çok teşekkür ederim arkadaşım, merakta bıraktığım için de üzgünüm.. bir yaramazlık yok çok şükür, biraz yoğundum o yüzden aksattım.. 2 gündür menülerim de çok iç açıcı değil, sporu da aksattım, bugün de günüm var bakalım nasıl atlatıcam.. yarın tartı günü ve ben 3 gündür kaçamak yapıyorum :))) sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
elmascan senin tartı günün ne zaman? yarın tartılcak mısın, merak ediyorum 1 haftalık sonucunu..
Aman canim tek öyle olsun her şey yolunda olsun da ...yoğunluk ve menü disinda beslenme sakin motivasyonunu bozmasin benim karatay idolumsun..bak sen birakirsan ben de birakirim
Ben iyiyim canım çok şükür güzel bi hafta geçirdim diyet adına ama karnim sanki davul.kilo vermeyi birak almis gibi ggörünüyorum. Bu ayin sonuna kadar Karatayciyim eğer gitmezse diyetisyene gidiciiim..sevgiler canım
sınavlarında başarılar dilerim canım, inşallah hepsi iyi geçer, sınavlarından sonra yaparsın..
bırakmaya hiç niyetim yok canım, inşallah sen de istediğin sonucu alırsın da sen de bırakmazsın, canım ben tartıda eksi olmasam da inceldim, o yüzden çok stress yapmıyorum.. ebru derdi de inanmıyordum, göbek çevremde 10 cm incelme gözüküyor, yanlış almış olabilirim diye inanamasam da gerçekten gözle görünür fark var, 10 cm değil de 5 oluversin.. gerçekten iyi sonuç bence.. iyi geceler, canım..
İnşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız. Canim 10 cm 5 cm süperrrr bunu pilates mi sağladı? Sen incelme programi pilates yaptin diye biliyorum. .Eğer öyleyse bende başlayayım bari..su an sadece yürüyorum. .hepsine birden yuklenince sıkılıyorum birakiyorum diye böyle denemeye karar vermistim.olmadi 12 dakikalik bi karin egzersizi vardi onunla başlayabilirim.karnim gobegim korkuncc
Neyse canim naptin tartildin mi ne kadar gitti?
Ben geçen haftaya göre 800 gr kaybetmisim 67.3 olmuşum.
Başlangıç tarihi:19/10/2013
Başlangıç kg:80,6
Geçen hafta:78,8
Bu hafta:78,3
Fark:-0,5
Toplam fark:2,3
Beden:44
Spor:4 gün yürüyüş+pilates
Boy:158
Hedef:70
geçen hafta kaçamak yok ve full spor ile +700 düm bu hafta sporu da diyeti de aksattım bilerek ve isteyerek
buna rağmen çok şükür -500 üm
evet canım pilates yaptım, bu sabah tekrar ölçü alacaktım ama unuttum.. yarın ölçeyim bari.. bildirim topikte yaptım ama buraya vaktim olmamıştı.. hemen yapıyorum.. seni de tebrik ederim, 800 gr gayet güzel..
Mahzen, sayfandaki eklenen yemekleri gördüm, karnım acıktı.Kahvaltıda yumurtada, muzda yiyemedim bugün.
hangi yemekleri canım ya, ben yemek eklediğimi hatırlayamadım da?
Senin açtığın face sayfasında, yoksa yanlışmı hatırlıyorum. :)
hoşgeldiniz safalar getirdiniz kızlar...
denizcim çok iyi gidiyorsun sevindim.. ben de inşallah tez zamanda toparlanıyorum..
bu aralar sana yazmaya maalesef pek yüzüm yok, menülerim çok iç açıcı değil ve kaç gündür spor yapamadım
motive olmam lazım tekrardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?