Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

afiyet olsun canım...
sen bu işi çözmüşssün telafi edersin tabii
bu akşam bende kaçırdım malesef....
3mil leslie düşünmüştüm bende ama hayal oldu
oğlan emekliyo 1 dk bırakamıyorum eşimde oralı olmuyor
neyse bomboş bi gündü yarına allah kerim
tekrar kutlarım bu arada maşllh

teşekkür ederim saraycam, valla özlettin kendini :)
evet canım şu 2 haftadır iyi gidiyorum ama ramazanda da dikkat ediyorum, önceki yıllardaki gibi allah ne verdiyse yemiyorum.. bir de uykusuzluk etkili sanırım..
gerçi ben pek farketmiyorum zayıfladığımı ama.. yakında pilatese başlamayı düşünüyorum bakalım umarım işe yarar..

günaydın iyi haftalar olsun

sarayca bende izinliydim bugun başladım alışmışım evde durmaya

edaaa87 hoşgeldin aramıza acanımmmmm inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

bildirim sırası

başlangıç kilo : 68 kg
şu an ki kilo: 65,50kg
fark:2,50 kg

başlaylı nerdeyse 2 ay olucak ben daha 2,50 kg verdim of of of

bildirim sırası

başlangıç kilo : 68 kg
şu an ki kilo: 65,50kg
fark:2,50 kg

başlaylı nerdeyse 2 ay olucak ben daha 2,50 kg verdim of of of
canım benimde 2 ay oldu 5 kilo verdim ama sen zaten benden az kilolusun normal bir durum bence.. umutsuzluğa kapılmak yok..

mahzencim, platesi pek metediyolardı, hem yorulmuyormuşsun, hemde vücut gayet iyi şekilleniyormuş, inşallah sende iyi sonuç alırsın.

yasimutsuz, sende hoşgeldin canım, kilo bildiriminde gayet iyi en azından eksilerdesin.

pilates benim için en uygun olanı, belim açısından da, uzun süredir düşünüyorum başlamayı, ebru şallının videosunu indirdim ama bıdıbılarına sinir olduğumdan başlayamadım bir türlü :) buradan bir arkadaş zevkli bir video getirecek, nivea body nin pilates videosu varmış onu getirince başlıycam inşallah..

Son düzenleme:
sahur:
karatay kahvaltısı

iftar:
1 kase bulgurlu, sarımsaklı yoğurtlu misket köfte (mantı muadili)
1 tabak z. yağlı börülce
2-3 kaşık mercimek yemeği (yarın için yapmıştım tadına baktım)
2-3 erik (köyden gelmişti)

ayrıca işten eve gelince leslie ile 3 mil yaptım..

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrr

bende dün akşam ki menümü yazayım

1 kase tarhana çorba
10 tane kadar sarma(bulgurlu)
yoğurt
salata

sonra azcık dondurma yedimmm

yürüş sabah işe gelirken akşam iş çıkışı yürüş

burda havalar berbat bugun söylentilere göre 55 dereceyi bulacakmış

birde yemekten sonra bir ağırlık basıyor yürüşe gidemiyorum
benden bu kadar

günaydın yasimutsuz,
canım akşam ağırlık çöküyor iftardan sonra ama sonra çıkınca iyiki çıkmışım diyosun, bu arada bana artık iftardan sonra ağırlık çökmüyor, sanırım karataydan, unlu ve şekerli gıda yemediğim için, bir de gündüzleri de daha dinç oluyorum uykusuzluğa rağmen..

Dr.mehmet özün sitesinde açken yağ yakımı daha fazla olduğunu okudum ben de hafta sonundan beri açken iftardan önce 3 mil leslie yapıyorum, onun çok faydasını gördüm, aklında olsun canım

canım iftardan önce leslie yapmak mı hayatta yapamam zaten ağzım yüzüm kuruyor susuzluktan

ben izindeyken doktora gittim aşırı derece kansızlık çıktı bir insan vucudunda 8 torba kan olması gerekiyormuş benim vucuta 3torba eksik kan varmış halsızlık ve yorgunluk bundan oluyormuş

ayrıca doktora ben diyetisyene gitmek isitiyorum dedim ve doktor bana güldü neden gideceksin dedi çok zor kilo veriyorum dedim kilo vermek için gitmek istiyorum bana göre kilon normal daha fazla da zayıflarsan eğer bağışıklık sistemin zayıflar bu sefer daha da zorlanırsın ayakta duramasın falan filan dedi şimdi kan ilacı tekrardan kullanmaya başladım nefret ediyorum bu ilaçlardan ama yapacak bişi yok yani 4-5 ay kullanacağım 6 ay kullanmam öyle dengeleceğim aslında böyle yaşamaya alışmadım desen yalan olur bitmek bilmeyen geçmek bilmeyen bu kansızlık böyle birşey

tabi sizin oralarda oruç tutmak bile mucize gibi değil mi? haklısın ben onu düşünememiştim
kansızlık varsa canım yavaş vermenin nedeni kansızlık, bence ilaçlarını kullan, demir içeren gıdalara ağırlık ver.. demirin yükselince verirsin güzel güzel..

evet canım yavaş kılo vermemin sebepi kansılzık ama ben pes etmiyeceğim ne zaman 60kg olursam o zaman kendimi daha mutlu hissedeceğim 5 kg 6-7 ayda versem yeter bakma arada isyan ediyorum

evet canım yavaş kılo vermemin sebepi kansılzık ama ben pes etmiyeceğim ne zaman 60kg olursam o zaman kendimi daha mutlu hissedeceğim 5 kg 6-7 ayda versem yeter bakma arada isyan ediyorum

canım arada oluyo öyle, motivasyonumuz düşebiliyor ama önemli olan pes etmemek, biz istedikden sonra er yada geç ulaşıcaz hedefimize.. birbirimize destek olarak.. iyi ki burası var çünkü buradaki insanlar birbirilerini en iyi anlayan insanlar.. sanal da olsa burdaki arkadaşlıkları çok önemsiyorum, motivasyon için bire bir

sahur:
karatay kahvaltısı

iftar:
1.5 tabak mercimek yemeği
2 kase cacık
3-4 çay kaşığı cısss

bugün iftar öncesi leslie mi yapamadım, sarındım giyindim ama tv nin kumandasını bulup açamadığımdan yapamadım, bende zaten uykusuzdum, yattım biraz dinlendim iyi geldi.. meğer benim afacan koltuğun kenarına sıkıştırmış birazdan açık havada yürüyüşe çıkıcaz..

1.5 saat yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım, su ve sodamı içiyorum.. mutluyum, huzurluyum..

günaydın mahzen evet geldik yine

hayranım sana yürüşünü yapıyorsun ne güzel bende bir tembelik anlatmam evt bu oruc gerçekten sarsıyor bugunlerde benı neyse kilo almayayım da vermesemde olur

akşam yemekten sonra bır ağırlık bir bitkinlik anlatamam sonra arkadaş çağırdı oraya gittim saat 22,30 kadar sonra eve geldim ama dün sabah 20dk akşam işçıkışı 20dk yürüdüm

akşam menü

salata
yoğurt
taze fasulye
tavuklu bulgur pilavı

sahur

hergün sahura kalkıp 3-4 bardak su içip yatıyordum bugun bir avuç kadar bedem yedim resmen şu midem berbat bulanıyor inş bugunu kazasız atlatırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…