ben de sana güveniyorum canım, başarıcaz!!!!Harikasın cnm arkadaşım... Tablo süper benimde tablom var böyle... Yaptım ben de senden örnekle..Başaracağız .. Sana güveniyorum ...
Ben de öncelikli hedefim 4 kasıma kadar düğün var 75 in altını göreyim.. 2 haftam var.. 3 kilo gitmesi gerek.. Hadi hayırlısı..
günaydın sevgili günlüğüm, dün geç saatelere kadar pilates yapmaya çalıştım, ana caban yeni başlayanlar için videosu tv de bir türlü açmayınca ebru ile 21 günde yağlarınızdan adlı programı yapayım bari dedim ama çok zorlandım hatta sırtımı zorlamışım sonra baktım kadın topun birini bırakıp diğerini aldı, yok pilates bandı, yok flex yok point derken allahtan 25 dakikada video takıldı da kurtuldum valla.. baktım olmuyor ana cabanı tekrar denedim ve bu sefer açtı çok şükür, kadın dilini pek anlamasamda ebrudan sonra çok iyi geldi, hareketler başlangıç içindi.. güzel güzel yaptım, bittiğinde saat 01 di. yatışım 01.30 u buldu. ama ebru da merak etmesin biraz kondisyon kazanınca ona da sıra gelecek :)
Bu arada diyet başlangıç tarihimi ve kilomu da revize ettim bugün sabah tartıldım ve 80.6 çıktım.. haftaya 1 kilo vermeliyim
başlangıç tarihi:19/10/2013
başlangıç kilom:80.6
kendime göre yeni bir plan yaptım, hedefler belirledim, bakalım başarabilecek miyim?
Eki Görüntüle 833900
canım daha önce bakmış bulamamıştım başlangıç seviyesi tekrar bakayım ama sanırım ordan indiremiyoruz, ben tv ye takıp yapmak istiyorum,bilgisayardan zor oluyor.. bakarmısınız ne kadar da keyfime düşkünüm.. :)canım beyazgazete.com da ebrunun geçen sezonki tüm videoları mevcut..onların en altında ilk haftaki programı var ve yeni başlayanlar için çok hafif !!! başlamış..ben ordan yaptım canım.tavsiye ederim..ben setini alacağım canım olmuyo malzemesiz.gitti gidiyorda gayette uygun.şu bayram dağıttı beni nerdeyse 2 kg yakın artıdayım..umarım hepsi kilo değildir
tablonu çok beğendim çok motive edici olacak olacak hadi bakalım kolay gelsin,ınşallah her hafta eksiler görürsün o tabloda:118::119:
canım tablon güzel olmuş bu sefer kararından dönme almak kolay vermek zor bunu unutma ben gram gram veriyorum ama kaçamak yapmadığım için de almıyorum ...almamak bile güzel yaza kadar hedefime ulaşırım herkesin metabolizması farklı benimkide gıdım gıdım veren cinsi ...
canım daha önce bakmış bulamamıştım başlangıç seviyesi tekrar bakayım ama sanırım ordan indiremiyoruz, ben tv ye takıp yapmak istiyorum,bilgisayardan zor oluyor.. bakarmısınız ne kadar da keyfime düşkünüm.. :)
o gece hepsiburadadan ben de baktım set ama ebrunun kullandıkları oralarda da yok, kadın envai çeşit malzeme kullanır, çeşit çeşit topları, ayağına bağladıkları agırlıkları falan var, onlar o setlerde yok, sanırım ayrı ayrı almak gerekecek.. ileride ben de düşünüyorum almayı..
sabah menüm güzel, okkalı bir KKK.. çok tokum, tok olduğum ve tok halde iken zayıfladığım için ise çook çook mutluyum, nasıl mutlu olamayayım dünden bugüne 700 gr daha hafifim.. yuppiiii....:118:
Süpersin mahzencim.. Ben de bu gün gözlerime inanamadım.. Metabolizma hızımız maşallah diyelim çok iyi.. dikkat edince veriyoruz.. Gerçekten 4 gün dikkat ettim regl de bitince77,2 yi gördüm.. Hadi bakalım istikrarlıyız.. Devam..
bugünkü menüm hiç açıcı değil, akşam can sıkıntısından cozuttum maalesef, bu kez çabuk fire verdim.. sıkıntı ve stresle yeme arasındaki bağı çözemedim bir türlü, eşime kızdım, yemeğe yüklendim, çok pişmanım ama yazmak zorundayımayrıca da telafi etmem gerek bu durumu (((
sabah
karatay kahvaltısı
öğle
1 lahmacun
ayran
bir miktar fındıklı-bademli-bol tahinli kabak tatlısı :18:
akşam
1 tabak börülce
1 tabak bulgur pilavı
ve yine bir miktar fındıklı-bademli-bol tahinli kabak tatlısı
spor yok(
sağol canım desteğin için, merak etme.. toparlıyorum hemen :))Canım koca gazına gelmeyelim .. Onlar rahat hava hoş onlara göre.. Lütfen geri istiyoruz mshzeniiiii.. Sana güveniyorum cnm benim..
selam canım hoşgeldin, safalar getirdin, iyiyim ben nasıl olsun işte, uğraşıyorum kilolardan kurtulmaya.. senden naber? senin şişmenin geçerli bir mazareti var da bana ne demeli?Slm mahzencim nasılsın? Ben hızla şişiyorum malesefff .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?