Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Iyi gidiyorsun mahzencim + olabiilirsin bazı haftalar. Çok takılma. Aynen devam canım.

tebrik ediyorum canım iraden için..

yumurta gerçekten neredeyse tüm gün tok tutuyor, çok kaliteli bir protein kaynağı.. hele bir de gezine tavuk olursa yeme de yanında yat..

Sabah(08.00)
KKK

öğle(12.30)
kıymalı karnabahar
yoğurt
salata

akşam(19.00)
börülce piyazı
yoğurt

sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
akşam yemekten leslie ile 5 mil
Debbie ile Slimin6 abs

gün içinde 2.5 lt su
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi

İyiyim canım bebislerde şükür iyiler. Ben ne bulsam yiyorum. Çöp Kutusu oldum

dünkü motivasyon kırıklığından sonra tartılmıycaktım ama sabah bi bakayım ya ne alemdeyim dedim.. iyi ki tartılmışım düne göre -700 geçen haftaya göre de -400

e be güzelim , bu rakamı dün gösterseydin ya bize?

sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
arkasından mis gibi KKK

dün akşam yoğundum uğrayamadım ama pek diycek bişeyim de yok yürüyüş yapılmadı ama kaçamak da yook..
sabah pilates de yapamadım ama bu akşam arka arkaya yapicim ikisini de..
sabah menüm herzamanki gibi nefis karaty kahvaltısı..

SALI GÜNÜ
kahvaltı 12:00
1 mandalina
Yeşil zeytin, siyah zeytin
fındık, dut kurusu
2 yumurta tavada
peynir
domates, salatalık, tup, maydanoz, havuç
siyah çay (limonlu)

Türk Kahvesi
Kuşburnu çayı

Akşam Yemeği 18:00
Patlıcan Yemeği
Salatalık, domates, turp, havuç

Yolda 8'e doğru fındık yedim. :)

21:00
Bergamotlu Siyah Çay

spor 30 dk.

1,5 lt. su

dün ve bugünkü menümü birden yazayım

dün
sabah:KKK

öğle:
az tarhana çorbası
kıymalı közlenmiş patlıcan
salata-yoğurt

akşam:
hamsi tava
salata
şalgam suyu
tahinli kabak tatlısı (1 yemek kaşığı)

sabah kahvaltıdan önce pilates
2.5 lt su

bugün

sabah:KKK

öğle:
hamsi tava
salata
tahinli kabak tatlısı (1 yemek kaşığı)

akşam:
kıymalı közlenmiş patlıcan
salata-yoğurt

akşam yemekten önce leslie ile 5 mil
ebru ile pilates
3 lt su

Aaa ne guzel Şimdi gördüm mahzencim tebrik ederim. .bende tartilmadim kacamak yapmıyorum hiccc ama oructum 2 gündür o yuzden tartilmadim moralim bozulmasin diye

Aaa ne guzel Şimdi gördüm mahzencim tebrik ederim. .bende tartilmadim kacamak yapmıyorum hiccc ama oructum 2 gündür o yuzden tartilmadim moralim bozulmasin diye
allah kabul etsin canım, oruç seni hızlandırır diye düşünüyorum.. yarın tartılırsan yaz bana da lütfen ama tabi tartılmamanı tavsiye ederim.. ben salı tartılmıştım, ptesiye kadar tartılmayı düşünmüyorum ayrıca seni de tebrik ederim 2 gündür tartılmadığın için :))

Sağol canım cidden çok zor tuttum kendimi..nasil bi bagimliliksa yarin değilde cuma sabahi tartilacagim inşallah. .oructa bol suya dikkat ettim ama yinede Afedersin biraz kabızlık oldu..yarin belki eski duzenime donerim diye umuyorum
.O yuzden cumayi bekleyecegim..sende pzt beklemekle iyi yaparsin cidden insan psikopata bağlıyor in bin in bin

merhaba canım :) bu hafta ve diğer hafta sınavlarım var pek giremedim ondan ama bugün bi boşluk buldum geldim diyetime devam ediyorum bugün bi tartılayım dedim dayanamadım daha 1 hafta olmasına 3 gün var ama sonucumu sizle de paylaşmak isteyeyim
72 kiloyummm 2 kilo vermişim inanamadım ya çook mutluyum anlatamam

Son düzenleme:
haklısın canım, tartı gerdikçe geriyor bizi

tebrik ederim canım Nazar senin adına çook sevindim, çok süper bir başlangıç..

Kilo vermenizi sağlar - Limonlu su içmek yemek yeme isteğinizin önüne geçer, metabolizmanızı güçlendirir ve şişkinliğinizi atmanızı sağlar.
Haber7 Alıntıdır.

Mahzencim iyi akşamlar nasılsın 2 gündür yoksun merak ettim arkadaşim seni., her gun mutlaka giriyordun.umarim her şey yolundadir

Mahzencim iyi akşamlar nasılsın 2 gündür yoksun merak ettim arkadaşim seni., her gun mutlaka giriyordun.umarim her şey yolundadir
çok teşekkür ederim arkadaşım, merakta bıraktığım için de üzgünüm.. bir yaramazlık yok çok şükür, biraz yoğundum o yüzden aksattım.. 2 gündür menülerim de çok iç açıcı değil, sporu da aksattım, bugün de günüm var bakalım nasıl atlatıcam.. yarın tartı günü ve ben 3 gündür kaçamak yapıyorum :))) sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

elmascan senin tartı günün ne zaman? yarın tartılcak mısın, merak ediyorum 1 haftalık sonucunu..

benim tartı günlerim pazar günü :) yani bugündü 72 ye kök bağladım sanırım şimdilik burdayım bakalım gelecek hafta tartı bana neleri gösterecek bu aralar çok yoğun olduğum için şimdilik spor yapamıyorum sınav haftasındayım da :18:

sınavlarında başarılar dilerim canım, inşallah hepsi iyi geçer, sınavlarından sonra yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…