tebrik ediyorum canım iraden için..Pazar sabahı, annem masaya koymuş sıcak sıcak poğaçaları arada gözüm kayıyor, bir yandan 1 tane yesemmi diye düşünürken, belki yerim bir tane dedim. Kahvaltımı yerken zaten doymaya başladım ve böylece poğaça yeme isteği kalmadı.
Bugünlerde herkes poğaça, kurabiye yapıyor çevremde, ama yemiyorum.
yumurta gerçekten neredeyse tüm gün tok tutuyor, çok kaliteli bir protein kaynağı.. hele bir de gezine tavuk olursa yeme de yanında yat..beğenmene sevindim canım kahvaltıma yumurta eklemeyi düşünüyorum ama kahvaltıyı biraz geç yaptığım vakitler saat 9-10 gibi yaparsam yumurta ekleyeceğim mesela bugün 7 buçukta yaptım o saatte yumurta yiyemiyorum nedense * ama tavsiyeni uygulamayı düşünüyorum :) teşekkürler canım
Iyi gidiyorsun mahzencim + olabiilirsin bazı haftalar. Çok takılma. Aynen devam canım.
dünkü motivasyon kırıklığından sonra tartılmıycaktım ama sabah bi bakayım ya ne alemdeyim dedim.. iyi ki tartılmışım düne göre -700 geçen haftaya göre de -400
e be güzelim , bu rakamı dün gösterseydin ya bize?
sabah kahvaltıdan önce ebru ile pilates
arkasından mis gibi KKK
allah kabul etsin canım, oruç seni hızlandırır diye düşünüyorum.. yarın tartılırsan yaz bana da lütfen ama tabi tartılmamanı tavsiye ederim.. ben salı tartılmıştım, ptesiye kadar tartılmayı düşünmüyorum ayrıca seni de tebrik ederim 2 gündür tartılmadığın için :))Aaa ne guzel Şimdi gördüm mahzencim tebrik ederim. .bende tartilmadim kacamak yapmıyorum hiccc ama oructum 2 gündür o yuzden tartilmadim moralim bozulmasin diye
allah kabul etsin canım, oruç seni hızlandırır diye düşünüyorum.. yarın tartılırsan yaz bana da lütfen ama tabi tartılmamanı tavsiye ederim.. ben salı tartılmıştım, ptesiye kadar tartılmayı düşünmüyorum ayrıca seni de tebrik ederim 2 gündür tartılmadığın için :))
haklısın canım, tartı gerdikçe geriyor biziSağol canım cidden çok zor tuttum kendimi..nasil bi bagimliliksa yarin değilde cuma sabahi tartilacagim inşallah. .oructa bol suya dikkat ettim ama yinede Afedersin biraz kabızlık oldu..yarin belki eski duzenime donerim diye umuyorum
.O yuzden cumayi bekleyecegim..sende pzt beklemekle iyi yaparsin cidden insan psikopata bağlıyor in bin in bin
merhaba canım :) bu hafta ve diğer hafta sınavlarım var pek giremedim ondan ama bugün bi boşluk buldum geldim diyetime devam ediyorum bugün bi tartılayım dedim dayanamadım daha 1 hafta olmasına 3 gün var ama sonucumu sizle de paylaşmak isteyeyim
72 kiloyummm2 kilo vermişim inanamadım ya çook mutluyum anlatamam
haklısın canım, tartı gerdikçe geriyor bizi
tebrik ederim canım Nazarsenin adına çook sevindim, çok süper bir başlangıç..
çok teşekkür ederim arkadaşım, merakta bıraktığım için de üzgünüm.. bir yaramazlık yok çok şükür, biraz yoğundum o yüzden aksattım.. 2 gündür menülerim de çok iç açıcı değil, sporu da aksattım, bugün de günüm var bakalım nasıl atlatıcam.. yarın tartı günü ve ben 3 gündür kaçamak yapıyorum :))) sen nasılsın canım nasıl gidiyor?Mahzencim iyi akşamlar nasılsın 2 gündür yoksun merak ettim arkadaşim seni., her gun mutlaka giriyordun.umarim her şey yolundadir
sınavlarında başarılar dilerim canım, inşallah hepsi iyi geçer, sınavlarından sonra yaparsın..benim tartı günlerim pazar günü :) yani bugündü 72 ye kök bağladım sanırımşimdilik burdayım bakalım gelecek hafta tartı bana neleri gösterecek bu aralar çok yoğun olduğum için şimdilik spor yapamıyorum sınav haftasındayım da :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?