canım msj kutum dolduğundan bazı mesajları silerken, senin msjında silinmiş, beyaz tv ye baktım da ilk programı 17.09.2012 tarihli olanmıydı? eğer oysa aynı video you tube da da var ve ordan indirebiliriz..canım beyazgazete.com da ebrunun geçen sezonki tüm videoları mevcut..onların en altında ilk haftaki programı var ve yeni başlayanlar için çok hafif !!! başlamış..ben ordan yaptım canım.tavsiye ederim..ben setini alacağım canım olmuyo malzemesiz.gitti gidiyorda gayette uygun.şu bayram dağıttı beni nerdeyse 2 kg yakın artıdayım..umarım hepsi kilo değildir
canım msj kutum dolduğundan bazı mesajları silerken, senin msjında silinmiş, beyaz tv ye baktım da ilk programı 17.09.2012 tarihli olanmıydı? eğer oysa aynı video you tube da da var ve ordan indirebiliriz..
sabah (08.00)
KKK
öğle(12.30)
1 tabak topalak çorbası
yoğurt
akşam(18.30)
bir miktar döner
yoğurt
gün içinde 2 lt su, 500 ml daha içicem
sabah kahvaltıdan önce leslie ile 3 mil
akşam yemekten önce de leslie ile 5 mil
pilav pirinçse sıkıntılı ama az bulgurda hiç sorun yok.. üzülme telafi edersin, ben hesaptan kitaptan pek anlamam, matematiğim berbattır, kalori saymak bana işkence gibi yav..ekmek yok çok az pilav yedim ama o kadar yüksek kalori olduğunu bilsem yemezdim gercekten hala pişmanım akşam yemeği bile yiyemedim o yüzden :)
tamam canım dün 17 eylülü indirdim, sonra bir başkasını indiririm , aslında tv de internet var ama doğru dürüst kullanamıyorum.. hergün için bir bir video indirmek yerine onu öğrensem iyi olacak..Evet canım 17-21 eylül ilk haftaki program ve daha hafif egzersizler..ben tek günü yapmadım her gün dozaji artiriyor bi müddet sonra çok basit gelecektir ilk günler..nacizane tavsiyem 17 Eylül'ü indirip alisana kadar yapabilirsin sonra daha zorunu indirip onunla devam edebilirsin
canımcım kesinlikle acıkmıyorum, ölçüler az gelmiş olabilir sana ama az değildi hem sorun yok doyana kadar yiyorsun, öğleyin ki topalak koca bir tabaktı ama gerçekten bildiğimiz tabaklar gibi değil gerçekten kocamandı.. sonlara doğru doydum ama tabakta bırakmak istemediğimden bitirdim. akşamda leslie 5 milden sonra bir miktar deyince belki azıcık anladın döneri ama o da az değildi. oğlumun yemeği idi döner pilav karışıktı, ona diye ısıttım o yemeyince ben pilavlarını ayırıp sadece dönerleri yedim. doyduğumda da bıraktım kalanları dolaba koydum bugün yiycem..Canim bu menuyle acikmiyor musun? Kendimi senin yerine koydum ben acikirdim..hani diyeti yapabilirligimi olcmeye calisiyorumda
Ben vucudum alisana kadar sanirim serbest yiyeceklerden bol miktarda yerim acikmayim diye:)
pilav pirinçse sıkıntılı ama az bulgurda hiç sorun yok.. üzülme telafi edersin, ben hesaptan kitaptan pek anlamam, matematiğim berbattır, kalori saymak bana işkence gibi yav..
tamam canım dün 17 eylülü indirdim, sonra bir başkasını indiririm , aslında tv de internet var ama doğru dürüst kullanamıyorum.. hergün için bir bir video indirmek yerine onu öğrensem iyi olacak..
