Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Teşekkür ederim canım dun bulgur yemedim ama onceki gun yemistim.ben bulguru çok seviyorum bu gun de var bulgur pilavı
Tartilma konusunda biliyorsun her gün tartiliyorum..keşke yapmasam birde bu yeni diyetin bendeki etkisini görmek için de tartiliyorum

Dun uzun bi aradan sonra spora başladım sabahina arti gördümmm. Bu ne yaman çelişki dedim:) tamam tamam takilmicam tam gazzzz devam

Saat 5 gibi acıktım ve yemekten önce fındık ve yer fıstığı atıştırdım.
Yemektede 5-6 kaşık kadar, tam ölçü bilmiyorum aç kalmamak için bezelye yemeği yedim. Galiba bezelyede yasaktı.
Yanında da biraz domates, salatalık.
Eve 8'e kadar yetişebilirsem turp yerim, böylece açlık hissetmem.

canım sen maşallah bildiğim bilmediğim bütün sporları yapıyosun zaten, ben de tereciye tere satmaya kalkmışım ne haddimse :))

merhaba siteye yeni üye oldum forumu pek bilmiyorum ama ilk bulduğum sayfa burası oldu bende kilo vermek istiyorum neler yaptığınızı paylaşır mısınız ? 74 kiloyum hedefim ilk başta 60 lara sonra 55 e inmek
hoş geldin elmascan, merak etme çok yakında kurdu olursun buraların, diyet günlüklerinde mahzenin günlüğündesin..
ben karatay diyeti yapıyorum, ilgilenirsen tavsiye ederim.. yanında yürüyüş ve pilatesle destekliyorum.. ben 78.5 kiloyum ilk hedefim 70 sonra da 60 kısmet olursa.. ben buraya menümü, yaptıklarımı yazıyorum istersen sen de bana katılabilirsin canım.. sorularına da elimden geldiğince cvp vermeye çalışırım.. hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan..

denizcim bende de aynen 2 gün önce ve bugün de bulgur vardı yedim valla napiyim ben de çok seviyorum, hem de bu aşkam az falan değil bir tabak vardı ama bu hafta bulgur sezonu kapandı tartı gününe kadar yemiycem
haklısın canım normalde de her gün tartılan biri yeni bir diyete başladığında kendini frenleyemez ama ben azalttım.. haftada 1 e indirmeye kararlıyım.. şöyle düşünüyorum bugüne kadar kim bilir kaç yıldır diyet-spor yapsamda yapmasamda hergün çıktım o tartının üzerine ama bana hiç bir faydası olmadı.. bir de tartılmadan deneyim artık değil mi?

menüm
sabah:KKK

öğle:
kurufasulye-pilav
yoğurt

akşam:öğlenin aynısı

gün içinde 2 lt su
sabah kahvaltıdan önce pilates
akşam yürüyüşümü henüz yapmadım

bugünkü menüm pek iç açıcı değil, bulgur fazla ve spor az.. ama napalım bugün de böyle olsun

Valla dusuncen cok güzel senelerce tartinin resmen üstünde zipladim:) ne çekti benden garibim..azicik dinlendirsem fena olmayacakta şu Karatay'i azicik oturtayim öyle ama sen azaltma kararini iyi yapmissin.umarim hayata gecirebilirsin ..simdi ben dogru yiyor muyum yada cok mu yiyorum diye anlayabilmek için her sabah üstündeyim..bu arada ben iki bildirim yapıcam. .eskiden kalan cuma bildirimim Hülya nin topiginde, birde pzt diğer topikte.amacim hafta sonu kacamagini sifira indirmek
Hülya nin topigindede basladik Karatay'a

Daha ne olsun..bi de yurursun tamam olur..
Ya canım ben bu olayı iyice oturtana kadar arada seni bunalticam ..bi menume göz atarmisin

Sabah .08.30 kkk
Öğle 13.30 yogurt 3-4 y.k bulgur havuc salatalik
Aksam 18.30 1 kase tarhana çorbası yogurtlu patlican salatasi (kozlenmis) et (tereyagli)

3 mil leslie :)

sevindim canım, biz diyoruz zaten birgün herkes karataycı olacak..
estafirullah canım olur mu, menün gayet güzel ama bulgur pilavını biliyorsun zaten..

