Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

sabah (08.00)
KKK

öğle(12.30)

1 tabak topalak çorbası
yoğurt

akşam(18.30)
bir miktar döner
yoğurt

gün içinde 2 lt su, 500 ml daha içicem
sabah kahvaltıdan önce leslie ile 3 mil
akşam yemekten önce de leslie ile 5 mil

canım msj kutum dolduğundan bazı mesajları silerken, senin msjında silinmiş, beyaz tv ye baktım da ilk programı 17.09.2012 tarihli olanmıydı? eğer oysa aynı video you tube da da var ve ordan indirebiliriz..

ekmek yok çok az pilav yedim ama o kadar yüksek kalori olduğunu bilsem yemezdim gercekten hala pişmanım akşam yemeği bile yiyemedim o yüzden :)

Son düzenleme:
canım msj kutum dolduğundan bazı mesajları silerken, senin msjında silinmiş, beyaz tv ye baktım da ilk programı 17.09.2012 tarihli olanmıydı? eğer oysa aynı video you tube da da var ve ordan indirebiliriz..

Evet canım 17-21 eylül ilk haftaki program ve daha hafif egzersizler..ben tek günü yapmadım her gün dozaji artiriyor bi müddet sonra çok basit gelecektir ilk günler..nacizane tavsiyem 17 Eylül'ü indirip alisana kadar yapabilirsin sonra daha zorunu indirip onunla devam edebilirsin

Canim bu menuyle acikmiyor musun? Kendimi senin yerine koydum ben acikirdim..hani diyeti yapabilirligimi olcmeye calisiyorumda
Ben vucudum alisana kadar sanirim serbest yiyeceklerden bol miktarda yerim acikmayim diye:)

ekmek yok çok az pilav yedim ama o kadar yüksek kalori olduğunu bilsem yemezdim gercekten hala pişmanım akşam yemeği bile yiyemedim o yüzden :)
pilav pirinçse sıkıntılı ama az bulgurda hiç sorun yok.. üzülme telafi edersin, ben hesaptan kitaptan pek anlamam, matematiğim berbattır, kalori saymak bana işkence gibi yav..
tamam canım dün 17 eylülü indirdim, sonra bir başkasını indiririm , aslında tv de internet var ama doğru dürüst kullanamıyorum.. hergün için bir bir video indirmek yerine onu öğrensem iyi olacak..
Canim bu menuyle acikmiyor musun? Kendimi senin yerine koydum ben acikirdim..hani diyeti yapabilirligimi olcmeye calisiyorumda
Ben vucudum alisana kadar sanirim serbest yiyeceklerden bol miktarda yerim acikmayim diye:)
canımcım kesinlikle acıkmıyorum, ölçüler az gelmiş olabilir sana ama az değildi hem sorun yok doyana kadar yiyorsun, öğleyin ki topalak koca bir tabaktı ama gerçekten bildiğimiz tabaklar gibi değil gerçekten kocamandı.. sonlara doğru doydum ama tabakta bırakmak istemediğimden bitirdim. akşamda leslie 5 milden sonra bir miktar deyince belki azıcık anladın döneri ama o da az değildi. oğlumun yemeği idi döner pilav karışıktı, ona diye ısıttım o yemeyince ben pilavlarını ayırıp sadece dönerleri yedim. doyduğumda da bıraktım kalanları dolaba koydum bugün yiycem..

Son düzenleme:
bugün yine çok güzel bir hava var, sabah 8 de kalktım, eşimle birlikte pazara gittik, sonra da ben yürüyüş yaptım açık havada 1 saat.. sonrasında miss gibi kahvaltımı.. birazdan temizlik zamanı..

anladım canım bir miktar diyince cidden az zannettim..birde salata yoğurt falanda eklerim ben, hiç birinde sınır yok sanırım..önemli olan o öğün içinde yemek ara yapmamak...sabah acıkacağım diye dünyayı yedim, kkk yaptım hafta sonu deneme amaçlı başladım şimdilik güzel gidiyor..bir de canım sabah söğüşün üzerine bolca nar ekşisi döktüm, fabrikasyon değil serbest mi?ben kitabı okumadım. indiremedimde pc'ye cidden vakit sorunum var.zaman bulsam spor yapacağım kafama takılan bir sürü soru var diğer topiğide takip ediyorum..sorabilir miyim sana kafama takılanları

