yasimutsuz
dediklerine katılıyorum ama karatay diyetini şok diyetlerden saymana üzüldüm.. Karatay aslında sağlıklı yaşam biçimi.. öyle ayda 10 kg falan veremiyorsun ki şok diyet olsun veya tek taraflı beslenmiyorsun.. Ben hayatım boyunca hiç şok diyet yapmadım, yaptığım en fazla düşük kalorili beslenmedir ki bunu da devam ettirmediğim zaman verdiğimi geri aldım. Dediğin gibi kendimizi tanımak, neyi uygulayıp neyi uygulamayacağımızı bilmek önemli diyette istikrar açısından.. Ben karatayda meyvede hiç zorlanmıyorum çok nadir ekmekte zorlanıyorum ama bunu aşabilirim, aşıyorum da. Sen aşamayacağını düşünüyorsan kendine en uygun diyeti seçmen daha verimli olur,, bir de böyle dene bakalım..
Sonuçta hedefe herkes farklı yollardan gider, önemli olan er yada geç varabilmek..
Hedefimizi parçalara bölme konusuna gelince.. Benim de aslında hedefim 55 ama ilk hedefim 70 sonra 60, yani bu benim hedefimin bölünmüş hali aslında, önümde vermem gereken 25 kilo var.. Bir süredir düşünüyorum da aslında ilk hedefimi 75 yapsam daha iyiymiş..
Kolaylıklar diliyorum hepimize..
mydenizzz hoşgeldin canım,umarım burada motivasyonunu tekrar artırırsın, iyi zayıflamalar :))
sevgili mahzen, bende karatay diyetinin yaşam tarzı olduğuna inanıyorum, diyet yaptığım dönemde ekmek yemedim ama kendimi hiç aç hissetmedim, ve hayatımda yaptığım en güzel diyetti bu :) Allah nasip ederse, bu hamileliğimden sonra da karatay diyetini hayatıma sokacağım, bu diyet her zaman hayatımda olmalı, çünkü bünyem kilo almaya çok müsayit. yasimutsuzun dediği gibi her bünyenin kendine uygun bir yeme tarzı varve kişi bunu keşfedince kilo almıyor, benimki de, unsuz, şekersiz, aburcubursuz ve meyvasız ayrıca bol yürüyüşlü bir yaşam bunu biliyorum artık :))
size daha önce verdiğim kiloların listesini paylaşcam, aslında hedef 52 idi ama malum hamileyim, çok fazla zayıflayamam artık :)))
TARİH VERİLEN KİLO
05/02/13 81.1
12/02/13 79.2 (fark-1.9)
19/02/13 78.1 (fark-1.1)
26/02/13 77.3 (fark -0.8)
05/03/13 75.8 (fark -1.5)
ilk ay toplam :5,3
12/03/13 75.2 (fark -0.6)
19/03/13 74.6 (fark -0.6)
26/03/13 74.5 (fark -0.1)
02/04/14 73.0 (fark-1.5 )
09/04/13 71.6 (fark -1.4)
2.ay toplam:4,2
16/04/13 71.4 (fark-0.2)
23/04/13 71.3 (fark -0.1)
30/04/13 69.4 (fark –1.9)
07/05/13 68.9 (fark-0.5)
14/05/13 68.2 (fark -0.7)
3. ay toplam : 3,4
21/05/13 66.9 (fark -1.3)
28/05/13 66.4 (fark-0.5)
04/06/13 65.5 (fark -0.9)
11/06/13 64.6 (fark-0.9)
18/06/13 63.8 (fark-0,8)
4. ay toplam :4,4
25/06/13 64.1 (fark +0,3)
03/07/13 63.9 (fark-0,2)
merhabaaaa bende gelsem aranıza olur mu???
mahzen bi çok sayfanı okudum,iradene hayran kaldım özellikle ramazanda.
ben emziren anneler topiğinden deniz... motivasyona çoooook ihtiyacım var sizler gibi.tatil beni de bitirdi malesef.nasıl ve nerden başlayacağımı şaşırmış durumdayım.tek bildiğim bu kilolardan nefret ettiğim ve kurtulmak istediğim...
arada katılsam size ne dersiniz???
mydeniz çok teşekkür ederim, ben de 3 haftalık tatilde dağıtmıştım ama artık toparlanıyorum.. aramıza katılmana çok seviniriz, biraz bahdermisin kendinden, bebeğin kaç aylık, boy kilo yaş bilgilerini paylaşır mısın? inşallah hep birlikte kurtulalım bu kilolardan..
