Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Aman canim tek öyle olsun her şey yolunda olsun da ...yoğunluk ve menü disinda beslenme sakin motivasyonunu bozmasin benim karatay idolumsun..bak sen birakirsan ben de birakirim
Ben iyiyim canım çok şükür güzel bi hafta geçirdim diyet adına ama karnim sanki davul.kilo vermeyi birak almis gibi ggörünüyorum. Bu ayin sonuna kadar Karatayciyim eğer gitmezse diyetisyene gidiciiim..sevgiler canım

bırakmaya hiç niyetim yok canım, inşallah sen de istediğin sonucu alırsın da sen de bırakmazsın, canım ben tartıda eksi olmasam da inceldim, o yüzden çok stress yapmıyorum.. ebru derdi de inanmıyordum, göbek çevremde 10 cm incelme gözüküyor, yanlış almış olabilirim diye inanamasam da gerçekten gözle görünür fark var, 10 cm değil de 5 oluversin.. gerçekten iyi sonuç bence.. iyi geceler, canım..

İnşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız. Canim 10 cm 5 cm süperrrr bunu pilates mi sağladı? Sen incelme programi pilates yaptin diye biliyorum. .Eğer öyleyse bende başlayayım bari..su an sadece yürüyorum. .hepsine birden yuklenince sıkılıyorum birakiyorum diye böyle denemeye karar vermistim.olmadi 12 dakikalik bi karin egzersizi vardi onunla başlayabilirim.karnim gobegim korkuncc
Neyse canim naptin tartildin mi ne kadar gitti?
Ben geçen haftaya göre 800 gr kaybetmisim 67.3 olmuşum.

evet canım pilates yaptım, bu sabah tekrar ölçü alacaktım ama unuttum.. yarın ölçeyim bari.. bildirim topikte yaptım ama buraya vaktim olmamıştı.. hemen yapıyorum.. seni de tebrik ederim, 800 gr gayet güzel..

Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:78,8
Bu hafta:78,3
Fark:-0,5
Toplam fark:2,3
Beden:44
Spor:4 gün yürüyüş+pilates
Boy:158
Hedef:70

geçen hafta kaçamak yok ve full spor ile +700 düm bu hafta sporu da diyeti de aksattım bilerek ve isteyerek
buna rağmen çok şükür -500 üm

canım tebrik ederim güzel toparlamışsın

Teşekkür ederim canım çok şükür ikimiZde vermisiz...umarım devami gelir. .ölçü sonuclarini paylasirsan sevinirim bende merak ettim şimdi:)
Benim arkadaşlarla girdigim 3 kilo yarisi bu hafta sona eriyor. .allahtan kimse motive olup yapamamis

günaydın çıtır bayanlar

mahzen çok iyi gidiyorsun tatlım sakın bırakma böyle devam et ki 2014 yazına fit olarak gir tatlım

ben uzun zamandır girmiyorum an ca fırsat buldum

kurban bayarmın 1. günü akşam rahatsızladım kusma ishal halsizlık 2 gün kaldım hastanede ondan sonra baya kendimi toparlayamdım sanki bir şey yersem yine çıkartıcam psikolajıne girdim sürekli çorba içtim sonra arkasından şiddetli bir nezle geçirdim ama öyle böyle değil ağzım yüzüm her yerim yara iltihap oldu neyseki atlattım şükür şimdi iyiyim

evet en önemliside ne biliyormusun hiç yemek yemesem günü bitirebiliyorum önceleri ne yesem ne içsem diye düşünen ben şu an hiç bir şey yiyemiyorum tabi güçten düşmemek için güne kahvaltı ile başlıyorum zorda olsa yiyorum öğlen yok akşam ise 17,00 gibi evde oluyorum yemek hazırlarken kokusu ile doyuyorum 1 kase çaorba ve 1 tabak sebze anca yiyorum en kötüsü et yemeye korkuyorum zaten pek sevmezdim şimdi hiç aramıyorum :)

sabahları 20dk akşamları 20 dk yürüyorum çünkü yürmek bana çok iyi geliyor

evettttttttt kilomda çok memnunum 63-64 kg arası gitip geliyorum 60 kg da hiç iyi olmadım hasta idim iyice hastalıklı oldum

benden haberler bu kadar arada gelirim yine
kendinize çok iyi bakın öpüldünüz

Son düzenleme:
yasimutsuz çok geçmiş olsun canım, seni tekrar buralarda görmek çok güzel.. hastalık olmasa iyiymiş ama güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım

bu aralar sana yazmaya maalesef pek yüzüm yok, menülerim çok iç açıcı değil ve kaç gündür spor yapamadım
motive olmam lazım tekrardan..

Mahzen, sayfandaki eklenen yemekleri gördüm, karnım acıktı. Kahvaltıda yumurtada, muzda yiyemedim bugün.

Mahzencim iyi aksamlar kurdugun guruba bende geldim)
Bu arada hic kacamaksiz ve yürüyüşle devam ediyorum canım. .sende toparlarsin tekrar eminim

hoşgeldiniz safalar getirdiniz kızlar...
denizcim çok iyi gidiyorsun sevindim.. ben de inşallah tez zamanda toparlanıyorum..

hoşgeldiniz safalar getirdiniz kızlar...
denizcim çok iyi gidiyorsun sevindim.. ben de inşallah tez zamanda toparlanıyorum..

Canim Sağol hosbuldumm
Diyeti bozmuyorum ama kilolar gitmiyor sabirla bekliyorum. Sayfanizdaki menuleri miktarlari cok inceliyorum ki yanlışlik yapmayim diye

bu aralar sana yazmaya maalesef pek yüzüm yok, menülerim çok iç açıcı değil ve kaç gündür spor yapamadım
motive olmam lazım tekrardan..

merhaba canım bende bu aralar coştum biraz regl dönemindeyim diye bu hafta dikkat edemedim gel birlikte tekrar başlayalım hem birbirmizi motive ederiz benim sınavlarım bitti spora ve diyete hazır hissediyorum kendimi bomba gibi hissediyorum benimde biraz motivasyona ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…