canımcım kesinlikle acıkmıyorum, ölçüler az gelmiş olabilir sana ama az değildi hem sorun yok doyana kadar yiyorsun, öğleyin ki topalak koca bir tabaktı ama gerçekten bildiğimiz tabaklar gibi değil gerçekten kocamandı.. sonlara doğru doydum ama tabakta bırakmak istemediğimden bitirdim. akşamda leslie 5 milden sonra bir miktar deyince belki azıcık anladın döneri ama o da az değildi. oğlumun yemeği idi döner pilav karışıktı, ona diye ısıttım o yemeyince ben pilavlarını ayırıp sadece dönerleri yedim. doyduğumda da bıraktım kalanları dolaba koydum bugün yiycem..
anladım canım bir miktar diyince cidden az zannettim..birde salata yoğurt falanda eklerim ben, hiç birinde sınır yok sanırım..önemli olan o öğün içinde yemek ara yapmamak...sabah acıkacağım diye dünyayı yedim, kkk yaptımhafta sonu deneme amaçlı başladım şimdilik güzel gidiyor..bir de canım sabah söğüşün üzerine bolca nar ekşisi döktüm, fabrikasyon değil serbest mi?ben kitabı okumadım. indiremedimde pc'ye cidden vakit sorunum var.zaman bulsam spor yapacağım kafama takılan bir sürü soru var diğer topiğide takip ediyorum..sorabilir miyim sana kafama takılanları
Karatayda ilk günün hayırlı olsun arkadaşım.. çok isabetli bir karar verdiğini anlayacaksın.. kafana takılan her soruyu sorabilirsin, elimden geldiğince yarıdmcı olurum, olamadıklarımı diğer topikten öğreniriz.. nar ekşisinde çok ciddi sorun yok ama bu tür ekşiler ekşide olsa işlendiği için glisemik indeksleri yükseliyormuş o yüzden çok kullanmamanı tavsiye ediyorum onun yerine limon kullansan daha iyi olur..
öğün aralarını açmak çok önemli ama başlangıçta ara öğün yapabilirsin alışana kadar. benim hiç ihtiyacım olmadı ama sen emziriyorsun durumun farklı ama kahvaltıda 2 yumurta yeterli peynir, zeytin, kuruyemişini yersen acıkmıyorsun.. ben hafta sonları 2 öğün yapıyorum çok rahat oluyor, bunu hafta içine de uyarlayabilsem süper olacak ama şimdilik pek mümkün değil..
öğün aralarında ben neredeyse oruç gibiyim sıvılar dışında.. işyerinde arkadaşlar ne ikram ediyorlarsa almıyorum, düşük kalorili bile olsalar.. örn. salatalık bile yemiyorum leptinim bozulmasın diye.. takdir ediyorlar ama onlar aç olduğum halde reddediyorum sanıyorlar bilmiyorlar ki aslında çok tokum ve tok olduğum için canım hiç bişey istemiyor, su ve çay dışında..
nar ekşisini azaltabilirsin eğer kesemiyorsan..Canım aciklamalarin için çok teşekkür ederim ve iyi dileklerin icinde tabii:) umarim aradığımı karatayda bulurum...
Ben tam bi nar ekşisi bagimlisiyim, ev yapımı oldugu icin rahat rahat dökmüştüm. kısıtlayayim o zamanlimonu da severim ama ayni lezzeti vermiyor neyse napalim cok canim istemedikce dökmem birdaha..
Canim arada ne olabilir ? mesela meyve ve süt olurmu? Birde ara yaparsam miktarı onemlimi yine doyana kadar mi yapayim. Cevabin için simdiden teşekkürler..benim sürekli dahil oldugum Hülya arkadasimin topigi var, ona da bahsettim birlikte uygulayacagiz:) büyüyor Karatay kardeşliği..sevgiler
nar ekşisini azaltabilirsin eğer kesemiyorsan..
arada süt ayran süper olur.. akşam 8 den sonra bişey yemiyoruz ama çok acıkırsan süt ve ayran içebiliyosun.. ben zaten normalde akşam yemeğinden bişey yemeyen biriydim, o yüzden hiç süt yada ayran içme ihtiyacı duymadım, aralarda günkurusu ve kuruyemiş olabilir çok abartmadan.. özelleikle de gün kurusunu çok yememende fayda var.. meyvelerden de mandalina,elma havuç ilk aklıma gelenler ama meyve yersen daha çok acıkırsın.. bunlardan bana göre ideali süt ve kuruyemiş..
