dukanı çok iyi bilmiyorum ama sağlıksız olduğunu biliyorum, sanırım bir insan hayatında sadece 2 kez mi yapabiliyordu? yanlış hatırlıyor da olabilirim ama karatay sağlıklı yaşam biçimi bence.. ben öyle algılıyorum.. bizim mutfağımıza en uygun diyet, sanırım dukan türk mutfağına yabancı, sürekli kendine özel yemek pişiyorsun ve sürekli diyet ürünler alıyosun, maddi- manevi zarar.. sen hedefine ulaştığında karatayı düşün derim en azından korumanda faydalı olur..Canim öncelikle afiyet olsun..karatayi az biraz arastirmistim dukanla kiyaslanamaz bile.kesinlikkle cok daha esnek sağlıklı ve yapilabilir
Dukanda karbonhidrat
meyve yasak ama her türlüsü her zaman yasak..bazi zamanlar sebzede yemiyorsun sirf protein
Cok etkili ama bir o kadarda uygulamasi zorrr
Belki dukanda zorlandigim icin sinirlandirmasi olan diyetlere ön yargiliyim..ablam oneriyor karatay'i sürekli ya bakalim
3 haftada 4 kg kadar vermişsin canım çok güzel, tebrik ederim..merhba kızlar bende kilo vermek için artık çok kararlıyım 3 hafta önce 81 dim, şimdi 77.2sporu henüz 2 gündür yapmaya başladım ilk hedefm 70 inş bu sefer başarırım
ilk başlarda hızlı kilo veriyorum da sonrasını hiç getiremedim şimdiye kadar :) en az 100 diyet denemesi yapmışımdır ama 5-6 senedir 70 altına inemedim
zaten diyete ilk başladığında hızlı veriliyor sonra, metabolizma (yada bilinçaltımız) eyvah kıtlık var diyor, enerji tasarrufu yaparak yediklerimizi yakmıyor.. biz de aç aç gezip kilo veremeyince pes edip kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruz.. bu sefer de bilinçaltımız ne olur ne olmaz tekrar kıtlık çekerim diye yediğimizi depoluyor... sağlıklı ve kalıcı vermek için yaşam şeklimizi değiştirmemiz gerek ama bu az az sık yenen düşük kalorili diyetlerle de pek mümkün olmuyor.. ben karatay diyeti yapıyorum ve bu diyetin belli kurallarına uyarsak aç kalmadan veriyoruz, en güzel yanı da bu.. uygun yiyeceklerde kısıtlama yok, doyana kadar yiyorsun.. tok olduğun içinde gözün yasaklarda olmuyor, ben tavsiye ederim.. karar senin tabi.. kolay gelsin canım, motivasyonumuz daim olsun :)
yaşın kaç canım, o da kilo verme hızında etkili.. inşallah tez zamanda hayalini kurduğumuz kiloda oluruz..ben sadece kalori hesaplaması yapmaya başladım çalıştığım için öğlen yediklerime de pek dikkat edemiyorum lokantaların yağlı yemeklerini malesef her gün tüketiyorum
sabah kepekli tost,haşlanmış yumurta yiyorum akşam da çorba falan öyle geçiştiriyorum.
ara öğünler meyve , günde 2 lt su ve bitki çayları böyle devam etçem duraksama olursa bi diyet programına başlarım belki
sporum da sabahları 45 dk işe yürüyerek gidiyorum
yaşın kaç canım, o da kilo verme hızında etkili.. inşallah tez zamanda hayalini kurduğumuz kiloda oluruz..
haklısın canım, sen azıcık sporla süper verirsin, beni de şu masa başı işler bu hale getirdi :))yaşım 22 canım biraz daha hareketli bi işim olsa daha da iyi veririm belki ama bütün gün oturmaktan yağlarımı yakamıyorum :))
dukanı çok iyi bilmiyorum ama sağlıksız olduğunu biliyorum, sanırım bir insan hayatında sadece 2 kez mi yapabiliyordu? yanlış hatırlıyor da olabilirim ama karatay sağlıklı yaşam biçimi bence.. ben öyle algılıyorum.. bizim mutfağımıza en uygun diyet, sanırım dukan türk mutfağına yabancı, sürekli kendine özel yemek pişiyorsun ve sürekli diyet ürünler alıyosun, maddi- manevi zarar.. sen hedefine ulaştığında karatayı düşün derim en azından korumanda faydalı olur..
3 haftada 4 kg kadar vermişsin canım çok güzel, tebrik ederim..
kilomuz yakın senle ama BMI ye bakılırsa senin boyun uzun, ne güzel bir avantaj.. inşallah tez zamanda istediğimiz kilolara geliriz..
Canim aynen dedigin gibi zaten eti sevmem pek ligh urunlerin bile orani var,birde kendime özel yemek falan 2 çocuk (biri bebek ) olmadı anlayacagin..
