Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

yarın tartı günü ve ben sabahleyinde leslie ile yürümeyi düşünüyorum işe gitmeden önce.. bakalım sabah ola hayrola..
sabah oldu, hayroldu ve ben sabah 06.30 da kalktım, leslie yaptım, duşumu aldım, misler gibi kahvaltımı ettim, güne enerjik başladım.. bugün tartı günü ve sonuç şöyle..

Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:80,6
Bu hafta:79,5
Fark:1,1kg
Toplam fark:1,1
Beden:44
Spor: 4 gün yürüyüş, az biraz da pilates

sabah(08.00)
kkk

akşam(15.30)
1 tabak mercimek yemeği
3 adet köfte
yoğurt-salata

bugün de leptin aktivasyonum başarılı çok şükür..
sabah leslie 3 mil

Son düzenleme:

Canim tebrik ederim 1.1 kg cok iyi bi başlangıç ve büyük başarı darisi basima.arkadasla iddiaya girdim bu ay artik benimde hizla asılmam lazim ama şu son kilolar zor gidiyor

tebrikler canım lesileye yenimi başladın
evet canım, leslie ye de diyete de yeniden başladım diyebilirim..

Canim tebrik ederim 1.1 kg cok iyi bi başlangıç ve büyük başarı darisi basima.arkadasla iddiaya girdim bu ay artik benimde hizla asılmam lazim ama şu son kilolar zor gidiyor

inşallah canım.. haklısın son kilolar daha yavaş gider ama işin içinde iddia varsa hızlanabilir :) nesine girdiniz, bir de ne zamana kadar kaç kilo vermeye girdiniz? biz de diğer topikte kızlarla girmeyi düşünüyoruz.. ben aralığa kadar 75 yılbaşına kadar da 70 olmak istiyorum.. zor bir hedef ama imkansız değil bakalım bekleyip görücez.. birbirimizi motive ederiz canım

bu hafta hedefime ulaşmış görünüyorum ve gayet iyi gidiyorum bence..
şimdi sıradaki hedefe odaklanıyorum, ve evelallah ona da ulaşıyorum..

bu arada soldaki tablonun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama sağdakini de silemedim bir türlü (

Eklentiler

• $28.10.13.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $28.10.13.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Çok iyi gidiyorsun canım. İnşallah hedefine ulasirsin.

günaydın sevgili günlükçüm;
bugün sabah yine açık havada yürüyüşümü yaptım, kahvaltıdan önce 500 ml suyumu içtim, miss gibi kahvaltımı ettim, kahvaltı soframızı topladım, vee şimdi keyif çayımı yudumluyorum.. ev dağınık burda işim bitince evi toparlamam gerek, sonra ailece dışarı çıkıcaz, bugün hava çooook güzel..

bu arada cumhuriyetimizin 90 ıncı yılı hepimize kutlu olsun...

akşama leslie 5 mil yapılmış olarak buluşmak dileğiyle..

Canım ne güzel sabah yürüyüşü nasil bi zindelik verir..cok iyi gidiyorsun
Evet hava güzel oglum esimle bayrama gitti ben misafir gelecegi icin gidemedim.. cumhuriyetimizin 90. Yil dönümü kutlu olsun. .allah bir daha istiklal marsi yazdirmasin milletime..Atamiza ve tum sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum

Canim benimki topik yarismasi degil.uzun yıllardır suren cok yakin arkadadlarimla günüm var orda girdik iddiaya.
1 ay sonra kim ne kadar verirse.minimum 3 kg sınırı koyduk..kazanan henüz tam karar vermedik çay tepsisi olabilir su karacaninkilerden yada bluz vskafamizda bi iki ödül var:)

teşekkür ederim canım, canım ülkeme bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın rabbim.. Tüm şehitlerimizin de ruhları şad, mekanları cennet olsun..

hadi bakalım, ödüller motive edici olsun, 1 ayda 3 kilo vermen lazımsa, nasıl bir strateji belirdin, pilates nasıl gidiyor? pilates iyi sonuç verir, daraltır ama tartıda harikalar yaratmaz, kardiyoya ve proteine yüklenmen işe yarar.. naçizane tavsiyem.. kolay gelsin canım

sabah (11.00)
KKK

akşam (17.00)
hamsi tava (koca bir tabak)
salata
şalgam suyu
tahin helvası yerine azıcık tahinli kabak tatlısı yedim, helvadan daha sağlıklıdır diye düşünüyorum :))

suyum 2 litre
leslie henüz yapılmadı ama yapicim

Canim oduller önemli de en önemlisi başarmış olmak bence
Stratejim önce baslayabilmek:)
Sonra yürüyüş kosu bandinda her gun 40 dk, mumkun oldugunca pilates ve haftanin bir günü saf protein diger günler dengeli az her seyden yemek..ve bir defada detoks olabilir
Karatayi düşünürdüm ama tek tip beslenme yada yasakli kisitli diyet yapamıyorum (dukani denemistim)
Sen cok güzel yapiyorsun karatay'i devammmm arkadaşım

an itibariyle leslie 3 mil yapılmıştır.. huzur içinde uyuyabilirim..

hedefe ulaşmak gibisi yok tabi de, ödülün de motivasyonu tetikleyici etkisi var..
misadenle bir düzeltme yapmak isterim, karatayla dukan aynı kategoride değil.. sanırım dukan da sıfır karbonhidrat alınıyor, biz karatayda glisemik indeksi düşük yani sağlıklı karbonhidrat alıyoruz.. dukanda yağ kısıtlı ama karatayla sağlıklı yağlar serbest, aslında sağlıklı yaşam şekli ve kilo verme yan etkisi.. bu diyetle insanlar hastalıklarından kurtuluyor.. ama amaç kilo vermekse insannın kendine en uygun diyeti seçmesi en iyisi, uyamayacağın diyeti yapmaktansa yapmaman daha iyi..

bugün sabah sporum yok ama akşama acısını çıkartmalıyım.. karatay kahvaltımı ettim, keyf çayımı yudumluyorum :)

Canim öncelikle afiyet olsun..karatayi az biraz arastirmistim dukanla kiyaslanamaz bile.kesinlikkle cok daha esnek sağlıklı ve yapilabilir
Dukanda karbonhidrat
meyve yasak ama her türlüsü her zaman yasak..bazi zamanlar sebzede yemiyorsun sirf protein
Cok etkili ama bir o kadarda uygulamasi zorrr
Belki dukanda zorlandigim icin sinirlandirmasi olan diyetlere ön yargiliyim..ablam oneriyor karatay'i sürekli ya bakalim

merhba kızlar bende kilo vermek için artık çok kararlıyım 3 hafta önce 81 dim, şimdi 77.2 sporu henüz 2 gündür yapmaya başladım ilk hedefm 70 inş bu sefer başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…