evet canım, senin de mi var, bakındım biraz ama göremedim..aa senin günlüğün de varmış
tost yesen daha mı iyiydi acabaMahzencim canım 1-2 meyveden bir şey olmaz, afiyet olsun.. ben bu aksam az kalsın kendime tost yapacaktım sonra dondurma yedim sonra peynirli cubuk sonra bayaaa bir dolma.... ancak kendime geldim...bari Jillian 2 / 10 u erken yapayimda bitsiiiiin...
tost yesen daha mı iyiydi acaba? boşver canım sen ne yersen ye zayıflıyosun zaten ..
günaydın
mahzen canım herşey beyinde bitiyoor onu biliyorumda işte bazen oluyor aslında alışmıştım zor kilo verdiğimi biliyorum fakat hissler diyelim:)))))))
saraycım maşallahın var ama senin metobolizma bende olsa oooo on kere zayıfladıydım
Dün akşam avm gittim canan karatayın kitabını aldım okumaya başladım bile kitapta çok güzel şeyler anlatıyor okuduça size aktarırım artık
ben tek sıkıntım karatay kahvaltısında 2 yumurta yiyemem onun yerine peyniri bol koyuyorum bilginiz olsun
sabah kakınca güüne nerdeyse 1 lt su ile başladım
arkasından işe yürüyerek geldim 25 dk
şimdi kahvaltı klasık 1 yumurta ile karatay kahvaltısı
önemli değil tek yumurta da yiyebilirsin, yeine peynir yersın, canım sen hangi kitabını aldın? ben de aldım geçenlerde 4 kitabını aldım birine başladım ama çok başındayım..günaydın
mahzen canım herşey beyinde bitiyoor onu biliyorumda işte bazen oluyor aslında alışmıştım zor kilo verdiğimi biliyorum fakat hissler diyelim:)))))))
saraycım maşallahın var ama senin metobolizma bende olsa oooo on kere zayıfladıydım
Dün akşam avm gittim canan karatayın kitabını aldım okumaya başladım bile kitapta çok güzel şeyler anlatıyor okuduça size aktarırım artık
ben tek sıkıntım karatay kahvaltısında 2 yumurta yiyemem onun yerine peyniri bol koyuyorum bilginiz olsun
sabah kakınca güüne nerdeyse 1 lt su ile başladım
arkasından işe yürüyerek geldim 25 dk
şimdi kahvaltı klasık 1 yumurta ile karatay kahvaltısı
önemli değil tek yumurta da yiyebilirsin, yeine peynir yersın, canım sen hangi kitabını aldın? Ben de aldım geçenlerde 4 kitabını aldım birine başladım ama çok başındayım..
ben "karatay diyeti"ne başladım sanım...ben kıtapların heepsini inceledim azar azar hepsinini içereği hepsine yakın bende tek olarar
karatay diyeti yaşam boyu sağlık okumaya başladım bile
haklısın canım ben de çok karşıydım bekarken, ne ayıplardım o gün yapan kadınları.. ama benim de başıma geldibiz ne zaman bilinçli bir toplum olacağız!
kızlar ben şu kadınlar günlerine şiddetle karşıyım, zaten günde olanların yarıdan fazlası obez, 3/2 si aşırı şişman, birde yapıyorlar, pasta, börek, kurabiye, kek, ne bu yaaa... bizler ön ayak olmalıyız böyle günlerin tarzını değiştirmeliyiz... örneğin kısır olabilir, mayonez siz makarna salatası olabilir, yanında yeşillik turşu vs. ya da sarma dolma ve yanında yoğurt vs. tatlı ise sütlaç olabilir, ya da kabak tatlısı, ya da incir, hurma,pestil, kuru dut, tuzlu olarak ise kuruyemiş vs. vs. ... ne bileyim aklıma bunlar geliyor belki düşünülürse çok çeşit olabilir...ayrıca hem ekonomik olur, hemde insanlar bir çok şey yapmak zorunda kalmaz ne o öyle ya margarinle unla şekerle yapılan envai çeşitte tatlı tuzlu ikramlar...
mahzenim iyi yapıyorsun canım, yeme o sağlıksız yaş pastaları,
yasimutsuz, canım kilo verme konusunda sende bir bıkkınlık sezdim, doğru mu acaba?
kızlar öğlen yumurta ve yoğurt yedim...aslında canım yemek istemiyordu ama başım falan dönmesin diye yedim...
benim günlüğüm yok,profiline bakarken senin günlüğünü gördüm de,merhba diyeyim dedimevet canım, senin de mi var, bakındım biraz ama göremedim...
haklısın canım ben de çok karşıydım bekarken, ne ayıplardım o gün yapan kadınları.. ama benim de başıma geldi. zaten neyi ayıpladımsa başıma geliyor.. ben de günlerde iki çesşit salata olması taraftarıyım, şerbetli tatlılara karşıyım ama hatunlar pek seviyor...
ben günlerimde genelde kısır yaparım, fena sayılmaz kısırım sevilir, bundan sonra buğday salatası falan da yaparım değişiklik olsun diye..
yasimutsuzum bence umudunu kaybetme, başarabilirsin, başarabiliriz, bizim saraycadan farkımız yok aslında, bebek emzirmesi dışında, onu da biz kaçamak yapmayarak ve sporu daha çok yaparak telafi edebilirz... başaranlardan hiç farkımız yok, yeterince istemek ve bunun için uğraşmak yeterli..
sağol canım, diyete başlamaya karar verdiğimde 22/05/2013 tarihinde açmıştım, sonra 27/05/2013 tarihinde karatay diyeti yapmaya karar verdim ve o gün bugündür her 2 tarafta da yazıyorum, tabiki günlüğüme çok daha sık uğruyorum :)benim günlüğüm yok,profiline bakarken senin günlüğünü gördüm de,merhba diyeyim dedim
evet arkadaşlarla ayda 1 toplanıp sohbet etmek, yemek içmek çok güzel oluyor...canım yanlış anlaşılmasın, ben günlere karşı değilim, günlerde yapılan yiyeceklere karşıyım, daha hafif şeyler hazırlanabilir manasında, yoksa arkadaşlarla toplanmak elbette paha biçilemez... :))
kızlar tabiki benden bir farkınız yok, aaaa geçen hafta bir regl sizin hemen motivasyonunuzu düşürecekse işiniz var valla...kilo bu her hafta eşit veremeyebilir insan, di mi ama...
oluruz tabiki canım, kilomuz yakınmış, senin boy ne kadar? benim 1,58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?