sağol canım desteğin için, ruh halim biraz tuhaflaştı nedense.. o yazdıklarımdan sonra şöyle bir silkelendim, ev çok kötüydü hareketli müzik eşliğinde toparladım. akşam yemeğimi fırına verdim, o pişerken ben giydim spor kıyafetlerimi ve leslie ile 5 mil yaptım.. daha iyiydim ama bir sinirliyim ki sorma, en kötüsü de oğlumdan çıkarıyorum sinirimi, bağırıp duruyorum, engel olamıyorum kendime.. diyeti leptini bozmadım çok şükür..Mahzencim Merhaba üzüldüm böyle yazmana her seferinde masallahta diyordum ama...
Lütfen toparlamaya calis canim yaa o kadar iyi gidiyordun ki...Eğer spordan dolayi böyle hissediyorsan az yapiyorum diye takma kafana( kii hiiic az da degil sen bir cesit spora az diyosun) bi kac gun sonra tekrar artirirsin temponu.spor sürekli ayni tempoda olmuyor malesef hepimiz dönem dönem cok fazla yada cok az spor yaparak yada hiç yapmayip diyete dikkat ederek devam ediyoruz..sen yeterki motivasyonunu kaybetme..hem azimsanacak bi sporda yapmadin..istersen bi ceside yüklen buara ..insan 3 saat spor yapicani düşündükçe bile stres olur negatif olur..nacizane tavsiyemmmn
Ben şimdi sehir disinsayim evde olmayinca diyet zor birde otel acik büfe derken iyice zorlaniyorum..pzt umarım almis olarak dönmem. . 2 gunde olsa düzenim bozuldu.donunce tam gaz devam hem sana hem kendime:)
merhabe İncilay, hoş geldin topiğime.. ben günlüğümü mayıs ayında (22 si falandı sanırım ) açtim, herşeyden ama porsiyonları azaltarak yavaş yavaş verme düşüncesinde idim.. 3-5 gün sonra karatay yapmaya karar verdim.. 82 ile başladım 2 ayda 5.5 kilo vermiştim hem de aç kalmadan.. tabi 2. ayım ramazandı ve orucumu sporumu aksatmadım sayılır.. sonrasında ramazan bayramı ve bayram arkası ailemin yanında yıllık izin yapınca kilolar geri geldi.. bir süre toparlanamadım, iş steresi, oğlumun kısa süreli de olsa rahatsızlığı vs. hemen dönemedim diyete.. ama şimdi yeniden 19 ekimde 80.6 ile başladım ve şuan 78.5 im.. karatay+yürüyüş+pilates yapmaya çalışıyorum canım... senin günlüğünü de takip ederim canım ve düşünürsen karatayı tavsiye ederim sana da herkese de... kolay gelsin hepimize..Merhaba Mahzen ve arkadaşları
Sen de 82 ile başlamışsın dikkatimi çekti ve yazmadan geçmek istemedim. Ben de günlük açtım motive olmak için.
Nasıl başladın neler yapıyorsun diyetinde ve ne kadar kilo verdin?
Çizelgen var ama mutlaka süreçte yaşadığın, deneyimlerinden paylaşabileceğin şeyler de vardır diye düşünüyorum.
Sevgiler...
Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Ben de daha önce leslie yapmıştım ama 1 yılı geçti bırakalı. İşte günlüğü açmamdaki amaç hem leslie'ye hem de sağlıklı beslenmeye başlamak için motive olmak.
Karatay'da uzun süre yemek yenmiyor yani günde 2-3 öğün. Popüler diyetleri pek doğru bulmuyorum kendimce... Bu konuda epey geniş bir kütüphanem var sadece Karatay ile Dukan yok arşivimde...
bu arada bu güzel vatanı bize emanet eden atamız ve silah arkadaşlarına burdan şükranlarımı sunarım..
ruhları şad, mekanları cennet olsun..
sağol canım desteğin için, ruh halim biraz tuhaflaştı nedense.. o yazdıklarımdan sonra şöyle bir silkelendim, ev çok kötüydü hareketli müzik eşliğinde toparladım. akşam yemeğimi fırına verdim, o pişerken ben giydim spor kıyafetlerimi ve leslie ile 5 mil yaptım.. daha iyiydim ama bir sinirliyim ki sorma, en kötüsü de oğlumdan çıkarıyorum sinirimi, bağırıp duruyorum, engel olamıyorum kendime.. diyeti leptini bozmadım çok şükür..
canım sende açık büfeye çok kanma.. karataya uyumlu olanlardan ye bool boool.. pazartesi güzel rakamlar görelim inşallah...
merhabe İncilay, hoş geldin topiğime.. ben günlüğümü mayıs ayında (22 si falandı sanırım ) açtim, herşeyden ama porsiyonları azaltarak yavaş yavaş verme düşüncesinde idim.. 3-5 gün sonra karatay yapmaya karar verdim.. 82 ile başladım 2 ayda 5.5 kilo vermiştim hem de aç kalmadan.. tabi 2. ayım ramazandı ve orucumu sporumu aksatmadım sayılır.. sonrasında ramazan bayramı ve bayram arkası ailemin yanında yıllık izin yapınca kilolar geri geldi.. bir süre toparlanamadım, iş steresi, oğlumun kısa süreli de olsa rahatsızlığı vs. hemen dönemedim diyete.. ama şimdi yeniden 19 ekimde 80.6 ile başladım ve şuan 78.5 im.. karatay+yürüyüş+pilates yapmaya çalışıyorum canım... senin günlüğünü de takip ederim canım ve düşünürsen karatayı tavsiye ederim sana da herkese de... kolay gelsin hepimize..
denizcim haklısın, allah sana daha çok kolaylık versin, 2 çocuk çok daha farklı, daha zor, baksana ben hala cesaret edemiyorum..
kaçamakları da çook dert etme, biran önce telafi edersin canım..
geçen hafta:78.5
bu hafta:78.8
gelen:+300
Eki Görüntüle 857044
Denizcim bu foto senin içindi :)
bu hafta artıda görünüyorum nasıl olduğunu anlamadım, aslında hata yapmadım, diyeti leptini bozmadım, sporum da aksamadı sayılır 1 gün dışında buna rağmen artıdayım.. ama hiç sorun değil çünkü bu sabah çok daha ince gördüm kendimi aynada, eşim de çocuğumda aynı şekilde.. tartıdaki rakam çok da önemli değil bu durumda
çok teşekkür ederim mahzencim benim için gelen fotoya ve bu alkışlar senin için..
+ 300 çıkarsın tabiiiiiii o kadar çokkkkk spor yaptın ki..... kas kütlesi yağdan ağır olurmuş o yüzden fazla çıkman çok normalll yanıltıcı bi durum bu bende çok yaşadım..önemli olan senin gördüğün incelme canım..belki biliyorsundur ama yine de hatırlatayım dedim..geçen haftaki sporunve düzenli beslenmen için tebrikler canım
menün güzel canım, gerçi ben gayri ihtiyari karatay mantığı ile düşünüyorum ara yapmaman bana göre iyi.. sabahtan öğleye kadar acıkmamış olman da ekmeğin az olmasıdır yoksa maydonozun tok tutma özelliği var mı bilmiyorum.. kahvaltına yumurta eklemeni de ayrıca tavsiye ederim..
kolay gelsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?