haklısın canım, gündüz sıvısız kalınca kabızlık olmuştur.. 300 gr çok kötü değil canım, üzülme.. ne kadar olmuştu başlayalı? ama sonuçta aç kalmadan hiç de fena değil bence..
teşekkür ederim cnm, sen nasılsın? baya yol aldınız az kaldı sayılır artık..Süper canım gayet iyi vermissin kilolari...
normalde metabolizman nasıldır, kolay mı verirsin bilmiyorum ama ben ilk ay 3 kilo vermiştim ama hiç kaçamak yapmıyordum.. kilo oranlarımızı hesaba katarsak bence seninki de çok iyi bir sonuç.. bir de jillian yapıyorsun onda da doğru dürüst verilmiyor, hem spora başlayınca kaslar su tutuyor, hem de kaslar güçlendiği için tartıda ağır çıkılıyor, önemli olan incelmiş olman..Canim haklisin arti cikmaktansa az da olsa gitmesi güzel ama çok sıkıldım azcik hizlansa dönem dönem birakmayi düşünüyorum ama çok alismisim o yüzden birakmiyorum.ne kadar oldu 1 ay 10 gun oldu..arada cozuttugum oluyor hemen toparliyorum.birde bu jillianla spor yapanları gördüm topikte kilo vermiyorlar .yani ciddi ciddi spordan.neyse amanda ne cok konusmusum sen neler yapıyorsun? :))
teşekkür ederim cnm, sen nasılsın? baya yol aldınız az kaldı sayılır artık..
normalde metabolizman nasıldır, kolay mı verirsin bilmiyorum ama ben ilk ay 3 kilo vermiştim ama hiç kaçamak yapmıyordum.. kilo oranlarımızı hesaba katarsak bence seninki de çok iyi bir sonuç.. bir de jillian yapıyorsun onda da doğru dürüst verilmiyor, hem spora başlayınca kaslar su tutuyor, hem de kaslar güçlendiği için tartıda ağır çıkılıyor, önemli olan incelmiş olman..
baktın olmadı tamamen durdu o zaman bırak derim ama karatay gerçekten uygulaması kolay, sürdürülebilir ve pratik bir diyet.. bu özelliğini de göz ardı etme istersen canım..
ben de napayım işte, işler yoğun yorucu bu aralar biraz uğraşıyorum, oğlan da biraz rahatsızdı birkaç gündür onla da uğraşıyorum.. benim hastalık da tam gitmedi, boğazım çok şükür iyi ama sinüzit yüzünden tıkanıklığım çok fazla, bugün yine tavuk suyu çorba yedim akşam tartıda iyi bir rakam da görünce iyice canım istedi :)))
zayıflattığını sanmıyorum canım ama sadece çorba içtiğim için sanırım iyi bir rakam gördüm geçen hafta... tıkanıklığım devam ediyor diye tekrar yaptım, bu sinüzit de uzattı artık yani...Canım geçmiş olsun yakışıklı oğluna, Allah şifa versin, eve hastalik bi girince herkesi dolaşıyor malesef..umarim şimdi daha iyisinizdir..
Tavuk suyuna çorba alışkanlık yapti sende..zayiflatiyor mu
Canim ilk 10 kg yavaş verdim emzirdigim için, ama istikrarli her ay 3 kg gitti..bu kalanlar zorladı beni bakalim artik yapcam bi şeyler. ..
bugün günüm vardı ve kaçamaklı bir gün oldu maalesef..
sabah(11.00)
KKK
bir miktar köy ekmeği(cısss)
1 adet hurma(cennet meyvesi)
akşam(15.00) öğleden sonra günde
fellah köfte
közlenmiş patlıcan salatası
1 dilim şerbetli tatlı(cıssss)
suyum az, 35-40dk yürüyüş
saol canım, ayrıca çok tebrik ederim sporun için sana kocaman alkışşşIyi aksamlar canim , gördüm gördüm Masaniz pek bi gosterisli duruyordu
Afiyet olsun, uzuuun bi hastalık döneminden sonra bu kadar kacamaktan bi şeycik olmaz..
Bu arada jillian 2.levele geçtim arkadaşım:))
tebrik ederim seni canım... ben bu gün unuttum tartılmayı ama bu hafta kendimi çoook şişmiş hissediyorum yarın bi bakayım kaç olmuşum :))
Canım sen niye dert ediyorsun ki kiloyu,keyfini cikar,çok geçerli bir mazeretin var..
Haklısın. Ama sonra vermesi de pek kolay olmuyor. Ne yazık ki dikkat edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?