teşekkür ederim canım, bazen iyi bazen durağan da olsa fena sayılmaz diyetim.. bir hafta kötüysem 1 hafta sıkı tutarak telafi ediyorum..
aynı kiloyla başlamışız ben de doğum günümde 75 olmak istiyordum ama olmadı malesef, sen de güzel vermişsin canım, neler yaptın anlatır mısın biraz.. ben karatay ile verdim 5.5 kiloyu..
teşekkür ederim canım, bazen iyi bazen durağan da olsa fena sayılmaz diyetim.. bir hafta kötüysem 1 hafta sıkı tutarak telafi ediyorum..
aynı kiloyla başlamışız ben de doğum günümde 75 olmak istiyordum ama olmadı malesef, sen de güzel vermişsin canım, neler yaptın anlatır mısın biraz.. ben karatay ile verdim 5.5 kiloyu..
tebrik ederim canım.. bence de insan harfiyen listelere uymak yerine, kendine uygun bir beslenme biçimi olarak yaparsa daha başarılı oluyor, listeler insanı gerip diyetini bozmaya vesile olabiliyor..Canım ben hep diyet yapıyordum ama bir süre sonra bırakıyordum. Bu sefer diyete sporla birlikte başladım, bu sefer bırakmama sebep bu oldu sanırımBunun dışında günde en az iki litre su içmeye çalışıyorum, pilav, makarna, hamur işi, tatlı türü gıdaları ve asitli içecekleri kestim. Öğünlerimi küçültmeye çalışıyorum son zamanlarda biraz. Dışarda yemek yememeye çalışıyorum, az yağlıdır diye bir şey yediğim zaman bile ertesi gün kilo aldığım oldu çünkü. Çok güvenemiyorum artık dışardaki gıdalara. Diyet listelerine harfi harfine uyamadığım için, kalorili gıdaları kesip kendime göre bir liste uygulayarak kilo verdim anlayacağın.
bence de canım, en önemlisi istikrar kesinlikle ve acele etmemek, şu kadar günde şu kadar kilo vericem diye hedefler koymak da insanı gerdiği için başarısızlığa neden olabiliyor.. onemli olan devam etmek, pes etmemek..Duraklama oluyor canım kilo verirken, haftada şu kadar veriyim bu kadar veriyim olmuyor bir türlü. :44: Bazen hızlı veriyorsun bazen yavaş. Önemli olan pes etmemek, benim moralimin bozulup daha fazla kilo veremeyeceğim galiba dediğim zamanlarda oldu, böyle düşündüğüm halde ertesi gün kilo verdiğim zamanlarda. En önemlisi ne olursa olsun pes etmemek, uzun vadede ideal kiloya ulaşmak zor değil, buna inanmak lazım sanırım
yasimutsuz, ne demek sıkıldım , aaaa olmazki ama, ne yani hep yersen daha çok kilo alırsın, canım tek yapman gereken porsiyonlarını azaltıp, mideni küçültmen, sonrası ince bir vücut :)) hadi bakalım durmak yok....
Bu arada ben bugün sabah tartılmadan önce 2 bardak su içtim, artık haftaya kaldı benim bildirimim...
Slm hanimlar. Mahzen tatil bitmedi mi hala? Yasimutsuz senden ne haber, dukan diyetine bakiyor musun?
slm sarayca, yasimutsuz:
öncelikle geç te olsa bayramınızı kutlarım
kızlar benim tatil bitmedi hala memleketteyim ve maalesef diyet falan yalan oldu, bakalım dönünce kaç kilo çıkarım.
yasimutsuz dukana başlamışsın hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın
sarayca senden naber canım.. gebelik nasıl gidiyor,sorun yoktur umarım, cinsiyet belli oldu mu?
ptesi görüşmek üzere kızlar öpüyorum sizi[/QUOT
özlettin kendiniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?