teşekkür ederim canım, inşallah daha fazlası senin başına arkadaşım..
hoşgeldin canım, tabiki de katılabilirsin aramıza.. suanki kilon 61 mi? sporu bırakmana rağmen kilo da almamışsın sanırım bu çok güzel, inşallah tez zamanda hayalini kurduğun kiloya ulaşırsın..merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bende daha önceden 71 kiloydum sadece sporla 61 kiloya düştüm sporu bırakalı 6 ay oldu fakat daha fazla kilo veremiyorum boyum 161 ve benim 53 ideal kilom zayıflamalıyım
canım senin bu duruma duraklama dönemi değil almama dönemi desek daha doğru olacak... spora başlarsan tekrar verirsin diye düşünüyorum..Teşekkür ederim tatlım evet şuanda 61 kiloyum.sporu bırakınca kilo almaktan çok korkmuştum ama evet almadım ne ileri ne geri misali oldu veremiyorumda yediklerime dikkat ettiğim halde üstelik acaba vücudum duraklama dönemindemi diyorum fakat 6 aylık duraklama ne olaki :)
teşekkürler canım, sen nasıl gidiyorsun?-600 gr. hiç fena sayılmaz, iyi gidiyorsun canım...
canım senin bu duruma duraklama dönemi değil almama dönemi desek daha doğru olacak... spora başlarsan tekrar verirsin diye düşünüyorum..
EVET DURAKLAMA DEĞİL KESİNLİKLE :) YA SPORA BAŞLAMAK İSTİYORUM ASLINDA FAKAT ÇALIŞTIĞIM İÇİN ZORLANIYORUM DİKKAT EDEREK BİRAZ DAHA VERİRİM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA OLMADI .SANIYORUM BÖYLE DEVAM EDERSE TEKRAR SPOR SALONUNA YAZILICAM.
canım senin bu duruma duraklama dönemi değil almama dönemi desek daha doğru olacak... spora başlarsan tekrar verirsin diye düşünüyorum..
EVET DURAKLAMA DEĞİL KESİNLİKLE :) YA SPORA BAŞLAMAK İSTİYORUM ASLINDA FAKAT ÇALIŞTIĞIM İÇİN ZORLANIYORUM DİKKAT EDEREK BİRAZ DAHA VERİRİM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA OLMADI .SANIYORUM BÖYLE DEVAM EDERSE TEKRAR SPOR SALONUNA YAZILICAM.
evet canım, sporsuz olmuyor maalesef, ben bu ay spor yapmadım, 2 hafta hastalıkla gçti nerdeyse sonra da bu ay sporsuz denemek istedim biraz da.. ocakta tekrar başlıycam, ben spor olarak evde leslie ve pilates yapıyorum, spor salonu kültürüm yok hiç...
mahzenciiiim nerelerdesiiin
bi süredir uğramadım sana, diyet ve spor da çok iyi gitmiyor aslında ama bugün kaç kişi birden bana kilo vermişsin dedi, gerçekten çok sevindim yuppiiiii... bu gazla ben baya g,der,m artıkın :)))))))
canım uğramadın ne zamandır, umarım iyisindir, merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?