Canim sabahki kkk dan sonra(saat 11) 17.30 a kadar hiç bir şey yemedim acikmadimda ama aksam menume bi bakar mısın nasil?
Kıymalı karnabahar yemeği, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, eşime et yapmistim dana kavurma birazda ondan buraya kadar iyi sonra hiç ara vermeden 5 gunkurusu ceviz 1 tatli kaşığı kaymakla yedim.karnim ac degildi aslinda ama canım istedi.
Şimdi bu ikinci sefer yedigim aksamki gunkurusu ceviz falan kacamak mi oldu? ??
Bu arada bu gun sadece iki öğün yaptim..eger bu gunkurulari sayilmiyorsa kacamaksiz gecti ilk günüm. .Diğer topikteki gül hanimda emzirdigin icin 3 ogun yapabilirsin dedi.arayi onermedi.bakalim bi düzen kuracagim ama acikmamak cok ilginç GI bu kadar mi etkiler insani
denizcim vereceğim link çok işine yarar eminim.. bir de face de sağlıklı yaşıyoruz diye bir site var, karatayla 50 kilo veren ve vermeye devam eden bir çiftin sitesi, ben çok aktif takip edemiyorum ama orda da faydalı bilgililer bulabilirsin..
Karatay Menüsü
Cokk teşekkür ederim arkadaşım emin ol detaylica inceleyecegim..bu arada sporlarina hayranım ikimizde pilates seti alamadık gitti
sorma canım Gİ maalesef bu kadar kötü.. gün içinde istediğin kdar kalori al ama GI si düşük besleniyorsan sıkıntı yok her halukarda veriyorsun ve acıkmadan veriyorsun. ara öğün yapmamana sevindim, ihtiyacın olmayacağı da belliydi zaten.. günkurusu kaçamak sayılmaz ama akşam önerilmiyor, gün içinde yediğin kuruyemiş bir çay bardağını geçmesin diyor ama sen başlangıçta geçirebilirsin.. sen emzirdiğin için sana vızz gelir.. görüceksin bak çok güzel vericeksin.. bak senden çok merak ettim.. ne sıklıkla tartılıyorsun, merakta koyma bizi?Canim sabahki kkk dan sonra(saat 11) 17.30 a kadar hiç bir şey yemedim acikmadimda ama aksam menume bi bakar mısın nasil?
Kıymalı karnabahar yemeği, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, eşime et yapmistim dana kavurma birazda ondan buraya kadar iyi sonra hiç ara vermeden 5 gunkurusu ceviz 1 tatli kaşığı kaymakla yedim.karnim ac degildi aslinda ama canım istedi.
Şimdi bu ikinci sefer yedigim aksamki gunkurusu ceviz falan kacamak mi oldu? ??
Bu arada bu gun sadece iki öğün yaptim..eger bu gunkurulari sayilmiyorsa kacamaksiz gecti ilk günüm. .Diğer topikteki gül hanimda emzirdigin icin 3 ogun yapabilirsin dedi.arayi onermedi.bakalim bi düzen kuracagim ama acikmamak cok ilginç GI bu kadar mi etkiler insani
Cokk teşekkür ederim arkadaşım emin ol detaylica inceleyecegim..bu arada sporlarina hayranım ikimizde pilates seti alamadık gitti
sorma canım Gİ maalesef bu kadar kötü.. gün içinde istediğin kdar kalori al ama GI si düşük besleniyorsan sıkıntı yok her halukarda veriyorsun ve acıkmadan veriyorsun. ara öğün yapmamana sevindim, ihtiyacın olmayacağı da belliydi zaten.. günkurusu kaçamak sayılmaz ama akşam önerilmiyor, gün içinde yediğin kuruyemiş bir çay bardağını geçmesin diyor ama sen başlangıçta geçirebilirsin.. sen emzirdiğin için sana vızz gelir.. görüceksin bak çok güzel vericeksin.. bak senden çok merak ettim.. ne sıklıkla tartılıyorsun, merakta koyma bizi?
