3 ayda 4 kilo çok değil canım ama dediğin gibi bundan sonraki aylarda özellikle 6. aydan sonra daha çok kilo alınıyor, o yüzden dikkat etmende fayda var..çok iyi gidiyorsun mahzencim, ptesiden itibaren ekmeği sadece sabah 2 dilime indirmeyi ve artık diyetime dikkat etmeyi planlıyorum, hamilelikte 3. ay yeni bitti ve ben neredeyse 4 kg dan fazla aldım, görüntüm zaten 80 kg gibi... artık dikkat etme vakti geldi, kendimi iyi saldım, 3 ay kadar ödül verdim... eee yetmez mi ödül sürem :)))
Hoş geldin Salmahayek.. tabiki aramıza katılabilirisin, çok da seviniriz.. boyumuz aynıymış, senin yaşın kaç.. ben 35 yaşındayım.. bu aralar iyice saldım, motivasyona ihtiyacım var.. destek oluruz birbirimize, bu arada sen benim olmak isteğim yerdesin..Merhaba Merhaba herkese merhabalar ;
Benimde bu zayıflama yolunda yardıma ihtiyacım var,artık bir an evvel fit bir kız olmak istiyorum
Boyum 158,bundan bir sene öncesinde kilom 72'ydi ama sonra azmettim 72'den tam 54'e düştüm
Şimdi bende size katılmak istiyorum çünkü ne yapsam ne etsem 54'ten aşağıya inmiyorrr...
En büyük isteğim 52 olabilmek mümkünse en kısa zamanda,ondan sonrada spora başlarım hem zayıf hem de fit bir kız olurum belki
Şunu da ekliyim;18 kiloyu kalori sayımıyla verdim bir de her gün en az bir saat yürüyüş yaparım,aranıza kabul ederseniz bende her gün yediklerimi,yaptığım sporları not ederim buraya sonuçta birlikten kuvvet doğar
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ben artık diyet falan yapamıyorum seviniyorum yiyorum kızıyorum yiyorum hiç diyet motudunda değil offfffffff toparlamam lazım kendimi ama nasıl?
yasimutsuz hoşgeldin canım, tatil dönüşü öyle oluyor ben de hala toparlanma aşamasındayım, artı 2,4 le dönmüştüm tatilden ama bugün itibariyle karatay kahvaltısı ile güne başladım, iyi gidiyor, sen de inşallah tez zamanda toparlanırsın, sen tarıldın mı?artıda mısın?
Bayramdan önce protein diyetinden bahsetmiştin, kaç gün yapılıyor anlatsana biraz, bir ara onu yapalım, böylelikle başlamış olursun toparlanmaya :)
umutsuzluğa kapılmak yok yasimutsuz neden becememiyesin ki? başkaları nasıl yapıyorsa biz de yapabiliriz. hazır olduğunda hemen başlayalım protein diyetine..Artık aylardır bir ileri iki geri gitmekten yoruldum 4-5 kg verip korumak ama bunu bile beceremiyorummmmm
merhaba kızlar, bende kilo bildirimimi pazartesiye aldım 67 kg :) bundan sonra p.tesileri tartılmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?