Karatayda ilk günün hayırlı olsun arkadaşım.. çok isabetli bir karar verdiğini anlayacaksın.. kafana takılan her soruyu sorabilirsin, elimden geldiğince yarıdmcı olurum, olamadıklarımı diğer topikten öğreniriz.. nar ekşisinde çok ciddi sorun yok ama bu tür ekşiler ekşide olsa işlendiği için glisemik indeksleri yükseliyormuş o yüzden çok kullanmamanı tavsiye ediyorum onun yerine limon kullansan daha iyi olur..
öğün aralarını açmak çok önemli ama başlangıçta ara öğün yapabilirsin alışana kadar. benim hiç ihtiyacım olmadı ama sen emziriyorsun durumun farklı ama kahvaltıda 2 yumurta yeterli peynir, zeytin, kuruyemişini yersen acıkmıyorsun.. ben hafta sonları 2 öğün yapıyorum çok rahat oluyor, bunu hafta içine de uyarlayabilsem süper olacak ama şimdilik pek mümkün değil..
öğün aralarında ben neredeyse oruç gibiyim sıvılar dışında.. işyerinde arkadaşlar ne ikram ediyorlarsa almıyorum, düşük kalorili bile olsalar.. örn. salatalık bile yemiyorum leptinim bozulmasın diye.. takdir ediyorlar ama onlar aç olduğum halde reddediyorum sanıyorlar bilmiyorlar ki aslında çok tokum ve tok olduğum için canım hiç bişey istemiyor, su ve çay dışında..

Canım aciklamalarin için çok teşekkür ederim ve iyi dileklerin icinde tabii:) umarim aradığımı karatayda bulurum...

Ben tam bi nar ekşisi bagimlisiyim, ev yapımı oldugu icin rahat rahat dökmüştüm. kısıtlayayim o zaman limonu da severim ama ayni lezzeti vermiyor neyse napalim cok canim istemedikce dökmem birdaha..
Canim arada ne olabilir ? mesela meyve ve süt olurmu? Birde ara yaparsam miktarı onemlimi yine doyana kadar mi yapayim. Cevabin için simdiden teşekkürler..benim sürekli dahil oldugum Hülya arkadasimin topigi var, ona da bahsettim birlikte uygulayacagiz:) büyüyor Karatay kardeşliği..sevgiler

nar ekşisini azaltabilirsin eğer kesemiyorsan..
arada süt ayran süper olur.. akşam 8 den sonra bişey yemiyoruz ama çok acıkırsan süt ve ayran içebiliyosun.. ben zaten normalde akşam yemeğinden bişey yemeyen biriydim, o yüzden hiç süt yada ayran içme ihtiyacı duymadım, aralarda günkurusu ve kuruyemiş olabilir çok abartmadan.. özelleikle de gün kurusunu çok yememende fayda var.. meyvelerden de mandalina,elma havuç ilk aklıma gelenler ama meyve yersen daha çok acıkırsın.. bunlardan bana göre ideali süt ve kuruyemiş..

emin ol yapması en kolay ve yaşam tarzı halıne getirmesi en kolay diyet.. başarılar canım..

denizcim vereceğim link çok işine yarar eminim.. bir de face de sağlıklı yaşıyoruz diye bir site var, karatayla 50 kilo veren ve vermeye devam eden bir çiftin sitesi, ben çok aktif takip edemiyorum ama orda da faydalı bilgililer bulabilirsin..

Karatay Menüsü

sabah(11.30)
KKK

akşam(18.30)
1 tabak közlenmiş patlıcan yemeği
1 tabak yoğurt
bir parça peynir ( ne alaka diyceksiniz, yarın için eşime dilimliyordum, dayanadım yedim ama cıss değil )

gün içinde 2.5 lt su
sabah 1 saat açık havada yürüyüş
akşam yemekten önce ebru şallı ile pilates (pilates seti almalıyım)

ben de sana sorcaktım aldın mı diye, bir ara bakayım tekrar hepsiburadaya, kadın bir an önce edinin diyor yav..

ben de sana sorcaktım aldın mı diye, bir ara bakayım tekrar hepsiburadaya, kadın bir an önce edinin diyor yav..

Evet alin diyor, o lastiğe bayildim ne kadar basit ve etkili bi alet o öyle. .kadin bi kol çalışıyor görüyorsun kasların hareketini sanki agirlik kaldiriyor..Şu an onceligim yüksek tempo yürüyüş.
Kardio yapayim ki fazla gitsin kilolar, biliyorsun yarış var ama pilates gönlümü fethetti sıra ona da gelecek

Son düzenleme:
sabah (09.00)
yumurtasız kkk (kalmamış )

akşam (17.30)
1 tabak etli közlemiş patlıcan yemeği
yoğurt
salata

arada saat 13 civarı kahve yanında 1 kare bitter Çikolata (cıssss)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…