Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

biraz meyveden bir şey olmaz, olacak o kadar :))) mahzencim sanada iyi yolculuklar dilerim, hadi ben çıktım, çooook

teşekkür ederim kızlar, gittim, gezdim, tozdum, geldim gene kürkçü dükkanına... Allahtan gittiğim gibi geldim, en azından artılarla dönmedim.. diyete ve sağlıklı yaşama kaldığımız yerden devam..

iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? yeni sistemin iyi gidiyor sanırım :)

günaydın sevgili günlüğüm
bu günlerde seni ve sağlıklı yaşamı çok ihmal ettim farkındayım ama en kısa sürede tekrar dönüyorum inşallah..

sabah menüm:
tereyağlı ekmek
haşlanmış yumurta
peynir,zeytin,domates

merhaba sevgili günlüğüm;
bu saatte leptinim devrede olması gerekirken maalesef uykusuzluğum devrede
artık bu stresin bu huzursuzluğun uykularımı kaçırması haksızlık değil mi?

merhaba sevgili günlüğüm;
bu saatte leptinim devrede olması gerekirken maalesef uykusuzluğum devrede
artık bu stresin bu huzursuzluğun uykularımı kaçırması haksızlık değil mi?

ahh o stres ve huzursuzluğa sebep olan etkenler ahhh..
canım bende sabaha kadar leptinimi aradım durdum en sonunda sabah namazını kıldım tesbih çekerken uyumuşum..cübbeli ahmet hocanın dediği gibi oldu..insanlar uykusuzluk çekiyorlar ilaçlara saldırıyorlar açsalar bi kuran bak şeytan nasıl hemen yanlarına gelip uyutuyor onları diyor

neyseee dön artık mahzen istikrarına hayrandım nazarım mı değdi ne

valla canım ben de çok istiyorum o halimi, ama bu aralalar stresle mücadele edemiyorum maalesef (
cübbeli doğru söylüyor :))

senden naber, nasıl gidiyor canım?

valla canım ben de çok istiyorum o halimi, ama bu aralalar stresle mücadele edemiyorum maalesef (
cübbeli doğru söylüyor :))

senden naber, nasıl gidiyor canım?

canım diyet'i soruyorsan iki ileri bir geri gidiyor..2 sene sonunda ucundan 65'i gördüm geçen hafta umarım devamı gelir ama bazı yaşadığım olumsuzluklar ve stressss sürekli yeme istegimi kamçılıyor... tek eksik olmayan kilo kaybı isteğim,sürekli kendimi ince hayal ediyorum daha mutlu olacağım ince olunca.zaten olumsuzluklar var bari kilolar da ekstra mutsuzluk sebebi olmasın diyorum

umarım sende çabucak atlatırsın stresli dönemini ama atlatmayı beklemeden geri dönnnn vereceğin bir kaç kg bile mutluluk sebebi olur ve devamı gelir diyorum

teşekkür ederim canım ilgin ve desteğin için.. ben de sabahtan çok iyi motive oluyorum ama akşama doğru canım sıkılınca yeme isteğim tavan yapıyor, çok haklısın bu stres ve moral bozukluğu üzerine bir de arılar tuz biber olmasın dimi.. en azından 1 kilo bari olsa vererek mutlu olayım :) hadi bakalım hayırlısı..

Bende sabahtan iyi başlıyorum sonra cozutuyorum aksam cayin yaninda iyice zorlanıyorum.gun icinde az yemek buna sebepmis kral fakir şeklinde yapmak lazimmis hic denemedim.
Canim tabiiki destek olurum burada niçin variz...hadi bakalim inşallah eski mahzen gelir ve resimli kilo bildirimleride gelir (beni cok motive ediyordu o resimler)

evet sevgili günlüğüm,
nihayet günler hatta aylar sonra da olsa sağlıklı yaşama geri dönüyorum, bu kez daha kararlı ve daha da azimli olarak.. kaybettiğim 2,5 ayı ve bu süreçte geri aldığım nerdeyse 4 kiloyu telafi etmem gerek en kısa en kısa zamanda.. hemen bugünkü menümü yazarak işe başlıyorum..

Sabah (saat 10.00):
2 yumurta
peynir-zeytin
kaymak
2 gün kurusu
antep fıstığı (çiğ-tuzsuz)

Akşam (saat 18.00)
1 tabak ızgara et
2,5 bardak ayran
salata

2 litre su, çay
spor olarak 2 saat ev işi ve çarşıya gidiş-geliş (1 saat)

Bugün biraz geç kalktım bu yüzden kahvaltı geç saate kaldı sofradan kalktığımda saat 12 idi. karatay kahvaltimı ettim misler gibi ve itiraf etmeliyim ki diyete dikkat ettiğim zamanlarda ettiğim kahvaltılardan (ekmekli,hamur işili falan) çok daha lezzetli ve keyifliydi.
sağlıklı beslenmenin huzuru var içimde aylardan sonra çok şükür..

sabah (11.30)
miss gibi KKK

akşam (19.00)
1 tabak tarhana çorbası (dövme ile yapılandan)
3 kaşık bulgur pilavı (hem tarhana hem pilav olmamış ama kurufasulyeyi tek yiyemedim)
4 kaşık kurufasulye
2 kaşık et yahni
salata-yoğurt
ne çok yemişim yav, hem yarın tartı günü ama yarın telafi ediyorum hemen..

spor henüz yok ama ev işi yaptım, belki yatmadan önce leslie yaparım..

Son düzenleme:
kendime göre yeni bir plan yaptım, hedefler belirledim, bakalım başarabilecek miyim?

günaydın sevgili günlüğüm, dün geç saatelere kadar pilates yapmaya çalıştım, ana caban yeni başlayanlar için videosu tv de bir türlü açmayınca ebru ile 21 günde yağlarınızdan adlı programı yapayım bari dedim ama çok zorlandım hatta sırtımı zorlamışım sonra baktım kadın topun birini bırakıp diğerini aldı, yok pilates bandı, yok flex yok point derken allahtan 25 dakikada video takıldı da kurtuldum valla.. baktım olmuyor ana cabanı tekrar denedim ve bu sefer açtı çok şükür, kadın dilini pek anlamasamda ebrudan sonra çok iyi geldi, hareketler başlangıç içindi.. güzel güzel yaptım, bittiğinde saat 01 di. yatışım 01.30 u buldu. ama ebru da merak etmesin biraz kondisyon kazanınca ona da sıra gelecek :)
Bu arada diyet başlangıç tarihimi ve kilomu da revize ettim bugün sabah tartıldım ve 80.6 çıktım.. haftaya 1 kilo vermeliyim

başlangıç tarihi:19/10/2013
başlangıç kilom:80.6

sabah(08.00)
karatay kahvaltısı (leptin için sabah daha erken kahvaltı etmeliyim ama yetişemiyorum ki)

öğle(12.30)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak tavuklu salata
yoğurt

akşam (18.30)
1 kase tarhana çorba
ızgara et
yoğurt

gün içinde 2 fincan türk kahvesi, çay, yeşil çay

Spor: yarım saat tempolu yürüyüş
(aslında çıkmışken 1 saat yürüycektim, çok da yürüyesim vardı ama belimden aşağısı o kadar üşüdü ki yarım saat dayanabildim.. evden çıkışım ve dönüşüm toplam 45 dakika)

kendime göre yeni bir plan yaptım, hedefler belirledim, bakalım başarabilecek miyim?

Eki Görüntüle 833900

Harikasın cnm arkadaşım... Tablo süper benimde tablom var böyle... Yaptım ben de senden örnekle..Başaracağız .. Sana güveniyorum ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…