Günaydın kızlar
sarayca nerdesin bizi bıraktın mı bacımmmmmmmmm
merhaba canım
bende spor olayını bugün biraz araştırdım maalesef dediğin gibi yürüyüş yetmiyor ki benim doğumdan kalan iğrenç sarkık bir karnım varbu sıcakta zor ma korse giymeye başlıcam faydası olduğunu okudum vede ebrunun sıkı karın dvdsine başlamayı düşünüyorum bakalım yapabilecek miyim...
oryantal da iyi fikir canım, eğlenceli olduğu da kesindir :)günaydın
hadi bakalım kızlar spor konusun da sizleri kim tutar
evet sarkıklarınızın olmasını istemiyorsanın spor şart
bende karar verme aşamasındayım kardeşim oryantele gidiyor abla çok eğlencelı diyor belkı onla bende başlamayı düşünüyorum bayram sonu
bakalım karar verrmış değilim
tabi ki katılabilirsin canım, aramıza hoş geldin :) menün de gayet güzel Karataya çok benziyor.. kaldı ki hepimizin amacı sağlıklı kilo vermek, ve hedefe giderken herkes istediği yoldan gidebilir..Merhaba ben karatay diyeti yapmıyorum kendımce bıseyler yapıyorum topşğinize katılabılırmıyım
şu çilek gibi karın mı yoksa sıkı karın başka mı, ben çilek gibi karını da indirdim ona sonralarda başlamayı düşünüyorum.. maalesef yürüyüş yetmiyor aslında yeter belki de ben artık acele ediyorum biran önce toparlanmak sıkılaşmak istiyorum.. canım azmedersen beebeğin uyuduktan sonra falan yaparsın..
oryantal da iyi fikir canım, eğlenceli olduğu da kesindir :)
kızlar ben hala çoook fazla yiyorum, hep bu günde yiyeyim diye diye bu hale geldim, şu an kendimi 80 kilo gibi hissediyorum, o derece şiştim yani, ama bildiğiniz gibi değil, acayip yiyorum, hemde günde 7-8 öğün(( hatta biraz önce dondurma yedim, şimdide yıllardır yemediğim, cipsi yiyorum, hep zararlı şeyler tüketesim geliyor (tüketesim değil, resmen tüketiyorum, hiç içmediğim kola, çikolata, cips, tatlılar, şekerler, ekmek zaten hak getire, alabildiğince yiyorum offff offf ) ne zaman durduracağım kendimi (( vallahi üzülüyorum bu durumuma ( zaten spor yapmıyorum, hiç değilse her gün 30 dk yürüseydim çok iyi olurdu...neyse kızlar görüşürüz tekrar... sevgiler...
teşekkür ederim canım, bazen iyi bazen durağan da olsa fena sayılmaz diyetim.. bir hafta kötüysem 1 hafta sıkı tutarak telafi ediyorum..Canım konunun tamamını okumadım, son kısımlarını okudum ama diyetin gayet iyi bence, oruç tutmana rağmen iftarda kendini sınırlayabiliyorsun. Bende iki ay kadar önce 82 kiloydum şu an 75'e düştüm. Benim de hedefim 60'ları görebilmek, 60'ları görene kadar bırakmayı düşünmüyorum. Böyle topikleri okuyarak daha da hırslanıyorum. Hedeflediğimiz kiloya ulaşıcaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?