merhaba sevgili günlüğüm;
bu saatte leptinim devrede olması gerekirken maalesef uykusuzluğum devrede
artık bu stresin bu huzursuzluğun uykularımı kaçırması haksızlık değil mi?
ahh o stres ve huzursuzluğa sebep olan etkenler ahhh..
canım bende sabaha kadar leptinimi aradım durdum en sonunda sabah namazını kıldım tesbih çekerken uyumuşum..cübbeli ahmet hocanın dediği gibi oldu..insanlar uykusuzluk çekiyorlar ilaçlara saldırıyorlar açsalar bi kuran bak şeytan nasıl hemen yanlarına gelip uyutuyor onları diyor
neyseee dön artık mahzen istikrarına hayrandım nazarım mı değdi ne
valla canım ben de çok istiyorum o halimi, ama bu aralalar stresle mücadele edemiyorum maalesef(
cübbeli doğru söylüyor :))
senden naber, nasıl gidiyor canım?
canım diyet'i soruyorsan iki ileri bir geri gidiyor..2 sene sonunda ucundan 65'i gördüm geçen hafta umarım devamı gelir ama bazı yaşadığım olumsuzluklar ve stressss sürekli yeme istegimi kamçılıyor... tek eksik olmayan kilo kaybı isteğim,sürekli kendimi ince hayal ediyorum daha mutlu olacağım ince olunca.zaten olumsuzluklar var bari kilolar da ekstra mutsuzluk sebebi olmasın diyorum
umarım sende çabucak atlatırsın stresli dönemini ama atlatmayı beklemeden geri dönnnn vereceğin bir kaç kg bile mutluluk sebebi olur ve devamı gelir diyorum
teşekkür ederim canım ilgin ve desteğin için.. ben de sabahtan çok iyi motive oluyorum ama akşama doğru canım sıkılınca yeme isteğim tavan yapıyor, çok haklısın bu stres ve moral bozukluğu üzerine bir de arılar tuz biber olmasın dimi.. en azından 1 kilo bari olsa vererek mutlu olayım :) hadi bakalım hayırlısı..
kendime göre yeni bir plan yaptım, hedefler belirledim, bakalım başarabilecek miyim?
Eki Görüntüle 833900
günaydın sevgili günlüğüm, dün geç saatelere kadar pilates yapmaya çalıştım, ana caban yeni başlayanlar için videosu tv de bir türlü açmayınca ebru ile 21 günde yağlarınızdan adlı programı yapayım bari dedim ama çok zorlandım hatta sırtımı zorlamışım sonra baktım kadın topun birini bırakıp diğerini aldı, yok pilates bandı, yok flex yok point derken allahtan 25 dakikada video takıldı da kurtuldum valla.. baktım olmuyor ana cabanı tekrar denedim ve bu sefer açtı çok şükür, kadın dilini pek anlamasamda ebrudan sonra çok iyi geldi, hareketler başlangıç içindi.. güzel güzel yaptım, bittiğinde saat 01 di. yatışım 01.30 u buldu. ama ebru da merak etmesin biraz kondisyon kazanınca ona da sıra gelecek :)
Bu arada diyet başlangıç tarihimi ve kilomu da revize ettim bugün sabah tartıldım ve 80.6 çıktım.. haftaya 1 kilo vermeliyim
başlangıç tarihi:19/10/2013
başlangıç kilom:80.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?