Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Canım ben hep diyet yapıyordum ama bir süre sonra bırakıyordum. Bu sefer diyete sporla birlikte başladım, bu sefer bırakmama sebep bu oldu sanırım Bunun dışında günde en az iki litre su içmeye çalışıyorum, pilav, makarna, hamur işi, tatlı türü gıdaları ve asitli içecekleri kestim. Öğünlerimi küçültmeye çalışıyorum son zamanlarda biraz. Dışarda yemek yememeye çalışıyorum, az yağlıdır diye bir şey yediğim zaman bile ertesi gün kilo aldığım oldu çünkü. Çok güvenemiyorum artık dışardaki gıdalara. Diyet listelerine harfi harfine uyamadığım için, kalorili gıdaları kesip kendime göre bir liste uygulayarak kilo verdim anlayacağın.

Duraklama oluyor canım kilo verirken, haftada şu kadar veriyim bu kadar veriyim olmuyor bir türlü. :44: Bazen hızlı veriyorsun bazen yavaş. Önemli olan pes etmemek, benim moralimin bozulup daha fazla kilo veremeyeceğim galiba dediğim zamanlarda oldu, böyle düşündüğüm halde ertesi gün kilo verdiğim zamanlarda. En önemlisi ne olursa olsun pes etmemek, uzun vadede ideal kiloya ulaşmak zor değil, buna inanmak lazım sanırım

tebrik ederim canım.. bence de insan harfiyen listelere uymak yerine, kendine uygun bir beslenme biçimi olarak yaparsa daha başarılı oluyor, listeler insanı gerip diyetini bozmaya vesile olabiliyor..
bence de canım, en önemlisi istikrar kesinlikle ve acele etmemek, şu kadar günde şu kadar kilo vericem diye hedefler koymak da insanı gerdiği için başarısızlığa neden olabiliyor.. onemli olan devam etmek, pes etmemek..

HERKESE İYİ BAYRAMLAR

Sakın bayramda tatlılrı ve çikolataları fazla kaçırmayalım kızlar (söyleyene bak)

Pazartesi görüşmek üzere

Son düzenleme:
slm mahzen, yasimutsuz, şimdiden iyi bayramlar diliyorum, güzel bir bayramdan sonra görüşmek dileğiyle....

Günaydın kızlar

ben arefe gün 65 kg iken (akşamı regl oldum)dün itibariyle 69 kg österdi tartı yuh dedim kendi kendime

ben hiç mi fazla yiyemicem bacılarım

karataya falan yapmıyorum
bayramda ye içi gez yat başka bişi yapmadım biliyom benı uyku şişirdi ellerim ayaklarım balon gibi bahaneler bak beeee

dün itibariylee yürüşü başladım 1 saat yürüdüm bugun itibariyle sağlıklı beslenmeye kaldım yerden devam

bugun kilom 68,40kg

aç karnına 1 bardak beşi bir yerde çay ne işe yarıyorsa içiyom (asıl bağırsaklara faydası olur diye içiyorum ama tık yok yıen)

kahvaltı

2 dilim kepekli ekmek
domates
salatalık
biber
1 yk kadar lor
1 fincan beyz çay

ay karaty falan yapamıcam yumurta fazla yiyemiyorum birde muz u da sevmiyom biraz böyle besleneceğim
birde başka bir topıkte su orucu ndan bahsediliyor 3 gün onu yapasım var cesaret toplamaya çalışıyommmmmm

Günaydın

yine gelen giden yok mahzen bıraktın mı yoksaaaaaaaaaaaaaa

bugun kilom 67,70kg

sanırım ödem bu kılo inş hergün eksileri görürüm

dünkü menumden başlayayım

saat:11,00: 1 elma -1 fincan yeşilçay

öğle:13,00: 6 yk kabak yemeği
100 gr kadar yoğur
2 dilim kepeklı ekmek
salata

ara:17,00: 5 adet etiform buskuvi

akşam:20,00: 6 yk kabak
cacık
salata
1,5 dilim kepekli ekmek
2 lokma patlıcan yemeği

spor : 45 dk yürüş

bugun ise

kahvaltı

2 dilim kepekli ekmek
domates salatalık biber
1 yk kadar lor
1 fincan beyaz çay

günaydın yasimutsuz, mahzen tatilden dönmedi sanırım, senin de tatilin iyi geçmiştir umarım. aldığın kiloları kısa sürede verirsin merak etme... offf bende kaç gündür tartılmayı unutuyorum, kaç kg oldum merak ediyorum doğrusu...:18::18::18:

sarayca günaydın

ben bu işi beceremiyorum bacım bir kere den bişi olmaz diyorum yiyorum sonra hop kılo çıkmış aslında bu yemenın içmenin sonu yok ama işte diyoruz artık çok sıkıldım

yasimutsuz, ne demek sıkıldım , aaaa olmazki ama, ne yani hep yersen daha çok kilo alırsın, canım tek yapman gereken porsiyonlarını azaltıp, mideni küçültmen, sonrası ince bir vücut :)) hadi bakalım durmak yok....

bu arada ben bugün sabah tartılmadan önce 2 bardak su içtim, artık haftaya kaldı benim bildirimim...

sarayca ben ömrümün sonuna kadar az yiyeceğim yoksa mazallah hop yukarı çıkacağım

bugun kılom 66,40 kg

aksatmadan günlük yürüşümü yapıyorum en az 45 dk en fazla 1saat

aslında 65 kg yukarı olmak istemiyorum 65 kg kendimi mutlu hissediyorum aşağı da insem hiç feena olmaz :)))

Slm hanimlar. Mahzen tatil bitmedi mi hala? Yasimutsuz senden ne haber, dukan diyetine bakiyor musun?

slm sarayca, yasimutsuz:
öncelikle geç te olsa bayramınızı kutlarım
kızlar benim tatil bitmedi hala memleketteyim ve maalesef diyet falan yalan oldu, bakalım dönünce kaç kilo çıkarım.
yasimutsuz dukana başlamışsın hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın
sarayca senden naber canım.. gebelik nasıl gidiyor,sorun yoktur umarım, cinsiyet belli oldu mu?
ptesi görüşmek üzere kızlar öpüyorum sizi

sarayca, yasimutsuz nerdesiniz yav..

dün tam kilo bildirimi yapıyordum PCnin şarjı bitti kapandı, şarja takıp tekrar açılana kadar da başka iş çıktı giremedim bugün yapayım bari

3 hafta önce:76.6
bu hafta:79.2:18:
fark:+2,4

şimdi toparlanma zamanı..

mahzencim çabucak toparlanırsın merak etme, haftaya aldıkların kiloların hepsi gider umarım... ben bu aralar aldım başımı gidiyorum yasimutsuz sen nerelerdesin?

günaydın kızzlar

ben izindeyim haftaya bomba gibi aranızdayım
sarayca mahzen artık kurtulalım şu yağ kütlelerinden

öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…