haklısın canım, allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin, söz konusu çocuk olunca özellikle biz annelerin de kolu kanadı kırılıyor, hiçbir şeyin tadı olmuyor ama oğlum çok şükür daha iyi.. size de geçmiş olsun canım..tekrardan çoooook büyük geçmiş olsun mahzencim..Allah hiç kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin..üzülme sakın tez zamanda kavusur yavrun sağlığına..ben de çok çektim bu sağlık yönünden, hani çocuktur hastalanır gibi değil başka başka sağlık problemleri olmuştu çok şükür şimdi Allah korktuğumuza uğratmadı ama her sağlık problemi ve her çaresizlik kolumu kanadımı kırmıştı...güçlü ol emin ol düzelecektir
haklısın canım, önce sağlık.. ve sağlık için diyet de yapmak gerek.. senden naber sanırım iyi gitmiş yeni sistem.. tebrik ederim...
inşallah canım, bence iyi gidiyorsun inşallah hedefine ulaşırsın bayramda da... benim bayram için de hedefim yok zaten nekaldı ki.. bu hafta sonu istanbulda düğün var, oraya gidince cozutmamak ve geldiğimde de aynen devam etmek en büyük hedefim olacak...selam canım aman ben bir ileri bir geri gidiyorum
şimdi saat 18,00 den sonra ağzıma bir şey koymuyorum sanki faydası olacak gib göreceğiz ah şu boğazımı bir tutsam birde 2 haftadır dışarlardayım okul alışveriş(bahane) dışarda yemek yemeyi sevmeyen ben hafta sonları dışarda yedim ama bayrama kada 64 kg düşeceğim inş.
sana da kolay gelsin canım, umutsuz bir gelin olmayacağına, başaracağına inanıyorum :)iyi geceler hanımlar! ben de yaklaşık 10 gündür diyetisyen kontrolünde, kendimi aç bırakmadan güzel bi programa basladım mayısta gelinlik giyicem inşallah :) boyum 170 başlangıç kilom:85.6 ydı henüz 2 haftam dolmadı onceki gün tartıldım 82.2 yim öncelikli hedefim 7li rakamları görmek, yolun sonunda da 65e inmek umarım başarabilirim hepimize kolay gelsin :)
Burada balık sezonu hiç kapanmıyor bu nedenle sansliyim. Hamsi hic almadık ama yazın bol bol somon yedik :)..
Mahzencim su neden az anlayamiyorum. Elinde 500 ml.lik su şişesi olsun 4 adet tuketmeye çalış. Suyu bol içmek kilo vermede çoook etkili, buna inanabilirsin. Ozelliklede yemekten once , ortasinda ve sonrasinda bol bol su tuketmeni tavsiye ederim. Ayrica kilo alsanda mutlaka haftalik kilolarini bir yere not al. Sonrasinda motive ediyor...
Ctesi kismetse çıkıyoruz yola.
Ctesi kismetse çıkıyoruz yola.
sağolasın canım oturtmaya çalışıyorum tekrardan inşallah.. allahım mahcup etmesin :)günaydın kızlar
nasılsın bakalım mahzen baya oturtmaya çalışmısın diyetini tekrar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?