Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

tekrardan çoooook büyük geçmiş olsun mahzencim..Allah hiç kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin..üzülme sakın tez zamanda kavusur yavrun sağlığına..ben de çok çektim bu sağlık yönünden, hani çocuktur hastalanır gibi değil başka başka sağlık problemleri olmuştu çok şükür şimdi Allah korktuğumuza uğratmadı ama her sağlık problemi ve her çaresizlik kolumu kanadımı kırmıştı...güçlü ol emin ol düzelecektir

haklısın canım, allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin, söz konusu çocuk olunca özellikle biz annelerin de kolu kanadı kırılıyor, hiçbir şeyin tadı olmuyor ama oğlum çok şükür daha iyi.. size de geçmiş olsun canım..

haklısın canım, önce sağlık.. ve sağlık için diyet de yapmak gerek.. senden naber sanırım iyi gitmiş yeni sistem.. tebrik ederim...

selam canım aman ben bir ileri bir geri gidiyorum

şimdi saat 18,00 den sonra ağzıma bir şey koymuyorum sanki faydası olacak gib göreceğiz ah şu boğazımı bir tutsam birde 2 haftadır dışarlardayım okul alışveriş(bahane) dışarda yemek yemeyi sevmeyen ben hafta sonları dışarda yedim ama bayrama kada 64 kg düşeceğim inş.

inşallah canım, bence iyi gidiyorsun inşallah hedefine ulaşırsın bayramda da... benim bayram için de hedefim yok zaten nekaldı ki.. bu hafta sonu istanbulda düğün var, oraya gidince cozutmamak ve geldiğimde de aynen devam etmek en büyük hedefim olacak...

sabah(saat 08.00)
karatatay kahvaltısı
(3 adet günkurusu içinde kaymak ve fındık ile)

öğle (saat 12.30)

kuru fasulye
bulgur pilavı
yoğurt
salata

akşam (17.30)

öğlenin aynısı

2 fincan sade türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
suyum maalesef az, spor henüz yok akşama leslie yapmayı düşünüyorum..

Öğün saatleri çok iyi. Bence ayni saatlerde beslenmek gayet işe yariyor. Yuruyus yaparken terlemeni oneririm.

iyi geceler hanımlar! ben de yaklaşık 10 gündür diyetisyen kontrolünde, kendimi aç bırakmadan güzel bi programa basladım mayısta gelinlik giyicem inşallah :) boyum 170 başlangıç kilom:85.6 ydı henüz 2 haftam dolmadı onceki gün tartıldım 82.2 yim öncelikli hedefim 7li rakamları görmek, yolun sonunda da 65e inmek umarım başarabilirim hepimize kolay gelsin :)

sana da kolay gelsin canım, umutsuz bir gelin olmayacağına, başaracağına inanıyorum :)

sabah(saat 08.00)
karatatay kahvaltısı
3 adet gün kurusu içinde kaymak ve fındık ile

öğle (saat 12.30)

kuru fasulye
bulgur pilavı
yoğurt
salata

akşam (17.30)
balık (hamsi)
salata
balık sezonunu açtım bu hafta ve hamsi o kadar güzeldi ki anlatamam mmmmm.. çok özlemişim
üzerine de tahin helvası niyetine tahin&bal karışımı yedim o da çok güzeldi..

gün içinde 2 fincan sade türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
suyum maalesef az, spor henüz yok

Burada balık sezonu hiç kapanmıyor bu nedenle sansliyim. Hamsi hic almadık ama yazın bol bol somon yedik :)..
Mahzencim su neden az anlayamiyorum. Elinde 500 ml.lik su şişesi olsun 4 adet tuketmeye çalış. Suyu bol içmek kilo vermede çoook etkili, buna inanabilirsin. Ozelliklede yemekten once , ortasinda ve sonrasinda bol bol su tuketmeni tavsiye ederim. Ayrica kilo alsanda mutlaka haftalik kilolarini bir yere not al. Sonrasinda motive ediyor...

canım önceleri iş yerinde 2 litre bitiriyordum, 1 ltlik cam şişem masamda duruyordu, bardağa doldurup doldurup içerdim şimdi ise işler o kadar yoğun ve stresli ki, su bile içmeye vaktim oluyor maalesef, o yüzden oturtamadım bir türlü.. bu arada ben de ilk kez somon yaptım, eşim oğlum için bir parça almış ama tadı o kadar kötü geldi ki hamsiden sonra.. yüzüne bakan olmadı... bizim favorimiz hamsi nedense.. bilhassa benim :)
bu arada tatile ne zaman gidiyordun?

sabah(saat 08.00)
karatatay kahvaltısı
her zamanki gibi 3 adet gün kurusu içinde kaymak ve fındık ile

öğle (saat 12.30)

ciğer
salata
ayran

akşam (17.30)
bir miktar ciğer
bir miktar balık (somon)
salata
üzerine de tahin helvası niyetine tahin&bal karışımı

1 kupa yeşil çay
1 maden suyu

suyum maalesef yine az, spor yok

merhaba sevgili günlükçüm;
bugün o kadar yoğundum ki, ahh ahhh şu işler bir bitse... haftasonu istaanbula gideceğim ama biletimi bile almaya vaktim olmadı az önce aldım, hatta itiraf ediyorum bu yoğunluk içinde saat 15.00 civarı arkadaşımın (sağolsun) önüme getirdiği meyve tabağına hayır demedim (

sabah(saat 08.00)
karatatay kahvaltısı
her zamanki gibi 3 adet gün kurusu içinde kaymak ve fındık ile

öğle (saat 12.30)

sebzeli bulgur pilavı
salata

ara (saat 15.00)
birkaç dilim şeftali ve elma

akşam (20.00)
4 parça köfte
salata
yoğurt

gün içinde 1 fincan sade türk kahvesi
1 kupa yeşil çay

spor yok az biraz yürüyüş

kızlar dün kontrole gittim geçen haftadan beri sadece yağdan tam 1,5 kilo gitmiş bu sefer başarıcam sanırım 7li rakamlara çok az kaldı :)

Merhaba sevgili günlükçüm, bu gece il dışına çıkıyorum 4 gün yokum, merak etmeyesin beni,

sabah(saat 08.00)
karatatay kahvaltısı

öğle (saat 12.30)

döner
salata
ayran

akşam (18.30)
kahvaltı(peynir,zeytin,sucuk)
salata
bir parça ekmek

1 maden suyu

spor olarak yoğun iş temposu, ve yolculuk hazırlığı için koşturmaca var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…