canım benim oğlum da küçük aslında, o da 9 a girecek 2005 mart doğumlu.. futbolda çok iyi koşamıyordu, babası ayaklarına bağlamak için ağırlık alalım bacaklar güçlensin demişti geçen yıl, o zaman araştırıp bulamamıştım.. şimdi görünce aldım.. ağırlık konusuna gelince dumbell la falan yapılan ağırlık çalışması çocuklara uygun değil, ben bir ara jillian yaparken heeveslenir o da gelirdi.. dumbelları alır benden önce yapmaya çalışır dı ben de engellemeye çalışırdım.. ama bacağa bağlanan ağırlık zararlı olmaz gibi geliyor, bacak kaslarını güçlendirmek için..
hmm bi şey sorucam canım oğlun kaç yaşında ki agırlık aldın ?? yaşıtız diye biliyordum ağırlık çalışacak kadar büyük oğlun mu var? benim büyük sıpa biraz etlendi butlandı 9 a girecek acaba alsam çalışabilir mi ki......??:44::44:
teşekkür ederim canım...tebrikler süpersin
canım benim oğlum da küçük aslında, o da 9 a girecek 2005 mart doğumlu.. futbolda çok iyi koşamıyordu, babası ayaklarına bağlamak için ağırlık alalım bacaklar güçlensin demişti geçen yıl, o zaman araştırıp bulamamıştım.. şimdi görünce aldım.. ağırlık konusuna gelince dumbell la falan yapılan ağırlık çalışması çocuklara uygun değil, ben bir ara jillian yaparken heeveslenir o da gelirdi.. dumbelları alır benden önce yapmaya çalışır dı ben de engellemeye çalışırdım.. ama bacağa bağlanan ağırlık zararlı olmaz gibi geliyor, bacak kaslarını güçlendirmek için..
teşekkür ederim canım...
öncelikle iraden için tebrik ederim çookkkCanim bizim gibi cocuklarimizda yasitmis..benimkide futbola merakli hic bacak kaslarını güçlendirmek aklıma gelmemişti bu ara kilo aldı biraz ona endiseleniyorum inşallah büyüdükçe atar...
Bu arada spor vee menun çok güzel
Bende sabah kkk 11.00 de
Aksamda cok şükür mercimek çorbasinin sonunu içtik, barbunya, tavuk, yogurt, badem yedim..hepside normalden az olculerdeydi..onceki günlerde daha büyük porsiyonlarda yiyordum..yalniz sofradan 18.30 da kalktim 20.00 de 3-4 tane hurma yedim..esim 1 kilo karışık serbetli tatli almış ogluma puding yapmistim bu kadar cezbedici şeyin içinde bozmadim . kendime aferin dedim ama hurmayi yedim valla(
öncelikle iraden için tebrik ederim çookkk
benimde aklıma gelmezdi ama eşim dedi, biz askerde böyle yapardık, koşuda geri kalanlara ağırlık bağlarlarmış sonra onlar da diğerlerine yetişirmiş :)))
kilo konusuna gelince benimki de aynen kilo aldı, benle bir diyet yapsın istiyorum ama yapamıyor tabiki, iştahı çok iyi, çok yemek seçer ama sevdiği yemeğin de anasını ağlatır, peynir yumurta yemez, hep karbonhidrat... ne yapacağımı şaşırdım.. seninki kaç kilo benimki en son 37 idi..(
spor yapıyor muydun canım? yapmıyodunsa spora başla, yapıyodunsa karataya gel..kilo vermem durdu yemeği daha da azalttım ama tık yok76 da kaldım ne yapsm acaba :44:
günaydın sevgili günlüğüm
bu sabah leslie yi değil de ebruyu ağırladım salonumda :)
güne pilates ile başladım...
sabah menüm de herzamanki gibi klasik karatay kahvaltısı
spor yapıyor muydun canım? yapmıyodunsa spora başla, yapıyodunsa karataya gel..
denizcim fındıkta suç yoktur canım, hafta içi dalgalanmalar olabilir bu son derece normal, hergün tartılmamız lazım aslında, sen ptesi bekle.. bende son bir haftadır biliyosun günde 3 saat spor yapıyorum bugün bir tartılayım dedim ptesi ye göre +100 çıktım.. kilo almadığıma daha doğrusu hata yapmadığıma eminim.. ödem olduğunu düşünüyorum, bu tuzu fazla kaçırdığımız anlamına da gelmiyor, son günlerde bulgur ve türevleri yemişsen o ödem yapıyor aklında olsun.. moralini bozma canım..ohh maşallah mahzenciğim senin salon ünlüler geçidi yaşıyor sürekli aman aman daim olsun
günaydın canım bu arada, dün çok telaşlıydım sadece naptın diye gelip baktım o kadar..ben dün sabah bir gün öncesinden 200 gr fazla çıktım..bu günde dünden 300 gram fazla çıktım..totalde 500 gr ve ben nerde hata yaptım bilemiyorum..genel toplamda eksideyım ama bu 500 gr nerden çıktı bilemiyorum..yiyeceklerde normal oranda tuz kullanıyorum zaten az atarım tuzu normal türk insanına göre, ekstra azaltmadım azalmalı mıydım acaba..??? dün yatmadan fındık yedim çok acıkmıştım.. menüm şöyleydi
sabah 09,00 kkk
öğlen 14,00 1 kase tarhana çorbası 2 bardak ayran
akşam 18,30 1 kase çorba, barbunya (havuçlarını yemedim) salata koca bi borcam ve 1 bardak ayran..
yatarken gece 23,30 civarı fındık( baya yedim)..şimdi bütün suç bu fındıkta mı?:44::44:
karar senin canım, kolay gelsin..sadece 1 saat yürüyüş yapabiliyorum bugün diyetisyene gitmeyi düşünüyorum uzman kontrolünde daha iyi olur umarım :)
slm canım, sanırım sen de yeni başladın, hayırlı olsun diyet kararın..Bende bu sabah yediklerimi yazayım.
Biber, maydanoz, beyaz peynir, kekik, pulbiber, yumurta, tereyağda pişirildi. (OMLET)(1 tane yumurta olduğu için) Yumurtalar maalesef marketten.
Domates, salatalık
Fındık, yer fıstığı, kuru dut (dut glisemik indeksi yüksekmiş ama şimdilik böyle oldu)
Çeçil peyniri
1 tane, dış kabuğu birazcık soyulmuş, beyaz kısmı bırakılmış küçük boy portakal (c vitamini beyaz kısmındaymış)
Kuşburnu çayı (hazır değil)
Ardından yarım saat sonra şekersiz türk kahvesi, zaten birkaç yıldır şekerli içmiyorum hiçbirşeyi ve gazlı içecekleri hiç içmiyorum.
Ara ara karbonatlı suyumu içtim. (Ödem atılmasında ve birçok rahatsızlıkta yararlı)
Yine şekersiz, limonlu siyah çay, kahvaltıdan 2,5 saat sonra.
slm canım, sanırım sen de yeni başladın, hayırlı olsun diyet kararın..
yumurtayı maalesef her zaman doğal bulamıyoruz..
kahvaltından gayet güzel canım, kolay gelsin..
canım fazla kilon yoksa fazla vermezsin bence, yağdan gider ama sadece göbek gitsin istiyorsan bölgesel egzersizlerle de destekleyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?