Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

sevgili günlüğüm bugün hiç keyfim yok, hastayım.. sinuzit ve faranjit oldum.. boğazım tırmalanıyor.. başım ağryor..
sabah KK mı yaptım, öğleye allah kerim..

Canim gecmis olsun..face'de ve burda olmamandan belliydi bi sey olduğu. .ada cayi içmeye çalış canim iyi gelir boğazına

Canim gecmis olsun..face'de ve burda olmamandan belliydi bi sey olduğu. .ada cayi içmeye çalış canim iyi gelir boğazına
saol canım, adaçayı içiyorum, zencefil-bal karışımı yiyorum.. boğazım nispeten daha iyi ama sinüzitim coştu... resmen foşur foşur, bu kadar mukusu nasıl üretiyorum hayretler içindeyim gerçekten, başım sürekli ağrıyor.. umarım atlatırım artık..

bugün biraz daha iyiyim, haftasonu full yattım, bugun iş günü iyileşecem artık, mecbuuurrrrr...

bugün biraz daha iyiyim, haftasonu full yattım, bugun iş günü iyileşecem artık, mecbuuurrrrr...

Canım nasılsın, biraz daha iyi olmana sevindim.ilac alsaydin baya bi sarsti seni hastalık. .Rabbimsifa versin Tez zamanda..

topikte gördüm kilo bildirimini tebrik ederim Canim.. .bende 400gr verebildim sadece...senin spora yuklendigin hafta arti cikman gibi oldum..yesil çay dışında ne icsem bu ödem için bi akıl versen şu arkadaşına. .bu arada benim junior deniz (resmini gördüğün sipa) günlerdir burnumdan getiriyor..sebebi emmeyi birakti şak diye..cok üzüldüm cok cabaladim ama kabul etmiyor
o yüzden yeşil çayi ve diger ödem aticilari icebilirim
Neyse hasta hasta amma başını sisirdim.kal sağlıcakla:))

estafirullah canım de şişirmesi, kaç aylık şuanda ama üzülme, herşeyde bir hayır vardır.. demek buraya kadarmış, en azından ileride sütten kesme derdin olmayacak... istahı iyiyse sorun etme..
ödem için form çaylar var, ama ne kadar tavsiye ederim bilmiyorum, ben de çok sık içmiyorum ne olur ne olmaz diye ama kiraz sapını önerebilirim sanırım.. bende dğdan 5 i bir yerde var arada ondan içiyorum..

1.5 yaşında canim evet buraya kadarmış zor geldi. istegim dışı olmasindan mi ,aniden olmasindan mi bilemedim..aslinda erken degil de 2 yasini bitirtmekti amacim,tek tesellim ilerde zorlanmayacagim..
Form çayı bende icmiyorum sinamekiden dolayi. .kiraz sapini iyi hatirlattin alayim ..besi biryerde de sinameki yoktu sanırım olmazsa ondanda alabilirim.coraplarim oturmuş şişlikten:0

bir buçuk yaşında ise hiç sıkma canını, o emmiş emeceği kadar zaten.. ben de 17 aylıkken kesmiştim, bel fıtığım nedeniyle ilaç başlamam gerekmişti.. zaten belli bir dönemden sonra oyuncak ediyorlar seni, benim oğlum öyleydi, kestim de kurtuldum valla..
ama çocuk büyütmenin en zor dönemlerinden biri sütten kesme ve sen ondan muafsın bunu düşün, mutlu ol.. ben çok zorlanmıştım..
sinameki olmayanlardan içiyorum bende, bunda yok içebilirsin canım..

bu saate kaldı yine ama..

geçen hafta:80.6
bu hafta:80
giden:-0.6
su,spor yok doğru dürüst, buna rağmen hiç yoktan iyidir..

Karatay topiğinde kasım ayı için yarışa girmiştik, sonuçlar benim için hiç açıcı değil ama hiç yoktan iyidir, o yüzden burda da paylaşayım..
Eki Görüntüle 881045
0.5 kg almama rağmen, 7cm incelmiş olmak tek tesellim, bunu da yaklaşık bir hafta kadar yaptığım ebru ile pilates ve leslie ile 5 mile borçluyum.. devam etseymiş kimbilir ne olurmuş...
bu da bana ders olsun, en kısa sürede tekrar başlamalıyım..

