Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

bugünkü sporum biraz karışık, sabah bir derneğin masa tenisi turnuvası vardı, oynayabildiğimden değil de aktivite olsun diye katıldım.. ilk turda elendim tabi
sonra biraz basket, biraz futbol oynadım.. bunları kardiyoya sayıyorum.. birazdan pilates yapicimmm

sabah (09.00)
yumurtasız kkk (kalmamış )

akşam (17.30)
1 tabak etli közlemiş patlıcan yemeği
yoğurt
salata

arada saat 13 civarı kahve yanında 1 kare bitter Çikolata (cıssss)

Canim bende sabah 11 kkk
Ara yok
Aksam:18.30 da mercimek çorbası, karnabahar, 3y.k bulgur pilavi, salata, az turşu yedim. .sonra dünkü gibi yine gunkurusu ceviz yedim. Birde hurma serbest mi ??? hurma da yedim..
Akşam öğünu gec saate kalinca zor doydum.aslinda acikmamistim ama sofradan kalkamadim bi türlü. ..zamanla şu aksamki gunkurusu olayini bırakırım umarım

Dedigin gibi çok kasmayacagim kendimi, ilk gunler hele ...vucudum bu yeni sisteme adapte olana kadar zaman taniyacagim...yoksa kendimi tanıyorum stres olur yine veremem ay bi kaşık fazla yedim der kafama takarim..su an o kadar tokum ki yine 2 öğünle bitecek gün belki yatmadan süt içerim. ..harikasin karatay

hurmanın da gi si yüksek canım kısıtlı yemende fayda var.. bence de karatay harika, biz de hiç fena değiliz yani.
iyi geceler..

Çok severim masa tenisi, seneler oldu oynamayali..Üni'de sık sık oynardim..lise ortaokul hep duzenli oynardim oglumla mutfak masasina file gerip oynamıştım en son:)

Ne güzel hareketli bi gun olmuş senin için, hem fiziksel olarak hemde ruhsal iyi gelmiştir. .daim olsun darisi banadaaa

evet canım öyle oldu ben de oynamayalı seneler oldu ama oynadığım zamanlarda da iyi sayılmazdım... ama çok özlemişim hevesim kursağımda kaldı, öncesinde bir iki set oynama imkanım da olmadı, direk orda oynadım, ısınamadan elendik alnlıycağın ama ara ara oynamak istiyorum masa bulursam.. inşallah sen de bebeği birazdaha büyütünce fırsat bulursun canım..

Son düzenleme:
başlangıç tarihi:19/10/2013
başlangıç kilo:80.6
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.5
giden:1.0
toplam fark:2.1
Fark yüzdesi:1.257

Son düzenleme:
başlangıç tarihi:19/10/2013
başlangıç kilo:80.6
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.5
giden:1.0
toplam fark:2.1
Fark yüzdesi:1.257

Tebrikler mahzencim bu hafta harikaydin zaten farkli bi sonuc beklenemezdi..bu sefer resimli olmayacak mi bildirimler

Tebrikler mahzencim bu hafta harikaydin zaten farkli bi sonuc beklenemezdi..bu sefer resimli olmayacak mi bildirimler

teşekkür ederim canım, sabah tartımın azizliğine uğradım da ,sabah yeni tartımla tartıldım bir de ne göreyim 77.4 çıktı, geçen haftaya göre 2.1 kilo vermiş görünüyorum, eşimi çağırdım telaşla, gel de mucizye tanıklık et dedim sonra bir daha çıktım 78,2 tarttı, şok oldum bir daha çıktım başka bir rakam, çok üzüldüm sonra paketlediğim emektar tartımı çıkardım ve onunla tartıldım, o da küsmüş bana sanırım o da bir dengesizlik yaptı.. ama çok sürmedi.. en çok çıkan rakamı 78.5 i baz aldım.. o yüzden de vaktim olmadı fotoğrafa ama inşallah haftaya canım :)

