Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

merhabaaaa bende gelsem aranıza olur mu???

mahzen bi çok sayfanı okudum,iradene hayran kaldım özellikle ramazanda.
ben emziren anneler topiğinden deniz... motivasyona çoooook ihtiyacım var sizler gibi.tatil beni de bitirdi malesef.nasıl ve nerden başlayacağımı şaşırmış durumdayım.tek bildiğim bu kilolardan nefret ettiğim ve kurtulmak istediğim...
arada katılsam size ne dersiniz???

günaydın canım

burda bir yanlış anlmayı hemen düzelteyim ben kendi vucdumu az çok tanıyorum kartayı burda amacamı kötülemek değil kartay gerçekten sağlıklı bir diyet ama bana uymadı eğer yapabilsem çok güzel yanlış telefi etiysem kusura bakma tatlım

mydenizzz hoşgeldin canım,umarım burada motivasyonunu tekrar artırırsın, iyi zayıflamalar :))

sevgili mahzen, bende karatay diyetinin yaşam tarzı olduğuna inanıyorum, diyet yaptığım dönemde ekmek yemedim ama kendimi hiç aç hissetmedim, ve hayatımda yaptığım en güzel diyetti bu :) Allah nasip ederse, bu hamileliğimden sonra da karatay diyetini hayatıma sokacağım, bu diyet her zaman hayatımda olmalı, çünkü bünyem kilo almaya çok müsayit. yasimutsuzun dediği gibi her bünyenin kendine uygun bir yeme tarzı varve kişi bunu keşfedince kilo almıyor, benimki de, unsuz, şekersiz, aburcubursuz ve meyvasız ayrıca bol yürüyüşlü bir yaşam bunu biliyorum artık :))

size daha önce verdiğim kiloların listesini paylaşcam, aslında hedef 52 idi ama malum hamileyim, çok fazla zayıflayamam artık :)))

TARİH VERİLEN KİLO

05/02/13 81.1
12/02/13 79.2 (fark-1.9)
19/02/13 78.1 (fark-1.1)
26/02/13 77.3 (fark -0.8)
05/03/13 75.8 (fark -1.5)
ilk ay toplam :5,3

12/03/13 75.2 (fark -0.6)
19/03/13 74.6 (fark -0.6)
26/03/13 74.5 (fark -0.1)
02/04/14 73.0 (fark-1.5 )
09/04/13 71.6 (fark -1.4)

2.ay toplam:4,2

16/04/13 71.4 (fark-0.2)
23/04/13 71.3 (fark -0.1)
30/04/13 69.4 (fark –1.9)
07/05/13 68.9 (fark-0.5)
14/05/13 68.2 (fark -0.7)

3. ay toplam : 3,4

21/05/13 66.9 (fark -1.3)
28/05/13 66.4 (fark-0.5)
04/06/13 65.5 (fark -0.9)
11/06/13 64.6 (fark-0.9)
18/06/13 63.8 (fark-0,8)

4. ay toplam :4,4

25/06/13 64.1 (fark +0,3)
03/07/13 63.9 (fark-0,2)

Son düzenleyen: Moderatör:

maşllah sarayca sen verirsin kilocukların doğum yaparsın yine verirsin ben hala aynı yerimde sayarım

kızlara bende yeni topik açtım beklerım Hedefim haftalık kilo kaybı topiğne

tabi aynı zamanda buraya da yazacağımmmm

mydeniz çok teşekkür ederim, ben de 3 haftalık tatilde dağıtmıştım ama artık toparlanıyorum.. aramıza katılmana çok seviniriz, biraz bahdermisin kendinden, bebeğin kaç aylık, boy kilo yaş bilgilerini paylaşır mısın? inşallah hep birlikte kurtulalım bu kilolardan..

