sorma canım ya ben 60 kg da olduğumda psikolojim bozuluyordu, hatta üni.ye giderken bir keresinde spor salonuna kayıt için gitmiştim, oradaki bayan beni tarttıktan sınra, kas yapmak için mi geldiniz diye sormuştuda bende hayır zayıflamak istiyorum demiştim, çünkü kilom tok karnıma ve kıyafetli olarak 56 idi :)) şimdiki şu halime bak yaaa....
merhaba arkadaşlar...aranıza beni de alın lütfen:)) boyum 1;72 k,lom 84...bundan birkaç yıl önce diyetisyene başladığımda doktorum 65 kilo olmam gerektiğini söylemişti...4 yıl öncesine kadar 70'lri görmeyen ben hormon bozukluğu sonucunda 20 kilo kadar aldım ,diyetisyen yardımıyla 3 ayda 7 kilo vermiştim sonra bıraktım kilolar tekrar geri döndü...birbirimize destek olursak daha kolay başarabiliriz diyorum ve bugün itibariyle sizlerle diyete başlıyorum..evde netim yok o yüzden mesai saatlerinde burada olacağım...yarın sabahta akşam ki menümü ve kahvaltı menümü sizlerle paylaşırım...bu arada spor yapacak vaktim maalesef ki olmayacak
evet canım evlendiğim zaman 65-66 civarı idim...balayına gittiğimizde resmen bunalıma girmiştim kilo vermeliyim diye...oysaki normal kilommuş şimdi 75 olsam razıyım..görürüz inşallah yine o günleri...
:) merabaa. Umarım veririz kilolarımızı da kurtuluruz şu yağ torbalarından. Çok bıktım 2kg yük taşımaya üşenen ben 44 kg taşıyorum her gün(
2 yk kaşığı lor
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
yeşil sivri biber
domates
salatalık
3-4 dal maydonoz
Ekmek yok ve ben gayet tokum, dün akşam da ekmek yemedim ama yediklerim beni öyle çok tuttuki sabah kalktığımda hala toktum :)
sağlıklı beslenmenin huzuru ve kilo vermenin huzuru içindeyim :)
Öğle saat:12.00
tas kebabı (patateslerini ve suyunu yemedim)
2-3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 ceviz
yemekte bunlar vardı :)
merhaba arkadaşlar...aranıza beni de alın lütfen:)) boyum 1;72 k,lom 84...bundan birkaç yıl önce diyetisyene başladığımda doktorum 65 kilo olmam gerektiğini söylemişti...4 yıl öncesine kadar 70'lri görmeyen ben hormon bozukluğu sonucunda 20 kilo kadar aldım ,diyetisyen yardımıyla 3 ayda 7 kilo vermiştim sonra bıraktım kilolar tekrar geri döndü...birbirimize destek olursak daha kolay başarabiliriz diyorum ve bugün itibariyle sizlerle diyete başlıyorum..evde netim yok o yüzden mesai saatlerinde burada olacağım...yarın sabahta akşam ki menümü ve kahvaltı menümü sizlerle paylaşırım...bu arada spor yapacak vaktim maalesef ki olmayacak
Karar vermişken kendine de bir günlük aç bence. Bende 1.74'üm ama 107 kiloyum! 15 yaşında yarım dünyayım. yok yok tam dünyayım hatta . Vericez kilolarımızı sağlıklı sağlıklı İNŞALLAH :)
İradeni alkışlıyorum ama kkdaki yüz ifadelerini bilmediğim için gösteremiyorum :)
aramıza hoş geldin angel, öncelikle kararından dolayı tebrik eder, tez zamanda hayalini kurduğun kiloda olmanı dilerim.. ne de olsa başlamak bitirmenin yarısıdır, ayrıca inanmak başarmanın yarısıdır, öncelikle daha önce yaptığın diyetleri, bıraktığında aldığın kiloları unut.. bu sefer başarısız olmuycaz, yani verdiğimiz kiloları geri almıycaz, onları tarihe gömücez inşallah..
ben karaty diyetine başladım bugün 2. günüm, daha önce de çok diyet yaptım ama aç geziyordum, karatayla çok şükür hiç açlık hissetmedim, daha çok yeniyim nasıl gider bilmiyorum ama ben ilk kez aç kalmadan kilo veriyor olmanın keyfini yaşıyorum.. henüz tartılmadım ama inan 2 günde kendimi hafiflemiş hissediyorum.. şuan sadece ödem attım belki zira 1 süredir yeşil çay ve beşibiyerde içiyorum.. kendini hafif hissetmek, ve bunu aç kalmadan yapmak gerçekten güzel.. düşünürsen karatayı öneririm bir incele istersen ama özetle unlu ve şekerli gıdaları yemiyosun buna meyve de dahil protein bolca yiyebiliyosun, tereyağı ve sızma z.yağı serbest.. yapabilirm diyorsan hemen başla.. ben karatay diyet grubuna katıldım bugün ve ptesileri tartılma günüymüş orda, ptesiye kadar tartılmıycam.. katılmak istersen linki kopyalıyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mlerimiz-canan-karatay-9353.html#post30576312
hadi kolay gelsin :)
Karar vermişken kendine de bir günlük aç bence. Bende 1.74'üm ama 107 kiloyum! 15 yaşında yarım dünyayım. yok yok tam dünyayım hatta . Vericez kilolarımızı sağlıklı sağlıklı İNŞALLAH :)
inşallah canım..evet birbirimizi motive ederek başarılı olacağımıza inanıyorum.paylaşımın için de çok sağol..bu arada akşam doğru dürüst bişi yemedim,4-5 yaprak sarması üzerinede bi avuç kadar badem-fındık ve biraz kuru kaysıs...son 1 haftadır gribim ve canım bişi yemek istemiyo yemediğim halde kilo kaybım olmadı bu da moralimi bozuyo..
Karatayın kuralları nedir? :26:
mahzen77
saraycam hoş geldin canım valla ben de merak etmişim yazcaktım şimdi nerdesin diye.. evet karatay grubuna katıldım motivasyon ve bilgilenme için iyi olur diye, kalabalık olması zor oluyor ama ben bir dönem 70-79 topiğini takip etmiştim ve okumak çok zor oluyordu.. burası o kadar kalabalık değil sanki.. birkaç hafta bir denerim bakalım olmazsa bırakırım.. zaten haftalık tartılmak beni rahatsız edecekti.. ilk hafta sadece karatay sonucunu görmek için tartılmak için sabırsızlanıyorum..
Sen de sanırım katılmıştın dşye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum?
canım sen bana demiştin zaten, yiyerek zayıflıycaksın diye, ekmeği kesince bu kadar tok olacağımı inan hiç tahmin etmezdim zira hayatımın hiç bir döneminde bırakmamıştım ekmeği.. hep diyette olduğum dönemlerde mutlaka k.ekmek vardı listemde ve dediğim gibi önceki diyetlerde mide kazınmalarım, açlığım, halsizliğim hep olurdu.. valla allah canan hocadan ve senden razı olsun :)
Zaten atamız ne demiş "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?