merhaba canım bende bu aralar coştum biraz regl dönemindeyim diye bu hafta dikkat edemedim gel birlikte tekrar başlayalım hem birbirmizi motive ederiz benim sınavlarım bitti spora ve diyete hazır hissediyorum kendimi bomba gibi hissediyorumbenimde biraz motivasyona ihtiyacım var
ben de regl öncesiyim canım, kolumu kaldırasım yok, daha başlamadı bile.. ben de en kısa sürede başlamak istiyorum..(
sağol canım, yarın inşallah bur da, sporumu ve menülerimi paylaşıyor olacağım..bende çok yorulmuştum ama bugün yarım saat yürüyüş yaptım biraz kolumu kaldırdımsende üzülme canım regl öncesi sendromunda hep böyle oluyor ne yapalım kaderimiz böyle sonrasında hemen toparlayıverirsin endişelenme
sağol canım, yarın inşallah bur da, sporumu ve menülerimi paylaşıyor olacağım..
bugün sabah kahvaltısını saat 13 gibi yapabildim.. neden derseniz sabah oğlumun futbol kursu vardı, onu izlememi hep ister, ısrar ederdi.. bugün hadi kırmayayım dedim onu.. saat 10 da kurs, 11.30 da kurstan çıkış, sonrasında alışveriş derken ancak 13 te anca kahvaltı ettik..
kahvaltıdan sonra bulaşık makinasının kötü bir sürprizi ile karşılaştım.. çalışmadı ve 1 makine dolusu bulaşığı çıkarıp elimde yıkamak zorunda kaldım(((
sonrasında yine temizlik falan ve sonrasında saat 19.30 yemek yedim.. yarın tartı günü ve durum hiç açıcı değil..
bende çok yorulmuştum ama bugün yarım saat yürüyüş yaptım biraz kolumu kaldırdımsende üzülme canım regl öncesi sendromunda hep böyle oluyor ne yapalım kaderimiz böyle sonrasında hemen toparlayıverirsin endişelenme
hem yoğunluğum hem de moral bozukluğum nedeniyle bu saate kaldı..
geçen hafta:78.3
bu hafta:80.6
gelen:+2.3
su-spor: (maalesef) yok
haftalık faaliyetsizliğimin sonucu tartıda artı +2.3 kilo
aynen canım ben de geçen temmuzda şu anki halimden 2 kilo zayıftım ama çoooook daha inceydim.. spor süper aynen dvm.. ben 75 altına indiğimde tekrar başlıycam canım, istersen birlikte yapalım..Ah canım yaa üzülme. cabuk gelen cabuk gider.o kadar spor yaptın inceldin aman gözünü sevem yerlesmeden hemen kurtul derim yenilerden..
Ben bu gun bi sey farkettim..haziranda şimdiki kilomdan 3-4 kilo fazlaydim jillian yapiyordum.simdiki olculerimle karsilastirdimda şu an 2 cm bel ve göbek bolgem daha kalin..spor süper bi şey yaa
aynen canım ben de geçen temmuzda şu anki halimden 2 kilo zayıftım ama çoooook daha inceydim.. spor süper aynen dvm.. ben 75 altına indiğimde tekrar başlıycam canım, istersen birlikte yapalım..
sabah sabah moralim çok güzel bugün düne göre.. neden derseniz düne göre -1kgödemmiş demekki gitti çok şükür...
sabah pilates yaptım, kk yaptım süper hissediyorum :)))
en etkilisine mi girsek derken? mecburen 30ds başlıycaz sonra ripped in 30 sonra bölgelellere yönelicez ama zaten 2 ay yapsak ooo süper oluruz :)))canım valla olur!!! gerçi senin eline su dökebilir miyim bilemiyorum sporda
zevkle eşlik ederim sana..nasıl bi şey yapalım en etkilisine mi girsek..:118:
benim zaman sorunum var..2 çocuk biri bebek olunca gündüz bebek uyurken yapsam tüm işim kalıyor..anca akşam eşim bebeğe bakarken yapabilirim
yani öyle senin gibi yürüyüş+pilates+leslie hepsi aynı günde imkansızzz
canım kansızlık falan var mı? gerçi ben de 3 vermiştim ilk ay, sonra 2.5 ama benim yağ miktarım senden fazla tabii... pess etme canım derim ben..oh ne güzel benden gitse bide o ödem..nerdeyse 1 ay olacak 1,6 kg vermiştim.regl döneminde 500 gr geri almışım..bakalım inatla devam ediyorum karataya
en etkilisine mi girsek derken? mecburen 30ds başlıycaz sonra ripped in 30 sonra bölgelellere yönelicez ama zaten 2 ay yapsak ooo süper oluruz :)))
canım kansızlık falan var mı? gerçi ben de 3 vermiştim ilk ay, sonra 2.5 ama benim yağ miktarım senden fazla tabii... pess etme canım derim ben..
slm canım ben omega 3 kullanmıyorum marncap almıştım ama doğru dürüst kullanmadım, o da etkili verememede.. insülin bizim burada bakılmıyor diye biliyorum, tam da araştıramadım açıkcası ben de bilmiyorum insülin değerimi.. ama bir arkadaşımın 2 yıl önce 17 iken şimdi 5 aylık karatayla 8 lere düşmüş..Evvvet canim 30 ds den bahsediyorum, daha ripped in 30 la tanisamadim..Eğer senin icinde uygunsa hem kisa hemde çok etkili..ben bu sabah bi yapayim ne durumdayim dedim evet yaptım ama tüm gün yattim:) sanırım bi kaç güne alisir vücut özellikle günlerdir yürüyorum hamligi atmak için anca bu kadar atmışım...
Canim sürekli kansızlık sorunum oluyor şu an ne durumdayim bilmiyorum ilk fırsatta baktiracagim..hatta insülin direnci d vitamini falanda baktirmaliymisim onlarda kilo vermede etkiliymis..sen omega 3 kapsül c vitamini falan kullaniyormusun??
slm canım ben omega 3 kullanmıyorum marncap almıştım ama doğru dürüst kullanmadım, o da etkili verememede.. insülin bizim burada bakılmıyor diye biliyorum, tam da araştıramadım açıkcası ben de bilmiyorum insülin değerimi.. ama bir arkadaşımın 2 yıl önce 17 iken şimdi 5 aylık karatayla 8 lere düşmüş..
jillian için ben biraz daha zaman veriyorum kendime ama senin kilonda olsam hiç düşünmezdim canım.. ama ben bu kiloda zorlanırım, zorlanmaktan değil sakatlanmaktan korkarım, dizim de ağrım var zaten,iyi decede de bel fıtığım, önce biraz hafiflemem, bel kaslarımı güçlendirmem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?