Son düzenleme:
sarayca canım seni tekrar alkışlıyorum hiç artıda olduğun bir hafta olmamış
kuzum sen hiç regl falan da mı olmadın ki..
ben çizelge falan yapmayı da bıraktım ya, tekrar başlayayım bari..

tekrar merhaba, 1,65 boyundayım şu an 67 kiloyum. başlangıç 77 kg idi... 2013 marttan bu yana sağlıklı beslenerek verdim bu 10 kiloyu.iki çocuğum var...ikinci bebeğim 14 aylık oldu artık süt de azaldı daha iddialı diyetler yapabilirim diye düşünüyorum ama motive olamıyorum. bu arada yaşım 35...
valla bende çok sevinirim sizlerle birlikte zayıflamaya,3 hafta tatilde 3 kilo aldım.ramazanda her şey çok iyi gidiyordu.bayramdan sonra sanırım herkesin başına geldi bi rehavet, herkesin yeme düzeni değişti.inşallah çabucak toparlanır veririz kiloları
günlük menü paylaşmaya devam mı, bir de hangi gün kilo bildirimi yapıyorsunuz?
sevgiler, kolaylıklar, hadi bismillahhhh

mydeniz ptesi bildirim günümüz, hoş bir süredir doğru dürüst ne menü ne de kilo bildirimi de yapamıyoruz ya.. neyse artık yaz bitti ve bir düzen oturturuz inşallah..
3 haftalık tatilden ben de 2.4 kilo döndüm maalesef.. ama geçmişi unutup, geleceğe bakıyoruz artık..
yaşımız aynı ama sen ben avantajlısın, hem boyun uzun,hem emziriyorsun hem de kilon benden az.. demek ki benim hepinizden daha sıkı sarılmam gerek diyete ve spora..
hadi bakalım kolay gelsin :)

Haydi kızlar kim tutar bizi bu kurban daha zayıf olacağız

hele ben bir daha aynı hataya düşümeyeceğim

bir 60 kg olayım 60,50 kg oldum hemen yemeyi kısacam

günaydın canım

mahzen ben diyet grupların bölümünde 13 gruptayım arkadaşlar çok güzel motive ediiyor istersen bir incele derim

Evet canım verilecek kilom belki senden daha az ama inanılmaz bi bıkkınlık var. Kendime olan inancimi yitirdim. Mart basindan beri bi ileri iki geri olmasi yordu beni. Birde emziriyorum diye cok kisamadan yaptim diyetimi. Bebegim emmiyordu sagip veriyordum sutum cok azdi o yuzdende diyete asilamiyordum derken geldik bu gunlere. Emzirmek su an arti degil bana inan cunku süt cok az zayiflatma ozelligi kalmadi anlayacagin birde zaten cok cok emen bi bebek degil bizimki oyle iste
Insallah artik bu son cirpinislarim nihayete erer..hepimizin emegi bosa gitmez ins
Dukani bir haftadir ucundan kulagindan deniyorum cok zorr eti sevmiyorium pek. Dukan ekmek sut yoğurt peynir tavuk yedim dun ha bide nutella offf

herkese selam ben de bir süredir giremiyorum, iş yerinde yoğunluk, evde yoğunluk.. sonra da hastalık tabi.. ama önce oğlum hasta oldu..
bir süredir akşamları çok üşüyorum anne derdi.. ben de elimle başını kontrol edip ateşinin olmadığını teyit ettikten sonra; bütün koşturuyosun o yüzdendir der kızar, geçiştirirdim.. geçen perşembe akşamı ben dışardaydım,saat 24 civarı eve geldiğimde yine çok üşüyorum anne dedi, bi ateşini ölçeyim dedim.. 35.5 ti.. yüksek olmadığı gibi düşüktü bile.. bi sırtına dokunayım dedim, gerçekten buz gibiydi.. elektrikli sobayı açtım 2 saat kadar sonra anca ısındı ki uyudu yavrum.. ertesi gün hemen randevu aldım, çocuk doktoruna gittik, tahliller istedi falan.. sonuçlar normal.. enfeksiyon yok, kansızlık yok, hipotroidi yok.. çocuğun yapısındandır sıkı giyinsin dedi dr. daha nasıl sıkı giyinir ki bu mevsimde, üzerinde kışın giydiği eşofmanları var kaç gündür.. kaldı ki oğlum kışın bile üşümeyen, evin içinde atletle dolaşan bir çocuk.. son üç gündür ateşi 35.0-35.7 arasında ve hala üşüyor, sürekli vücuduna dokunuyorum ve elimden daha soğuk.. özellikle akşamları çok eziyet ediyor üşüyorum diye.. huysuzlanıyor, yaşadığını tarif etmekte de zorlanıyor, üşüyorum, içimde bir sıkıntı var, ruhum daralıyor, içimden bir ses etrafı dağıt, sağa sola vur, o zaman rahatlarsın diyor diyor.. o böyle dedikçe ben iyice kötü oluyorum.. 2 gündür ben de hastayım, hem onunla ilgilenmeye hem de dinlenmeye çalışıyorum..
bir de göz dibine bakılsın dedi doktor yarın da göze götürücem bakalım.. ama şaşkınım kızlar, ne olabilir, böyle veya benzer bir durum yaşayan var mı içinizde??
bu arada yarın kilo bildirimi de yapamayabilirm.. herkese eksiltili bir hafta diliyorum.. bizim için de dua edin lütfen..