:44:
merhaba bende su diyetine başladım...günde 3 litreye yakın su içiyorum .Çok fazla acıkmıyorum bu sayede .Sizler günde ne kadar su içiyorsunuz...

10:30 kahvaltı
Yumurta yoktu maalesef.
Yine dut kurusu ve fındık
Beyaz peynir
Çeçil peyniri
Domates, biber, maydanoz (limon sıkılmış)
Portakal (küçük boy, dış kabuğu beyaz kısımlar kalacak şekilde soyuldu)

hoşbuldum teşekkür ederim evet katılmak isterim :) ben dr. ayça kayanın diyetini yapmayı düşünüyorum karatayı okumuştum bana biraz ağır geldi bende 74 kiloyum ilk hedefim 65 daha sonra 57-56 hedefliyorum bende yazabilirim ne yediğimi şuan spor yapmıyorum ama pilates seti aldım hiç kullanmadım bir de ip falan var bende atlamak için

karatay aslında hiç zor değil canım, sadece belli kuralları var, uygun yiyeceklerden doyana kadar yiyosun, aç kalmıyorsun o nedenle bana iyi geliyor ama tabi karar senin
:44:

merhaba bende su diyetine başladım...günde 3 litreye yakın su içiyorum .Çok fazla acıkmıyorum bu sayede .Sizler günde ne kadar su içiyorsunuz...
su diyeti de ne acaba? sadece su miktarını artırarak mı yapılıyor? biz zaten 2.5 lt su içiyoruz.. diyette su tüketimi çok önemli acıktırmıyor da..

sabah:
KKK

öğle:
Köfte
yoğurt salata

akşam:
öğlenin aynısı

2.5 lt su
spor maalesef yok ((

tekrar okurum ama tercih etmem sanırım daha önce dukan diyeti yaptım bu tarz diyetlere uyamıyorum okul falan olunca

merhaba sevgili günlüğüm, 2 gündür hiç keyfim yok nedense.. üzerimde bir negatiflik var, eski enerjik halimden eser kalmadı.. sanırım bana nazar değdi.. bir an önce silkelenip kendime gelmem gerek...

merhaba sevgili günlüğüm, 2 gündür hiç keyfim yok nedense.. üzerimde bir negatiflik var, eski enerjik halimden eser kalmadı.. sanırım bana nazar değdi.. bir an önce silkelenip kendime gelmem gerek...

Mahzencim Merhaba üzüldüm böyle yazmana her seferinde masallahta diyordum ama...
Lütfen toparlamaya calis canim yaa o kadar iyi gidiyordun ki...Eğer spordan dolayi böyle hissediyorsan az yapiyorum diye takma kafana( kii hiiic az da degil sen bir cesit spora az diyosun) bi kac gun sonra tekrar artirirsin temponu.spor sürekli ayni tempoda olmuyor malesef hepimiz dönem dönem cok fazla yada cok az spor yaparak yada hiç yapmayip diyete dikkat ederek devam ediyoruz..sen yeterki motivasyonunu kaybetme..hem azimsanacak bi sporda yapmadin..istersen bi ceside yüklen buara ..insan 3 saat spor yapicani düşündükçe bile stres olur negatif olur..nacizane tavsiyemmmn
Ben şimdi sehir disinsayim evde olmayinca diyet zor birde otel acik büfe derken iyice zorlaniyorum..pzt umarım almis olarak dönmem. . 2 gunde olsa düzenim bozuldu.donunce tam gaz devam hem sana hem kendime:)

Merhaba Mahzen ve arkadaşları
Sen de 82 ile başlamışsın dikkatimi çekti ve yazmadan geçmek istemedim. Ben de günlük açtım motive olmak için.
Nasıl başladın neler yapıyorsun diyetinde ve ne kadar kilo verdin?
Çizelgen var ama mutlaka süreçte yaşadığın, deneyimlerinden paylaşabileceğin şeyler de vardır diye düşünüyorum.
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…