Kizlar bugün kendime sadece 2 bluz aldım, pantolonlari hic beğenmedim. Int. Ten alcam tekrar..
Iyi kandiller tekrar.
benim aklıma gelmişti zaten sen ilçede yaşıyosun, pek bişey bulamazsın, neden internetten almıyorsun diye aklımdan geçmişti ama denemeden almak istemiyosun diye düşündüm, pantolon sıkıntı tabi ama ben LCWdan netten almıştım, mağazadan olsa öyle güzel duran bir pantolon bulamazdım heralde, canım internetten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin olmazsa aynen iade ediyosun elinde kalmıyor ki, hatta düşündüğün kıyafetin bir alt bir üst bedenini sipariş et olmayanını iade edersin..
Eki Görüntüle 737422
1. arkadaşımızı tebrik ediyor,haftaya hiç heveslenmesin diyoruz :)
kilo alan arkadaşlarımız da üzülmesinler, haftaya gümbür gümbür geleceğiz inş.
canım iyi olmaz mı hiç,bence gayet güzel geçen hafta artı 800 ü gören bana göre artı olmaktan çok daha iyidir :)başlangıç 83.1 kg
geçen hafta 64.5 kg
bu hafta 64.3 kg
fark -0.2 kg
hiç yoktan iyidir diyorum..
kaçamaklarım, ctesi pazar full spor bu hafta yapamadım...
Günaıdın
mahzen ben geçen hafta 68,50kg ddeğil 68 dim düzeltelim
geçen hafta: 68
bugun : 66,90
fark :1,10 kg
Rumuz: mahzen77
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.8
Fark:-0.8
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Yüzdesi: -%1.00
[sıze=3]rumuz: Mahzen77
başlangıç tarihi:27/05/2013
başlangıç kg:82
geçen hafta:79.6
bu hafta:78.8
fark:-0.8
toplam fark:3.2
beden:44
spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
boy:1.58
hedef:70
yüzdesi: -%1[/sıze].00
evet canım ilk 2 hafta çok iyiydi, son iki hafta bir ileri bir geri yaptım ama benden de oldu biraz, geçen hafta hiç spor yapamadım sayılır.. neyse haftaya daha iyi sonuçlar alacğız inş.canım çok iyi tebrik ederim..
gayet iyi mahzencim, tebrik ederim canım..sen sanırım 77-78 sınırında biraz zorlanacaksın, ama sonra tıkır tıkır kilolar gidecek, hatta içinden ''Allahım bir hastalığım mı var, çok hızlı kilo veriyorum'' diyeceksin...
verirsin canım mrk etme bence 500 rahat verirsin sporla da birlikteSarayca san birşey demiyoruz zaten sen 100 gr olsa veriyorsun
bende sindire sindire yavaş yavaş verceğim ah bende hafta da 200 gr razıyım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?