Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Canim o kadar kotuysen bekleme bence hasta hasta çekmek çok zor oluyor.Insan hem aci çekiyor hemde cevresine yansiyor olumsuz hava..
Sağol canim destegin icin umarım jillian bacimdadir tüm suç

Hepinize selamlar kızlar

maydeniz nasılsın kuzum ya?nerelerdesin?özledim valla

kocaman öptüm seni ve kutlarım iyi gidiyorsun arkadaşım

Canim o kadar kotuysen bekleme bence hasta hasta çekmek çok zor oluyor.Insan hem aci çekiyor hemde cevresine yansiyor olumsuz hava..
Sağol canim destegin icin umarım jillian bacimdadir tüm suç
canım seni dinledim ve doktora gittim.. antibiyotiğimi içtim, raporumu da aldım evdeyimmmmm... birazdan yatıcam bu dinlenme kesin iyi gelecek bana... görüşmek üzere...

canım seni dinledim ve doktora gittim.. antibiyotiğimi içtim, raporumu da aldım evdeyimmmmm... birazdan yatıcam bu dinlenme kesin iyi gelecek bana... görüşmek üzere...

Hay allah doktorun rapor vereceği kadar hastasin ve sen günlerdir ilac bile almadin, ,nasil dayandin be kuzum...
iyi ki gittin dr'a bende eminim toparlanirsin bi kaç güne inşallah..
Tekrar geçmiş olsun canım yaa cabucak iyileş gel aramıza. Şimdi diyet zamani değil dinlenme zamani..emin ol bu hastalik sana diyet yaptirmistir.kesin eksi çıkarsın. .
iyi istirahatler canim

Zaten zaruri diyet yapiyorum canım, sürekli çorba içtiğim için, sabah kk+çorba ogle akşam da çorba yoğurt yiyorum, hafta içi tartı da eksi cikiyorum çok şükür.. raporu biraz da ben istedim, işyerindeki arkadaşlarımın ısrarı üzerine.. dediğim gibi benim de tahammülüm kalmamıştı artık..
Dinleme iyi oldu, daha da iyi olacak ınş. Görüşmek üzere cnm

bugün daha iyiyim çok şükür, aynaya baktım da sabah yüzüme bir kan can gelmiş, dudaklarım soluk ve kuruydu günlerdir, onlara da renk gelmiş ve boğazım ağrımıyor.. tıkanıklığım devam ediyor ama bu kadar gelişme benim için yeterli :))
bugünkü menümü yazayım bari artık:
sabah(saat 11.00)
1 tabak tavuk çorbası
KKK

akşam(17.00)
yine aynı çorba ve yoğurt olacak muhtemelen

akşam menüm 1 tabak mercimek yemeği ve 1 kase yoğurt oldu

bugün de biraz daha iyiyim ve kaçamaksız 1 gün geçirdim.. spor yok ama hastalık süresince ayakta olmak spor yerine geçiyor, üzerimde tatlı bir hafiflik var..
menüm:

sabah(10.30)
1 kase tavuk çorbası (acılı-ekşili olduğundan sabah tıkanıklığımı açıyor, iyi geliyor)
karatay kahvaltısı

akşam(17.00)
1 tabak ev erişteli kara mercimek yemeği
yoğurt
3-4 badem

burda akşam saatlerine doğru kar yağmaya başladığını görünce hemen giyindim oğlumu kurstan almaya gittim yürüyerek, ikimizde karı çoook severiz. Karda yürüyüş yaptık oğlumla, sanırım spora sayabiliriz..

sabah(10.30)
KKK+1 portakal

akşam(17.00)
2 tabak çorba,peynir,zeytin

portakaldan mıdır bilmem ama akşam çok acıkmıştım.. peyniri zeytini de abarttım sanırım. yarın tartı günü inşallah tartıya yansımaz..

gecen hafta:80
bu hafta:

giden:-2 kg

yukarıdaki bildirimimde resim ekleyememiştim.. bir de resimli olsun istedim..

Vaaaauuuvvvv hasta olup tavuk suyu çorba icesim geldiiii..muhteşem bi sonuç mahzencim tebrik ederim. Bu hizli gidişin devami gelir inşallah:)
teşekkürler canım, aman allah korusun hasta falan olma, bide küçük bebeğin var yavaş verelim ama sağlığımız yerinde olsun.. sen de durum nasıl canım? jillian devam mı? verdin mi bu hafta?

teşekkürler canım, aman allah korusun hasta falan olma, bide küçük bebeğin var yavaş verelim ama sağlığımız yerinde olsun.. sen de durum nasıl canım? jillian devam mı? verdin mi bu hafta?

canım haklısın tabii Allah korusun hastalık zor,çok şükür iyisin ama sanırım..bu kötü olay sana bi artı olarak yansıdı, tek tesellisi bu olsa gerek...
canım jillian geçen hafta 4 kez yapabildim.hafta sonu çok koşturdum çok yoruldum fırsatım kalmadı.fire vermesem bu gün 2 levele başlayacaktım ama olmadı..kilo işi kabusum oldu sadece 300 gr verebilmişim.. bu gün oruç tutuyorum ne kadar sağlıklı bi kilo bildirimi oldu bilemiyorum.az önce tartılıp yazdım topiğe..motivasyonum çok düştü dün kaçamak yaptım..nasıl hızlandırabilirim bu işi bilemedim arkadaşım

canım allah kabul etsin.. kaçta tartıldın ki? sahur yaptınsa sabah ki tartı sağlıklı değildir.. iftara yakın tartılmanı öneririm.. 300 gr derken bu haftaki sonuç mu 300, yoksa diyete başlayalı mı?

merhaba canım bayadır yokum giremedim sınavlarım vardı çok şükür atlattım sen neler yapıyorsun
hoş geldin canım, umarım iyi geçmiştir sınavların, ben de işte bir ileri bir geri gitmeye çalışıyorum.. senin kilo durumlarından naber, genelde sınav dönemleri iştah maşallah açık olur da?

Sabah(saat 08.00)
KKK

Öğle(12.30)
Ispanaklı yoğurt
2 köfte

Akşam(17.30)
Kıymalı kuru patlıcan-biber dolmasi
Yoğurt

Spor yok,su tamam..

Sağol canim amin..ogleden sonra tartildim canim ama oruc normal duzenimi
Etkiledi kabizlik durumu olustu..neyse bakalim agir agir ilerliyorum.cizelgemde uğur böceği
Vardi kaplumbagaya cevirdim
Canim bu hafta 300 gr gitti totalde 1.9 ne inatçı yagim varmış erimek bilmedi

haklısın canım, gündüz sıvısız kalınca kabızlık olmuştur.. 300 gr çok kötü değil canım, üzülme.. ne kadar olmuştu başlayalı? ama sonuçta aç kalmadan hiç de fena değil bence..

sabah(08.00)
KKK

öğle(12.30)
tarhana çorbası
2 köfte
1 kaşık ıspanak

akşam(18.00)
1 küçük döner dürüm (CISSS)

40 dakika orta tempolu yürüyüş
2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…