Normalde her gun tartilirim canim ama bu ara tartilara küstüm..hizla geliyor kilolar çünkü. .bi duzene oturtayim sık sık tartilirim malesef her gun tartilma huyum var....bende inanıyorum zorlanmayacagima çünkü 0 kacamakla bitirdim ilk günü ve hic açlık hissetmedim:) birazdan elma sirkeli suyumuda icecegim...
Gebeligimde aliskindim GI düşük yiyeceklerle beslenmeye çünkü şekerim yükseliyordu..bagimlilik gibi insan yedikce yiyesi geliyor GI yüksek gidalari..
Canim gunkurusunu zaten çok severim keyifle yiyorum. Kaçamak olmamasina sevindim..Şu çay bardağı en küçük ince belliden mi yoksa ajda diye geçen boydan mi olacak bilemedim canim yaaa :))
ben de sana sorcaktım aldın mı diye, bir ara bakayım tekrar hepsiburadaya, kadın bir an önce edinin diyor yav..
hangisini tercih ediyorsan onu al canım çok kasma.. geçiredebilirsin arada.. ben ne yalan söylim hiç ölçmedim, göz kararı yiyorum ama çay bardağından az yediğimi düşünüyorum.. kalori hesabı yapmadığımız için çok sıkıntı değil, sadece akşam biraz daha kısabilirsin kuruyemişi ama doymadığım zamanlar ben akşamda yiyorum kuruyemiş..Normalde her gun tartilirim canim ama bu ara tartilara küstüm..hizla geliyor kilolar çünkü. .bi duzene oturtayim sık sık tartilirim malesef her gun tartilma huyum var....bende inanıyorum zorlanmayacagima çünkü 0 kacamakla bitirdim ilk günü ve hic açlık hissetmedim:) birazdan elma sirkeli suyumuda icecegim...
Gebeligimde aliskindim GI düşük yiyeceklerle beslenmeye çünkü şekerim yükseliyordu..bagimlilik gibi insan yedikce yiyesi geliyor GI yüksek gidalari..
Canim gunkurusunu zaten çok severim keyifle yiyorum. Kaçamak olmamasina sevindim..Şu çay bardağı en küçük ince belliden mi yoksa ajda diye geçen boydan mi olacak bilemedim canim yaaa :))
geçenlerde bizim topiğe biri uğradı 69 dan 54 e düşmüş hem de çok kasmadan gün içinde avuç avuç kuruyemiş de yediğim oldu, bir saat çekirdek çitlediğim de oldu diyor.. siz de kasmayın, diyeti çekilmez hale getirmeyin diyor, gi si düşük beslendiğiniz sürece eninde sonunda gidiyor kilolar diyor bence de doğru söylüyor,, çok kasılan zamanlarda verilmiyor.. arkadaş spor da yapmamış.. yani devam ettiğin sürece ayda en az 2 kilo gidiyor..
haklısın canım, önceliğimiz kardiyo olmalı ama ben pilatesle destekliyorum, biz daha hızlı darlmak için ama önceliğim tartıda da az çıkmak ve bu ancak kardiyo ile mümkün :))Evet alin diyor, o lastiğe bayildim ne kadar basit ve etkili bi alet o öyle. .kadin bi kol çalışıyor görüyorsun kasların hareketini sanki agirlik kaldiriyor..Şu an onceligim yüksek tempo yürüyüş.
Kardio yapayim ki fazla gitsin kilolar, biliyorsun yarış var ama pilates gönlümü fethetti sıra ona da gelecek
sarayca yakaladım seni? nbr canım, nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?