canım benimde 2 ay oldu 5 kilo verdim ama sen zaten benden az kilolusun normal bir durum bence.. umutsuzluğa kapılmak yok..bildirim sırası
başlangıç kilo : 68 kg
şu an ki kilo: 65,50kg
fark:2,50 kg
başlaylı nerdeyse 2 ay olucak ben daha 2,50 kg verdim of of of
günaydın yasimutsuz,
canım akşam ağırlık çöküyor iftardan sonra ama sonra çıkınca iyiki çıkmışım diyosun, bu arada bana artık iftardan sonra ağırlık çökmüyor, sanırım karataydan, unlu ve şekerli gıda yemediğim için, bir de gündüzleri de daha dinç oluyorum uykusuzluğa rağmen..
Dr.mehmet özün sitesinde açken yağ yakımı daha fazla olduğunu okudum ben de hafta sonundan beri açken iftardan önce 3 mil leslie yapıyorum, onun çok faydasını gördüm, aklında olsun canım
tabi sizin oralarda oruç tutmak bile mucize gibi değil mi? haklısın ben onu düşünememiştimcanım iftardan önce leslie yapmak mı hayatta yapamam zaten ağzım yüzüm kuruyor susuzluktan
ben izindeyken doktora gittim aşırı derece kansızlık çıktı bir insan vucudunda 8 torba kan olması gerekiyormuş benim vucuta 3torba eksik kan varmış halsızlık ve yorgunluk bundan oluyormuş
ayrıca doktora ben diyetisyene gitmek isitiyorum dedim ve doktor bana güldü neden gideceksin dedi çok zor kilo veriyorum dedim kilo vermek için gitmek istiyorum bana göre kilon normal daha fazla da zayıflarsan eğer bağışıklık sistemin zayıflar bu sefer daha da zorlanırsın ayakta duramasın falan filan dedi şimdi kan ilacı tekrardan kullanmaya başladım nefret ediyorum bu ilaçlardan ama yapacak bişi yok yani 4-5 ay kullanacağım 6 ay kullanmam öyle dengeleceğim aslında böyle yaşamaya alışmadım desen yalan olur bitmek bilmeyen geçmek bilmeyen bu kansızlık böyle birşey
tabi sizin oralarda oruç tutmak bile mucize gibi değil mi? haklısın ben onu düşünememiştim
kansızlık varsa canım yavaş vermenin nedeni kansızlık, bence ilaçlarını kullan, demir içeren gıdalara ağırlık ver.. demirin yükselince verirsin güzel güzel..
evet canım yavaş kılo vermemin sebepi kansılzık ama ben pes etmiyeceğim ne zaman 60kg olursam o zaman kendimi daha mutlu hissedeceğim 5 kg 6-7 ayda versem yeter bakma arada isyan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?