Cok gecmis olsun icini ferah tut inşallah her sey temiz cikar. Böyle bir şeye rastlamadım ama evler birden sogudu bende Üşüyorum artik evde çorap terlik falan giyiyorum belki ondandir.sen önlemini al dr goturde icin rahatlasin
Bi kac gundur yazmayinca şaşırdım bende..tekrar gecmis olsun. Iyi haberlerle gelirsin inşallah

çok geçmiş olsun mahzencim, kötü şeyler düşünme lütfen, belki havalar birden bire soğudu ondan üşüyordur oğluşun, tabi genede doktora götür, için rahatlasın.. en kısa zamanda geçer inşallah, Allah yardımcınız olsun.

Mahzencim çok geçmiş olsun canım kötüye yyorma hafalar birden soğudu normaldir büyük insan bile üşüyor kötüye yorma canım allah şifası verir bizi merakta bırakma

canım nerelerdesin, oğluşun nasıl oldu, sen nasılsın, hadi gel artık özledik seni....

Mahzenn umarım her şey yolundadır canım,diğer topiğe hiç uğramıyınca buraya bakayım dedim,uzun zamandır yoksun.!! seni ve oğluşunu merak ettim..!!

Son düzenleme:

Mahzencim çok geçmiş olsun canım kötüye yyorma hafalar birden soğudu normaldir büyük insan bile üşüyor kötüye yorma canım allah şifası verir bizi merakta bırakma

canım nerelerdesin, oğluşun nasıl oldu, sen nasılsın, hadi gel artık özledik seni....

Mahzenn umarım her şey yolundadır canım,diğer topiğe hiç uğramıyınca buraya bakayım dedim,uzun zamandır yoksun.!! seni ve oğluşunu merak ettim..!!
selam kızlar,
mydeniz, sarayca yasimuztsuz ve felluz; ilginiz ve desteğiniz için hepinize teşekkürler... daha iyiyiz çok şükür. oğlumun şikayetleri tamamen geçmese de daha iyiyiz çok şükür, fiziksel bir sorun yok, psikoloğa gidiyoruz, bakalım psikoterapi ile aşacağımızı düşünüyorum inşallah..
beni soracak olursak olursaniyi sayılırım, işlerim de çok yoğun ve stresli bu aralar o yüzden buraya uğrayamadım... diyet ve spor maalesef yok ama en kısa zamanda başlıycam inşallah..
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...

tatlım talım çok merak ettik ıyı olmasına çokkkk sevindim boşveer diyeti siz iyi olun gerisi boş
ama en kısa zamanda bekliyoruz seni

tatlım talım çok merak ettik ıyı olmasına çokkkk sevindim boşveer diyeti siz iyi olun gerisi boş
ama en kısa zamanda bekliyoruz seni

haklısın canım, önce sağlık.. ve sağlık için diyet de yapmak gerek.. senden naber sanırım iyi gitmiş yeni sistem.. tebrik ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…