herkese selam ben de bir süredir giremiyorum, iş yerinde yoğunluk, evde yoğunluk.. sonra da hastalık tabi.. ama önce oğlum hasta oldu..
bir süredir akşamları çok üşüyorum anne derdi.. ben de elimle başını kontrol edip ateşinin olmadığını teyit ettikten sonra; bütün koşturuyosun o yüzdendir der kızar, geçiştirirdim.. geçen perşembe akşamı ben dışardaydım,saat 24 civarı eve geldiğimde yine çok üşüyorum anne dedi, bi ateşini ölçeyim dedim.. 35.5 ti.. yüksek olmadığı gibi düşüktü bile.. bi sırtına dokunayım dedim, gerçekten buz gibiydi.. elektrikli sobayı açtım 2 saat kadar sonra anca ısındı ki uyudu yavrum.. ertesi gün hemen randevu aldım, çocuk doktoruna gittik, tahliller istedi falan.. sonuçlar normal.. enfeksiyon yok, kansızlık yok, hipotroidi yok.. çocuğun yapısındandır sıkı giyinsin dedi dr. daha nasıl sıkı giyinir ki bu mevsimde, üzerinde kışın giydiği eşofmanları var kaç gündür.. kaldı ki oğlum kışın bile üşümeyen, evin içinde atletle dolaşan bir çocuk.. son üç gündür ateşi 35.0-35.7 arasında ve hala üşüyor, sürekli vücuduna dokunuyorum ve elimden daha soğuk.. özellikle akşamları çok eziyet ediyor üşüyorum diye.. huysuzlanıyor, yaşadığını tarif etmekte de zorlanıyor, üşüyorum, içimde bir sıkıntı var, ruhum daralıyor, içimden bir ses etrafı dağıt, sağa sola vur, o zaman rahatlarsın diyor diyor.. o böyle dedikçe ben iyice kötü oluyorum.. 2 gündür ben de hastayım, hem onunla ilgilenmeye hem de dinlenmeye çalışıyorum..
bir de göz dibine bakılsın dedi doktor yarın da göze götürücem bakalım.. ama şaşkınım kızlar, ne olabilir, böyle veya benzer bir durum yaşayan var mı içinizde??
bu arada yarın kilo bildirimi de yapamayabilirm.. herkese eksiltili bir hafta diliyorum.. bizim için de dua edin lütfen..
Cok gecmis olsun icini ferah tut inşallah her sey temiz cikar. Böyle bir şeye rastlamadım ama evler birden sogudu bende Üşüyorum artik evde çorap terlik falan giyiyorum belki ondandir.sen önlemini al dr goturde icin rahatlasin
Bi kac gundur yazmayinca şaşırdım bende..tekrar gecmis olsun. Iyi haberlerle gelirsin inşallah
çok geçmiş olsun mahzencim, kötü şeyler düşünme lütfen, belki havalar birden bire soğudu ondan üşüyordur oğluşun, tabi genede doktora götür, için rahatlasın.. en kısa zamanda geçer inşallah, Allah yardımcınız olsun.
Mahzencim çok geçmiş olsun canım kötüye yyorma hafalar birden soğudu normaldir büyük insan bile üşüyor kötüye yorma canım allah şifası verir bizi merakta bırakma
canım nerelerdesin, oğluşun nasıl oldu, sen nasılsın, hadi gel artık özledik seni....
selam kızlar,Mahzenn umarım her şey yolundadır canım,diğer topiğe hiç uğramıyınca buraya bakayım dedim,uzun zamandır yoksun.!! seni ve oğluşunu merak ettim..!!
selam kızlar,
mydeniz, sarayca yasimuztsuz ve felluz; ilginiz ve desteğiniz için hepinize teşekkürler... Daha iyiyiz çok şükür. Oğlumun şikayetleri tamamen geçmese de daha iyiyiz çok şükür, fiziksel bir sorun yok, psikoloğa gidiyoruz, bakalım psikoterapi ile aşacağımızı düşünüyorum inşallah..
Beni soracak olursak olursaniyi sayılırım, işlerim de çok yoğun ve stresli bu aralar o yüzden buraya uğrayamadım... Diyet ve spor maalesef yok ama en kısa zamanda başlıycam inşallah..
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...
tatlım talım çok merak ettik ıyı olmasına çokkkk sevindim boşveer diyeti siz iyi olun gerisi boş
ama en kısa zamanda bekliyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?