neee 2,1 miii kıyamam ya nasıl heveslendirmiş seni yeni tartı ahh keşke gerçek olsaydı demekten kendini alamıyor insan..canım tartıda markada önemli ama birazda şanss ben tartının sahibini tanıdığına inanırım başka tartıda tartılmam yeni bi tartı hediye gelmişti bana (gerçi o zaman şu an kullandığımda çok eski değildi) bi kaç tartıldım yokkk böyle bi hafif uyduruk geldi ısınamadık birbirimize yanlışta tarttı derken kaldırdım 1 hafta bile kullanmadan. benim emektar ar..m marka ve hakikaten emektar..
emektar küsmemiştir de yerinden kaldırınca bi kafaları karışıyor ya ondandır..sabah sabah iyi heyecan yaşamışsın..umarım haftaya görürsün 2,1 i..

evet canım, yerinden kaldırıldığım için oldu, kendine gelene kadar bir süre geçti artık.. neyse bakalım haftaya duruma göre 2 sinin ortalamasını alicim bu arada ben hepsiburadadan sipariş verdim.. delta pilates seti, ayrı bir pilates çemberi ve ebruli fitnes seti, şu dumbell ve ayağına bağladığı ağırlık olan bir set.. bakalım ne zaman gelicek? toplam kargo dahil 99 tl:18: ama napalım, incelmek yolunda feda olsun :))

Maşallah canım çok iyi gidiyor kilo vermen. Ben 75.4 kg olmuşum.

Maşallah canım çok iyi gidiyor kilo vermen. Ben 75.4 kg olmuşum.

teşekkür ederim canım, sen sıkma canını, buraya sık sık uğra.. özlettin kendini.. sen de sağlıklı beslenmeye başlarsın en azından, bebişin de daha sağlıklı olur, kilo almak kaçınılmaz ama en azından daha az alırsın.. lütfeeennnnn!!!

Hadi hayirli olsun sen çok Detaylısindan almissin.sanirim ben delta 7 li 8 li falan var onlardan alicam..lastik küçük büyük top cd sayacli ip ..Fiyat sorun değil de alip yapmazsam diye büyük set dusunmedim hiç. .incelme yolunda ne paralarimiz gidiyor yeterki sonuca ulasalim canim

Delta Ultra-Deluxe Dura-Strong Full Pilates Seti X-1 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Ebruli Fitness Set - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Cosfer Pilates Çemberi - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

çok mu detaylı olmuş canım ya... asıl pahalı olan fitness seti ama o ayağa bağladığı ağırlıkları epeydir arıyordum.. görünce daldım hemen..

sabah(08.00)
KKK

öğle(12.30)
fırında tavuk
mantar sote
yoğurt
salata

akşam(19.00)
öğlenin aynısı

gün içinde 2.5 lt su
2 fincan sade türk kahvesi
sabah leslie ile 3 mil
akşam 40 dk kardiyo sonrası ebru ile pilates acayip motiveyim nazar değmesin...

Ooo süper canım maşallah nasıl yaptın bu kadar sporu yaaa valla Süpersin demekten yoruldum

Bu arada canım sen al iyi etmişsin bu kadar motiveyken al yap yapabildiğin kadar sporunu..iki çocuk biri bebek cok vaktimi aliyor platesi yapabilsem agirlik baglama işi surada dursun o kadar yaniii

canım ağırlıkları oğlum için arıyordum canım, benim bacaklar yeterince ağır zaten :))))))

canım ağırlıkları oğlum için arıyordum canım, benim bacaklar yeterince ağır zaten :))))))

hmm bi şey sorucam canım oğlun kaç yaşında ki agırlık aldın ?? yaşıtız diye biliyordum ağırlık çalışacak kadar büyük oğlun mu var? benim büyük sıpa biraz etlendi butlandı 9 a girecek acaba alsam çalışabilir mi ki......??:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…