Cnm antibiyotik kullanmamak için direniyorum aslında sanırım pess etmek üzereyim zira boğazım yine kötü sabaha göre,yutkunmakta zorlanıyorum su anda(
Artı çıkmam jilliandandir pes etmeden devam etmek lazım ama biliyorum tartida artı görmek gerçekten can sıkıcı... Sabır canım...
canım seni dinledim ve doktora gittim.. antibiyotiğimi içtim, raporumu da aldım evdeyimmmmm... birazdan yatıcam bu dinlenme kesin iyi gelecek bana... görüşmek üzere...Canim o kadar kotuysen bekleme bence hasta hasta çekmek çok zor oluyor.Insan hem aci çekiyor hemde cevresine yansiyor olumsuz hava..
Sağol canim destegin icin umarım jillian bacimdadir tüm suç
canım seni dinledim ve doktora gittim.. antibiyotiğimi içtim, raporumu da aldım evdeyimmmmm... birazdan yatıcam bu dinlenme kesin iyi gelecek bana... görüşmek üzere...
Hay allah doktorun rapor vereceği kadar hastasin ve sen günlerdir ilac bile almadin, ,nasil dayandin be kuzum...
iyi ki gittin dr'a bende eminim toparlanirsin bi kaç güne inşallah..
Tekrar geçmiş olsun canım yaa cabucak iyileş gel aramıza. Şimdi diyet zamani değil dinlenme zamani..emin ol bu hastalik sana diyet yaptirmistir.kesin eksi çıkarsın. .
iyi istirahatler canim
bugün daha iyiyim çok şükür, aynaya baktım da sabah yüzüme bir kan can gelmiş, dudaklarım soluk ve kuruydu günlerdir, onlara da renk gelmiş ve boğazım ağrımıyor.. tıkanıklığım devam ediyor ama bu kadar gelişme benim için yeterli :))
bugünkü menümü yazayım bari artık:
sabah(saat 11.00)
1 tabak tavuk çorbası
KKK
akşam(17.00)
yine aynı çorba ve yoğurt olacak muhtemelen
gecen hafta:80
bu hafta:
Eki Görüntüle 888541
giden:-2 kg
yukarıdaki bildirimimde resim ekleyememiştim.. bir de resimli olsun istedim..
teşekkürler canım, aman allah korusun hasta falan olma, bide küçük bebeğin var yavaş verelim ama sağlığımız yerinde olsun.. sen de durum nasıl canım? jillian devam mı? verdin mi bu hafta?Vaaaauuuvvvv hasta olup tavuk suyu çorba icesim geldiiii..muhteşem bi sonuç mahzencim tebrik ederim. Bu hizli gidişin devami gelir inşallah:)
teşekkürler canım, aman allah korusun hasta falan olma, bide küçük bebeğin var yavaş verelim ama sağlığımız yerinde olsun.. sen de durum nasıl canım? jillian devam mı? verdin mi bu hafta?
canım allah kabul etsin.. kaçta tartıldın ki? sahur yaptınsa sabah ki tartı sağlıklı değildir.. iftara yakın tartılmanı öneririm.. 300 gr derken bu haftaki sonuç mu 300, yoksa diyete başlayalı mı?canım haklısın tabii Allah korusun hastalık zor,çok şükür iyisin ama sanırım..bu kötü olay sana bi artı olarak yansıdı, tek tesellisi bu olsa gerek...
canım jillian geçen hafta 4 kez yapabildim.hafta sonu çok koşturdum çok yoruldum fırsatım kalmadı.fire vermesem bu gün 2 levele başlayacaktım ama olmadı..kilo işi kabusum oldusadece 300 gr verebilmişim.. bu gün oruç tutuyorum ne kadar sağlıklı bi kilo bildirimi oldu bilemiyorum.az önce tartılıp yazdım topiğe..motivasyonum çok düştü dün kaçamak yaptım..nasıl hızlandırabilirim bu işi bilemedim arkadaşım
hoş geldin canım, umarım iyi geçmiştir sınavların, ben de işte bir ileri bir geri gitmeye çalışıyorum.. senin kilo durumlarından naber, genelde sınav dönemleri iştah maşallah açık olur da?merhaba canım bayadır yokum giremedim sınavlarım vardı çok şükür atlattım sen neler yapıyorsun
canım allah kabul etsin.. kaçta tartıldın ki? sahur yaptınsa sabah ki tartı sağlıklı değildir.. iftara yakın tartılmanı öneririm.. 300 gr derken bu haftaki sonuç mu 300, yoksa diyete başlayalı mı?
hoş geldin canım, umarım iyi geçmiştir sınavların, ben de işte bir ileri bir geri gitmeye çalışıyorum.. senin kilo durumlarından naber, genelde sınav dönemleri iştah maşallah açık olur da?
haklısın canım, gündüz sıvısız kalınca kabızlık olmuştur.. 300 gr çok kötü değil canım, üzülme.. ne kadar olmuştu başlayalı? ama sonuçta aç kalmadan hiç de fena değil bence..Sağol canim amin..ogleden sonra tartildim canim ama oruc normal duzenimi
Etkiledi kabizlik durumu olustu..neyse bakalim agir agir ilerliyorum.cizelgemde uğur böceği
Vardi kaplumbagaya cevirdim
Canim bu hafta 300 gr gitti totalde 1.9ne inatçı yagim varmış erimek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?