Aslinda kalan 6 kilomu karatayla verebilirim bi arastirayim kafama yatarsa başlarım. Normalde aylardir uyguladigim yöntem kalori hesabi ve porsiyon küçültme ile her seyden az sik yemek ve spor. .su an hicbirini yapmiyorum o ayri
Bu arada eski mahzeni görüyorum bi kac gündür, motive ediyosun beni menulerini gördükçe dagilsamda toparlanabilirim diyorum..
haklısın canım eski mahzen geri, geldi.. seni de motive edebiliyorsam ne mutlu bana.. karatayı incele bence kafana yatar, aç kalarak değil yiyerek zayıflatıyor, bir kaç kuralı var sadece..
denizcim, menülerimde KKK yazıyor ya kahvaltıda; onun açılımında neler var bilsen, o kadar güzel ve doyurucu ki 6 saat acıkmıyorsun..
2 yumurta ( ister haşlanmış kayısı kıvamında, ister omlet, ister başka bir şekilde)
bir avucun büyüklüğünde her türlü peynir (kaşar,tulum,örgü,beyaz,ezine,salamura hertürlü peynir anlıycağın)
2-3 gün kurusu( içini açıyorsun bir miktar kaymak ve bir kaç kuruyemiş (fındık badem ceviz vs.) koyuyosun süper bir tat..
30 a kadar zeytin, istediğin kadar da yeşillik
öyle bir doyuyosun ki öğleye akşama bişey yemesen de olur ama tabi biz yiyoruz çünkü yemeden yakılmaz..
denizcim, menülerimde KKK yazıyor ya kahvaltıda; onun açılımında neler var bilsen, o kadar güzel ve doyurucu ki 6 saat acıkmıyorsun..
2 yumurta ( ister haşlanmış kayısı kıvamında, ister omlet, ister başka bir şekilde)
bir avucun büyüklüğünde her türlü peynir (kaşar,tulum,örgü,beyaz,ezine,salamura hertürlü peynir anlıycağın)
2-3 gün kurusu( içini açıyorsun bir miktar kaymak ve bir kaç kuruyemiş (fındık badem ceviz vs.) koyuyosun süper bir tat..
30 a kadar zeytin, istediğin kadar da yeşillik
öyle bir doyuyosun ki öğleye akşama bişey yemesen de olur ama tabi biz yiyoruz çünkü yemeden yakılmaz..
Voooov bayıldım kahvaltıya. Kim doymaz bu güzel kahvaltiyla.... yaaaa bende artik sağlıklı beslenmek istiyorummm.
ewet canım kan şekerini jet hızıyla yükselten besinleri tüketmiyoruz.. bunlara glisemik indeksi yüksek gıdalar deniyor, her türlü ekmek, pirinç,patates, mısır,kavun,karpuz,şeftali,üzüm,incir bunlardan ilk aklıma gelenler.. pakete girmiş, fabrikasyon ürünü hiç bir şey, diyet olan hiç bişey yemiyoryz.. yoğurdumuzu, zeytinimizi kendimiz yapıyoruz.. ben zaten kendim yapardım 2 sini de.. az az sık sık değil günde 2 en fazla 3 öğün tüketiyoruz.. 2 öğün arası 4-5 saat geçmesi gerek.. vücüdumuzun enerji ihtayacını yağları yakarak karşılayan leptin denilen bir hormon var ve bunun aktive olması için en az 4 saatlik açlık gerekiyor..süpersin mahzen kesinlikle motive ediyorsun canım..sanırım kan şekerini hızla yükselten ve düşüren gıdalardan tüketilmiyor karatayda..dur bakalım bu gün bi araştırayım..bir de elma sirkesi içmek istiyorum ama emziriyorum azda olsa zararı olur mu bilemedim..
bugün yine işler yolunda, sabah leslie ile 3 mil yaptım.. çok güzel kahvaltımı ettim.. şimdi çayımı içiyorum.. diğer topikte kızlarla yarışa girdik, bugün başladı, bakalım nasıl olcak..
merhaba denizcim, herkes aynı hızla vermiyor, çok yavaş verenlerde var, çok hızlı veren bir arkadaşımız da.. 4 ayda 25 kilo (hedef60busondiyet) verdi maşallah ama metabolızması süper.. ben 2 ayda 5.5 kilo vermiştim ama sporla da desteklemiştim.. 3 ay ara verdim ve verdiğim 5.5 kilonun 4 ünü geri aldımGünaydin mahzencigim, masallah Leslie icin bende yaptım cok keyifli dimi?
Dün baya bi inceledim karatayi yavas kilo veriliyo diye duymuştum ama topiktekilerin verdigi kilolar süper. .ben sanirim geçeceğim bu beslenme sekline ..sabah tartı korkuttu cidden.verdiklerimi hizla geri aliyorum
ah ahh çok pişmanım öğle yemeğinde urfa kebap yedim897 kaloriymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?