Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bende daha önceden 71 kiloydum sadece sporla 61 kiloya düştüm sporu bırakalı 6 ay oldu fakat daha fazla kilo veremiyorum boyum 161 ve benim 53 ideal kilom zayıflamalıyım

hoşgeldin canım, tabiki de katılabilirsin aramıza.. suanki kilon 61 mi? sporu bırakmana rağmen kilo da almamışsın sanırım bu çok güzel, inşallah tez zamanda hayalini kurduğun kiloya ulaşırsın..

Teşekkür ederim tatlım evet şuanda 61 kiloyum.sporu bırakınca kilo almaktan çok korkmuştum ama evet almadım ne ileri ne geri misali oldu veremiyorumda yediklerime dikkat ettiğim halde üstelik acaba vücudum duraklama dönemindemi diyorum fakat 6 aylık duraklama ne olaki :)

canım senin bu duruma duraklama dönemi değil almama dönemi desek daha doğru olacak... spora başlarsan tekrar verirsin diye düşünüyorum..
-600 gr. hiç fena sayılmaz, iyi gidiyorsun canım...
teşekkürler canım, sen nasıl gidiyorsun?

ne zamandır uğramadım sana
bu aralar regl öncesi cozutmalarım var da, menülerim pek iç acıcı değil ama en kısa sürede moduma dönüyorum tekrar..

geçen hafta:

bu hafta:

giden:0

geçen hafta diyet namına pek verimli bir hafta değildi, en azından artı değilim.. bu sonuç da kabulumdür :)

olsun canım kilo almamışsın en azından,

ben iyiyim, ama yüzüm, ellerim, ayaklarım çok şişti ( şimdiden böyle olması korkutuyor beni, ayrıca yeme konusunda kendimi tutamıyorum, hep bir şeyler yemek istiyorum...offff bu haftalar daha hızlı geçse de sağ salim bebeğime kavuşsam...

bi süredir uğramadım sana, diyet ve spor da çok iyi gitmiyor aslında ama bugün kaç kişi birden bana kilo vermişsin dedi, gerçekten çok sevindim yuppiiiii... bu gazla ben baya g,der,m artıkın :)))))))

bi süredir uğramadım sana, diyet ve spor da çok iyi gitmiyor aslında ama bugün kaç kişi birden bana kilo vermişsin dedi, gerçekten çok sevindim yuppiiiii... bu gazla ben baya g,der,m artıkın :)))))))

ha haaaa "giderim artıkın" diycektim

sabah
KKK(1 dilim börek de var bu cıssss)

öğle:
bulgur pilavı
et yahni
yoğurt

akşam:
2-3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
biraz fındık

1 saat yürüyüş ama maalesef tempolu değil, arkadaşa hediye alacaktım, mağaza-vitrin yürüyüşü oldu, hiç yoktan iyidir

canım uğramadın ne zamandır, umarım iyisindir, merak ettim..

Canımmm merak edilmek güzel, iyiyim sende iyisindir inşallah. .bu arada yeni yil gonlunden geçen tüm dilekleri getirsin sana arkadaşım. .aslinda buralardayim uğruyorum günlüğüne ama sen bu ara pek yoksun diye yazmiyorum öyle bakip çıkıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…