapıyorsun canım, yeme o sağlıksız yaş pastaları,

yasimutsuz, canım kilo verme konusunda sende bir bıkkınlık sezdim, doğru mu acaba?

kızlar öğlen yumurta ve yoğurt yedim...aslında canım yemek istemiyordu ama başım falan dönmesin diye yedim...

Kızlar

dün öğleden sonra kk giremedim
bugünde zar zor girdim

öğle menü
az ciğer(sıcakta fazla yiyesim gelmedi)
salata
1 bardak ayran
4-5 badem
5 findık çiğ

sarayca sen kardeniz bölgesinde idim demi havalar berbat haberler söyledi burası da kavruluyor artık klımalar yetişmez

Sarayca haklısın o pastalar çok sağlıksız ama napalım insanları hiç bir zaman yeme alışkanlığını değiştiremeyiz

bıkkınlık değil de bazen karamsar olmu yo değilim gerçekten öle çok fazla yiyen biri de değilim hani su içsem yarar cinsindeyim :))))) kilo veremediğim gibi aldığım zaman da cinler tepeme çıkıyor ama bugunden itibaren akışını bıraktım bir gün vucudum pes edip ben kazanacağım hocamız kitabında bile öyle diyor özellikle gençlerimiz çok sabırsız diyor bir anda yeme alışkanlıklarını düzeltiyorsun 10 günde 20 günde sonuç bekliyorsun bu süreç kımınde 2 ayda kiminde 6 ayda kiminde ise 2 yıla kadar sürer sade sabırla bekleyip sağlıklı besleneceksiz diyor bende bekliyeceğim nasıl 13 ayda 78 kg bu kilo düştüm hesaplarsam ayda 1 kg oluyor azimle bekleyeceğim tabiki de sizlerin sayesinde

ha birde allahtan öyle sarkan bir yerim yok vucut olarak azıcık bidem pörtlüyor okadar:))))))

birde avm panolan denedim 38 beden cup diye oturdu :)))))))))

haklısın canım ben de çok karşıydım bekarken, ne ayıplardım o gün yapan kadınları.. ama benim de başıma geldi . zaten neyi ayıpladımsa başıma geliyor.. ben de günlerde iki çesşit salata olması taraftarıyım, şerbetli tatlılara karşıyım ama hatunlar pek seviyor...
ben günlerimde genelde kısır yaparım, fena sayılmaz kısırım sevilir, bundan sonra buğday salatası falan da yaparım değişiklik olsun diye..
yasimutsuzum bence umudunu kaybetme, başarabilirsin, başarabiliriz, bizim saraycadan farkımız yok aslında, bebek emzirmesi dışında, onu da biz kaçamak yapmayarak ve sporu daha çok yaparak telafi edebilirz... başaranlardan hiç farkımız yok, yeterince istemek ve bunun için uğraşmak yeterli..

bu karatay teyze bizlere çok şey öğretecek, yeme alışkanlıklarımızı kökten değiştircez inş....

kızlar benim kilomda zamanla çok durdu 2-3 hafta kilo vermediğim oldu, sabretmek lazım...

yasimutsuz maşallah sana 38 beden oluyormuş, gerçi bende 2-3 tane 38 beden var ve oluyor ama, ctesi inş. deneyerek görcem. zaten ben hiç 36 beden giyinmedim bel ve göbek hizam kalın olduğu için 45 kg olsam ancak 36 beden giyerim herhalde... şaka şaka

canım yanlış anlaşılmasın, ben günlere karşı değilim, günlerde yapılan yiyeceklere karşıyım, daha hafif şeyler hazırlanabilir manasında, yoksa arkadaşlarla toplanmak elbette paha biçilemez... :))

kızlar tabiki benden bir farkınız yok, aaaa geçen hafta bir regl sizin hemen motivasyonunuzu düşürecekse işiniz var valla ...kilo bu her hafta eşit veremeyebilir insan, di mi ama...

benim günlüğüm yok,profiline bakarken senin günlüğünü gördüm de,merhba diyeyim dedim
sağol canım, diyete başlamaya karar verdiğimde 22/05/2013 tarihinde açmıştım, sonra 27/05/2013 tarihinde karatay diyeti yapmaya karar verdim ve o gün bugündür her 2 tarafta da yazıyorum, tabiki günlüğüme çok daha sık uğruyorum :)
seni de her zaman beklerim..

evet arkadaşlarla ayda 1 toplanıp sohbet etmek, yemek içmek çok güzel oluyor...
motivasyonumuz düşmedi kiiii kim demiş

kızlar bu arada veda sona erdi ve ben bişey yemedim içmedim, tabağımı aldım ve direk yukarı çıkardım, oğluma götüreyim diye ama o da zehirlenir mi dersiniz götürmesem mi acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…