Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Kizlar bugün kendime sadece 2 bluz aldım, pantolonlari hic beğenmedim. Int. Ten alcam tekrar..

Iyi kandiller tekrar.

benim aklıma gelmişti zaten sen ilçede yaşıyosun, pek bişey bulamazsın, neden internetten almıyorsun diye aklımdan geçmişti ama denemeden almak istemiyosun diye düşündüm, pantolon sıkıntı tabi ama ben LCWdan netten almıştım, mağazadan olsa öyle güzel duran bir pantolon bulamazdım heralde, canım internetten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin olmazsa aynen iade ediyosun elinde kalmıyor ki, hatta düşündüğün kıyafetin bir alt bir üst bedenini sipariş et olmayanını iade edersin..

akşam(17.30)
1,5 tabak bulgur pilavı üstü barbunya
yoğurt
1-2 acı biber turşusu
taze soğan

sonradan aldığım tabak fazladan oldu maalesef ama nedense gözüm doymadı yerken çok doyduğumu anladım ama tabağımı da bitirdim, bile bile lades dedim yani, huyum kurusun ya yılların alışkanlığı...
yarın tartı günü.. oysaki bu akşamı hafif geçirmeyi hedefliyordum...

günaydın canım, alışveriş için hususi ildeki AVM ye gittik ama maalesef sadece kızıma alışveriş yaptık, eşim ve ben defactodan hızlı bir şekilde, hiç deneyemeden bir iki bişiler alabildik :)) pantolonda madem deneyemeyeceğim int. alırım daha iyi dedim :) ben geçen haftaki kilomu unuttum geçmişe bakayımda öğrenip, kilo bildirimi yapayım, gerçi hiç iç açıcı değil ama,

Eki Görüntüle 737422

1. arkadaşımızı tebrik ediyor, haftaya hiç heveslenmesin diyoruz :)
kilo alan arkadaşlarımız da üzülmesinler, haftaya gümbür gümbür geleceğiz inş.

başlangıç 83.1 kg
geçen hafta 64.5 kg
bu hafta 64.3 kg
fark -0.2 kg

hiç yoktan iyidir diyorum..

kaçamaklarım, ctesi pazar full spor bu hafta yapamadım...

başlangıç 83.1 kg
geçen hafta 64.5 kg
bu hafta 64.3 kg
fark -0.2 kg

hiç yoktan iyidir diyorum..

kaçamaklarım, ctesi pazar full spor bu hafta yapamadım...
canım iyi olmaz mı hiç,bence gayet güzel geçen hafta artı 800 ü gören bana göre artı olmaktan çok daha iyidir :)

hadi canım sizde yapın bildirimlerinizi, merak ediyorum, mahzencim bu gün için kilo vermem iyide, yarına artı olacağım sanırım...olsun ya... yılmak yok...

Rumuz: mahzen77
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:78.8
Fark:-0.8
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Yüzdesi: -%1
.00

Ha bu hafta cumartesi gece kardeşimle annem gece uyku tutmamış saat 01,00 de dondurma yemeye gidiyorlarmış benı aldılar bir top yedim kaçamağım bu hafta bu bu kaçamak bana pahalıya patladı çünkü cumartesi sabah kilom 66,20 idi

dünde 45 dk yürüş
45 dk oğlanın bisikletini sürdüm ama bacaklarım berbat ben yürümeye devam edeyim :))

Günaıdın

mahzen ben geçen hafta 68,50kg ddeğil 68 dim düzeltelim

geçen hafta: 68
bugun : 66,90
fark :1,10 kg

canım çok iyi tebrik ederim..

gayet iyi mahzencim, tebrik ederim canım.. sen sanırım 77-78 sınırında biraz zorlanacaksın, ama sonra tıkır tıkır kilolar gidecek, hatta içinden ''Allahım bir hastalığım mı var, çok hızlı kilo veriyorum'' diyeceksin...

Sarayca san birşey demiyoruz zaten sen 100 gr olsa veriyorsun

bende sindire sindire yavaş yavaş verceğim ah bende hafta da 200 gr razıyım:)))))

evet canım ilk 2 hafta çok iyiydi, son iki hafta bir ileri bir geri yaptım ama benden de oldu biraz, geçen hafta hiç spor yapamadım sayılır.. neyse haftaya daha iyi sonuçlar alacğız inş.
''Allahım bir hastalığım mı var, çok hızlı kilo veriyorum'" diyebilirmiyim acaba :)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]yasimutsuz
[/TD]
[TD]%1.6
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]mahzen77
[/TD]
[TD]%1
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]sarayca
[/TD]
[TD]%0,3
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sabah (08.00):
karatay kahvaltısı

öğle(12.00)
soslu tavuk
3-4 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık tavuk suyuna şehriye çorbasının suyundan
salata

akşam(17.30)
yoğurtlu tereyağlı 1 tabak haşlanmış dövme
(dövmeli yoğurt çorbası yapmak için akşamdan haşlamıştım ama işten dönünce çorbayla uğraşmak istemedim, dövmeyi yoğurtla karışıp, üzerine bolca tereyağı gezdirdim, süper oldu)

bu arada öğlen sonra katıldığım toplantıda kola, fanta ve envai çeşit kurupasta vardı ama yemedim.. kendime bi alkış alayım peşinen

canım çizelgende hata var, şuanki kilon ve başlangıç kilon karışmış, düzelt istersen..

Canım alkisliyorum seni , gerçi bende isyerinde çok nadir ikramları yerim. Mesela bu gün cikolata dağıttılar, aldım ama yemedim.
Sabah oglen iyiydi o.sonra 3 koca tabak kısır yedim. Tamamen aç gozluluk yaptim yani.... kizlar bu aralar bana birseyler oluyor. Annem bile kilo almaya başladın diyor...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…