Eklentiler

• $mylist.webp
    9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

Evet canım dogru diyorsun bi sütten kesme birde tuvalet eğitimi zorr .. ben buyukte ikisinde de zorlanmadim umarım kucuktede ayni olur..oyuncak etmeye baslamisti zaten. .neyse hiç anne sütü alamayan yada 3-5 ay alanlari düşündükçe sansli benim minik..demek nasibi bu kadarmış. .bi elim kolum bosaldi bi ozgurlukmus unutmuşum. .sacimi bile amonyaksiz boyayla boyatiyordum emiyo diye, bari eski rengime doneyim

Bu arada eklentiyi acamadim cepten olduğu icin mi acaba?? Ama 7 cm ciddi bi incelme başarısızlıkla nitelendirme bence..1 hafta degilde 3-4 hafta yapsan nolurdun acaba bu pilatesi..inşallah bende de bu kadar işe yarar. .

günaydın canım
ben tuvalet eğitiminde zorlanmamıştım nedense, annemin evine gittiğimde 2 haftada alışmıstı, bahçeye salıvermiştim :))
ama sütten keserken çok üzülmüştüm, geceleri uyanıp odalarda beni arardı, hasta olmuştu üzüntüden, gerçekten anne olmanın en zor yanlarından biriydi.. sen direk bu aşamayı geçtin ne güzel valla.. aslında bana kalsa 12 aylıkken kessem iyiymiş, o zaman dogru dürüst emmiyordu, o zaman kessem zorlanmazdım gibi geliyor sanki.. buyudukçe oyuncak etmeye başlamıştı beni sonrasında zor oldu.. boşver üzülme, özgürlüğün tadını çıkar artık..
ya şu ebruya kızıyordum ama hakketen faydasını gördüm, bir de devam edebilseydim iyiydi..

Öyle yapıcam canim artik özgürlüğümun tadını çıkarıcam..kiyamam yaa siz ne çok zorlanmissiniz..benim eltimde zorlanmisti cocugu emmekten yemek yemiyordu 18 ayda kesti.kuzum nası hastalandi agzinda yaralar çıktı ..millette bidi bidi niye 2 yaşını doldurup kesmemiste:0 sanki keyfinden...
Canim incelme baslamisken devamini getir derim..ebruya kizsanda işe yaramis ne güzel. .hani birlikte yapacaktık.??????
sen pilates ben jillian beraber yapalim işte ne güzel. ..bir çeşit sporla başlarsan gözünde de büyümez hem, uzun vadede iyi sonuç alirsin..sanırım canan hocaydi haftada 3 gün 1'er saat yürümektense her gün 20 dk daha etkili demisti..

dediğim gibi ben bi daha doğursam 12 ayda keserim diye düşünüyorum kendi bırakmazsa eğer..
birlikte yapalım canım, sen devam ediyormusun jilliana? ama benim biraz zamana ihtiyacım var, çünkü gerçekten hastalığım geçmedi ve şuan yatmıyor çalışıyor olmam da yeterince spor benim için.. toparlanana kadar fiziksel ekstra aktivite düşünmüyorum..
ama en kısa sürede başlamak istiyorum emin ol..
dediğin gibi ben hergün hem sabah akşam yürüyüş hem pilates yapıyordum, hızlı başladım çabuk yoruldum.. bu sefer öyle yapmıycam, 3 gün pilates, 4 gün yürüyüş düşünüyorum..

canım tabii ki sen tamamen iyileş yoksa tekrar hastalanırsın allah muhafaza...ben yapıyorum canım 1/5 'i bitirdim bu gün ya 6'yı yapıcam yada yürüyüş..(dün karın kaslarımı nasıl zorladıysam gözümde büyüyor o yüzden yürüyebilirim) birde slim pack yapıyorum arada..

insan hepsini ayrı anda yapınca hem gözünde büyüyor hemde çok yoruluyor ..bölme düşüncen iyi olmuş canım.sen toparlan başlayalım inşallah

günaydın canım. bugün biraz daha iyiyim çpk şükür, her akşam etesi gün iyileşmiş kalkabilmek için dua ediyorum, fark çok az ama inşallah gececek..
bu arda günlerdir tavuk suyu çorba yiyorum nerdeyse 3 öğün.. o yüzden menü yazamadım pek ama ptesiye göre daha hafifim şükür.. spor yapamıyorum ama az da olsa veriyorum...
iyi yapmışsın canım jilliana devam etmekle, tebrik ederim, başında ölçü almışmıydın, veremesen de üzülme çünkü biliyosun inceliyosun.. kolay gelsin canım..

seni ihmal ediyorum, menü spor yazamıyor bir süredir ama hastalık işte, anlayışına ihtiyacım var..
son bir haftadır nerdeyse 3 öğün tavuksuyu çorba içiyorum, onu menülerime sayıver..
ama en kısa sürede spor da yazmaya başlıycam merak etme.. bekle beni canımcım

Son düzenleme:

Canım nasıl bu kadar kaptin sifayi.? Bi sene bende böyle olmustum ve 1 ay çekmiştim sonunda farkli gurup antb kullanmışim acillik oldum falan alerjiden..demem o ki dikkat et gerekirse dr git canim...diyeti sporu dusunme iyilesince yapariz
Olculerimi aldım canim ama moral motivasyon yerlerde spor yapasim gelmiyor..Sabah yine arti çıktım

Cnm antibiyotik kullanmamak için direniyorum aslında sanırım pess etmek üzereyim zira boğazım yine kötü sabaha göre,yutkunmakta zorlanıyorum su anda(
Artı çıkmam jilliandandir pes etmeden devam etmek lazım ama biliyorum tartida artı görmek gerçekten can sıkıcı... Sabır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…