slm canım, sen verirsin eskisi gibi takma kafana... ama dikkat etmende fayda var kendi sağlığın için...slm mahzencim nasılsın, gayet güzel kilo veriyorsun canım, ve inanıyorum ki hepsi yağdan gidiyor, kendinde farkediyosundur,
ben iyice aldım başımı gidiyorum, acayip iştah var, bu gidişle 90 ları geçecem gene ilk hamileliğimdeki gibi.... amaaaaan yavrucum sağlıklı doğsun da, veririm inşallah eskisi gibi...
doğuma kadar günlüğüme yazmıycam, doğumdan sonra yazarım herhalde... sevgiler canım...
canım bu aralar çok yoğundum, eğitim vardı nihayet bitti çok şükür yazarım artık inşallah.. geçen hafta eğitim boyunca yedik içtik maşallah bu hafta artıdayım ama bildirimi yarın tartılıp yapayım bari..canııım nerelerdesin, kilo bildirimi de yapmamışsın,
denizcim slm, ben de bu aralar çok yoğunum, ne buraya uğradım ne de diyete dikkat edebildim, ne zamandır korkudan tartılamıyorum da...mahzencim günaydın arkadaşım nasılsın
ben bu ara seni de diğer tarafı da çok ihmal ettim kusura bakma..yoğun bi hafta geçirdim geçen hafta misafir temizlik vs vs.. sonrasında da serildim kaldım hastayım günlerdir..
bi bakayım ne yapıyorsun diye geldim ama sende yoksun
hoşgeldin özledik seniiii:13:Merhaba sevgili günlügüm.. uzun zaman sonra tekrar buluştuk. Tilki ve kürkçü dükkanı misali.. ayrı kaldığımız sürede ne diyet, ne spor.. hal böyle olunca sonuç da as çok belli.. verdiklerimi almış bir halde döndüm..( aslında yıldönümümuzde buluşmayi planliyordum ama zararın neresinden dönersen kar dedim.. belkide yıl dönümümüze kadar 1 kilo vermiş olurum.. aynı zamanda da ders çalışıyor olacağım için çok sık ugrayamam belli ama bundan sonra daha düzenli yazicam en azından arayı bu kadar açmam artık.. cuma gunleri bildirim yapmayı düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı.. vira bismillah
hoşbulduk canım :)hoşgeldin özledik seniiii:13:
Merhabalaarrrr bende araniza yeni katildim gerci sizde yeni donmussunuz ben kendimden bahsedeyim ewliyim bi oglusum war ewlendigimde 50 kiloydum we en son gordugum en yuksek gorsugum rakam 96 oldu we ben iki senedir doyetteyim gerci kendimi kandiriorum biara bayagi kilo werdim 15 kilo kadar ama sonra hepsini aldim we tekrardan basladim suan ise 90.8 ins hedefim eylul 1 inde 70 kilo olmak ama motiweye we destege ihtiyacim war
hoşbulduk canım :)
Sen de hoşgeldin fezaycım, motivasyon için buralar çok iyi geliyor gerçekten.. İnşallah hedefine çabucak ulaşırsın, yaşın boyun kaç bu arada?
allah bağışlasın canım oğlusunu benim de var bir tane Allaha emanet... Nasıl bir diyet uyguluyorsunSlm canm hosbuldum yasim 23 bi tane oglusum war boyum 1.60 kilom 90.8
Bi aydir diyetteyim basladigimda 96 kiloydum suan 90.8 bu hafta tartilmadim daha bakalim nekadar gidicek
Evet sevgili günlükçüm, günler sonra ancak yazabiliyorum. Maalesef bel ağrım oldukça fazla ve bu nedenle ne dersimin başına ne de PC başına geçemiyorum. Genelde sürekli yatıyorum. Bugün yaptırdığım iğne sayesinde biraz iyiyim ve pc başındayım..
canım çok geçmiş olsun.. bel agrısı nedir iyi bilirim.. acil şifalar dilerim.. öptüm seni..
Evet sevgili günlükçüm, günler sonra ancak yazabiliyorum. Maalesef bel ağrım oldukça fazla ve bu nedenle ne dersimin başına ne de PC başına geçemiyorum. Genelde sürekli yatıyorum. Bugün yaptırdığım iğne sayesinde biraz iyiyim ve pc başındayım....
Evet sevgili günlükçüm, günler sonra ancak yazabiliyorum. Maalesef bel ağrım oldukça fazla ve bu nedenle ne dersimin başına ne de PC başına geçemiyorum. Genelde sürekli yatıyorum. Bugün yaptırdığım iğne sayesinde biraz iyiyim ve pc başındayım..
canım çok geçmiş olsun.. bel agrısı nedir iyi bilirim.. acil şifalar dilerim.. öptüm seni..
teşekkür ederim canım, ders çalışmam nedeniyle sürekli ve uzun süre oturmak zorunda kalıdığım için belim toparlanamadı ama herşeye rağmen daha iyi çok şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin, birazdan uğrayacağım inşalaah sana da..
selam Kimmikcim, seni gördüğüme çok sevindim :))Merhaba. Nasilsin mahzen? Ne zamandir girip buraya bir şeyler yazmamissin... Insaallah bel agrin yüzünden degildir. Insaallah bel agrin gecmistir. Iyi misin? Nasilsin? Neler yapiyorsun? Karatay diyetin nasil gidiyor?
Görüşmek uzere...
diyetim pek iyi gitmiyordu sınavım nedeniyle 2014 kpps ye girdim geçen hafta.. stresli bir dönemli ve çok şükür bitti. belim de daha iyi çok şükür, biraz da kilo verince azalarak kayolacak diye düşünüyorum. Sen nasılsın, senin nasıl gidiyor diyetin?
selam Kimmikcim, seni gördüğüme çok sevindim :))
diyetim pek iyi gitmiyordu sınavım nedeniyle 2014 kpps ye girdim geçen hafta.. stresli bir dönemli ve çok şükür bitti. belim de daha iyi çok şükür, biraz da kilo verince azalarak kayolacak diye düşünüyorum. Sen nasılsın, senin nasıl gidiyor diyetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?