Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Canim haklisin arti cikmaktansa az da olsa gitmesi güzel ama çok sıkıldım azcik hizlansa dönem dönem birakmayi düşünüyorum ama çok alismisim o yüzden birakmiyorum.ne kadar oldu 1 ay 10 gun oldu..arada cozuttugum oluyor hemen toparliyorum.birde bu jillianla spor yapanları gördüm topikte kilo vermiyorlar .yani ciddi ciddi spordan.neyse amanda ne cok konusmusum sen neler yapıyorsun? :))

Süper canım gayet iyi vermissin kilolari...
teşekkür ederim cnm, sen nasılsın? baya yol aldınız az kaldı sayılır artık..
normalde metabolizman nasıldır, kolay mı verirsin bilmiyorum ama ben ilk ay 3 kilo vermiştim ama hiç kaçamak yapmıyordum.. kilo oranlarımızı hesaba katarsak bence seninki de çok iyi bir sonuç.. bir de jillian yapıyorsun onda da doğru dürüst verilmiyor, hem spora başlayınca kaslar su tutuyor, hem de kaslar güçlendiği için tartıda ağır çıkılıyor, önemli olan incelmiş olman..
baktın olmadı tamamen durdu o zaman bırak derim ama karatay gerçekten uygulaması kolay, sürdürülebilir ve pratik bir diyet.. bu özelliğini de göz ardı etme istersen canım..
ben de napayım işte, işler yoğun yorucu bu aralar biraz uğraşıyorum, oğlan da biraz rahatsızdı birkaç gündür onla da uğraşıyorum.. benim hastalık da tam gitmedi, boğazım çok şükür iyi ama sinüzit yüzünden tıkanıklığım çok fazla, bugün yine tavuk suyu çorba yedim akşam tartıda iyi bir rakam da görünce iyice canım istedi :)))

sabah(08.30)
işyerinde karatay vari bir kahvaltı
(cıss olarak 3/4 simit)

öğleyin oğlumla uğraşmaktan evde yemek yiyemedim, canım da istemedi..
saat 14.30 da işyerinde 1.5 portakal, birkaç dilim ayva ve 1 avuç kuruyemiş

akşam (saat 18.00)
tavuk suyu çorba

spor yok, su tamam..

bugün yoğun bir gündü, koşuşturmacayla geçti.. suyumu içemedim pek, sanırım biraz da fala kaçırdım akşam

sabah :
KKK

öğle:
2 tabak tavuksuyu çorba
2 kaşık etli közlenmiş patlıcan yemeği
azıcık yoğurt(hazır yoğurt almak zorunda kaldım, tadını sevmediğim için yiyemedim)

akşam:
istavrit tava
bool tahinli kabak tatlısı

Canım geçmiş olsun yakışıklı oğluna, Allah şifa versin, eve hastalik bi girince herkesi dolaşıyor malesef..umarim şimdi daha iyisinizdir..
Tavuk suyuna çorba alışkanlık yapti sende..zayiflatiyor mu
Canim ilk 10 kg yavaş verdim emzirdigim için, ama istikrarli her ay 3 kg gitti..bu kalanlar zorladı beni bakalim artik yapcam bi şeyler. ..

zayıflattığını sanmıyorum canım ama sadece çorba içtiğim için sanırım iyi bir rakam gördüm geçen hafta... tıkanıklığım devam ediyor diye tekrar yaptım, bu sinüzit de uzattı artık yani...
canım karatayla daha az vermen normal,muhtemelen daha zorlanmadan yapıyorsundur, tabi bir de emzişrmeyi bırakmış olman da var malesef.. ama sağlık olsun pes etmedikçe az da olsa gidiyor bu kilolar..

sevgili günlüğüm dün uğrayamadım sana, bugün de bu saate kaldı.. menümü yazayım bari..
sabah 10 da kalkıp ailece pazara gittik gelince de çook güzel bir karatay kahvaltısı ettim.. kahvaltıdan sonra oğlumu İngilizce kursuna götürüp biz de dolaştık, alışveriş yaptık, bulaşık makinası aldık.. akşam 17.30 a kadar dışardaydık.. soğuk ama güzel bir gündü..

sabah(12.00)
KKK

akşam(18.00)
2 tabak çorba

tüm gün dışarda soğukta olduğumuzdan su içemedim pek ama güzel yürüdük

bugün günüm vardı ve kaçamaklı bir gün oldu maalesef..

sabah(11.00)
KKK
bir miktar köy ekmeği (cısss)
1 adet hurma (cennet meyvesi)

akşam(15.00) öğleden sonra günde
fellah köfte
közlenmiş patlıcan salatası
1 dilim şerbetli tatlı (cıssss)

suyum az, 35-40dk yürüyüş

Iyi aksamlar canim , gördüm gördüm Masaniz pek bi gosterisli duruyordu
Afiyet olsun, uzuuun bi hastalık döneminden sonra bu kadar kacamaktan bi şeycik olmaz..

Bu arada jillian 2.levele geçtim arkadaşım:))

Iyi aksamlar canim , gördüm gördüm Masaniz pek bi gosterisli duruyordu
Afiyet olsun, uzuuun bi hastalık döneminden sonra bu kadar kacamaktan bi şeycik olmaz..

Bu arada jillian 2.levele geçtim arkadaşım:))
saol canım, ayrıca çok tebrik ederim sporun için sana kocaman alkışşş

tebrik ederim seni canım... ben bu gün unuttum tartılmayı ama bu hafta kendimi çoook şişmiş hissediyorum yarın bi bakayım kaç olmuşum :))

Haklısın. Ama sonra vermesi de pek kolay olmuyor. Ne yazık ki dikkat edemiyorum...

ha haaa çok güldüm buna canım, sen ki bir çırpıda veriverdin tüm fazlalıklarını gene verirsin emzirirken merak etme... sen benim idolümsün, ben aylardır ördüğümü söküyorum baksana :44:

menü bildirimi
sabah
karatay kahvaltısı

ögle
kuru fasülye
bulgur pilavı
yoğurt

akşam
çupra
salata
şalgam suyu
bol tahinli kabak tatlısı

su 2 litre, spor maalesef yok

bugün diyet adına pek parlak bir gün değildi.. öğleden sonra bol kaçamaklı geçti ((

sabah:
KKK

öğle:
yoğurtlu ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı

arada işyerinde ayva (çok güzeldi sulu sulu)
veeeee 2 dilim sarma 1 dilim baklava :18: (cısssların en büyüğü)

akşam yemek yemiycektim ama dayanamadım
dünden kalma balık vardı onu yedim.. ama yetmedi balık yedim diye 1 kk tahin helvası yedim

regl öncesi diye bu kadar cozuttum, allahım beni affet...
bu günü tez zamanda telafi etmeliyim..

bir kaç gündür uğrayamadım menülerimi yazayım hemen

dün (ctesi)
sabah (09.00)
KKK

akşam (17.30)

2 lahmacun
2 ayran
salata

2 lt su
akşam yemekten önce 1 saatten fazla yürüyüş

bugün
sabah(saat 9.30)
KKK
birazcık kaşarlı tost (cısss)

akşam(16.30)
2 tabak tavuk çorbası
biraz peynir
5-6 zeytin

suyum az
akşam yemekten önce 1 saat kadar yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…