Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

slm canım, sen verirsin eskisi gibi takma kafana... ama dikkat etmende fayda var kendi sağlığın için...
canııım nerelerdesin, kilo bildirimi de yapmamışsın,
canım bu aralar çok yoğundum, eğitim vardı nihayet bitti çok şükür yazarım artık inşallah.. geçen hafta eğitim boyunca yedik içtik maşallah bu hafta artıdayım ama bildirimi yarın tartılıp yapayım bari..

mahzencim günaydın arkadaşım nasılsın

ben bu ara seni de diğer tarafı da çok ihmal ettim kusura bakma..yoğun bi hafta geçirdim geçen hafta misafir temizlik vs vs.. sonrasında da serildim kaldım hastayım günlerdir..

bi bakayım ne yapıyorsun diye geldim ama sende yoksun

denizcim slm, ben de bu aralar çok yoğunum, ne buraya uğradım ne de diyete dikkat edebildim, ne zamandır korkudan tartılamıyorum da... (((

Merhaba sevgili günlügüm.. uzun zaman sonra tekrar buluştuk. Tilki ve kürkçü dükkanı misali.. ayrı kaldığımız sürede ne diyet, ne spor.. hal böyle olunca sonuç da az çok belli.. verdiklerimi almış bir halde döndüm.. ( aslında yıldönümümuzde buluşmayi planliyordum ama zararın neresinden dönersen kar dedim.. belkide yıl dönümümüze kadar 1 kilo vermiş olurum.. aynı zamanda da ders çalışıyor olacağım için çok sık ugrayamam belki ama bundan sonra daha düzenli yazicam en azından arayı bu kadar açmam artık.. cuma gunleri bildirim yapmayı düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı.. vira bismillah

Merhaba sevgili günlügüm.. uzun zaman sonra tekrar buluştuk. Tilki ve kürkçü dükkanı misali.. ayrı kaldığımız sürede ne diyet, ne spor.. hal böyle olunca sonuç da as çok belli.. verdiklerimi almış bir halde döndüm.. ( aslında yıldönümümuzde buluşmayi planliyordum ama zararın neresinden dönersen kar dedim.. belkide yıl dönümümüze kadar 1 kilo vermiş olurum.. aynı zamanda da ders çalışıyor olacağım için çok sık ugrayamam belli ama bundan sonra daha düzenli yazicam en azından arayı bu kadar açmam artık.. cuma gunleri bildirim yapmayı düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı.. vira bismillah

hoşgeldin özledik seniiii:13:

Merhabalaarrrr bende araniza yeni katildim gerci sizde yeni donmussunuz ben kendimden bahsedeyim ewliyim bi oglusum war ewlendigimde 50 kiloydum we en son gordugum en yuksek gorsugum rakam 96 oldu we ben iki senedir doyetteyim gerci kendimi kandiriorum biara bayagi kilo werdim 15 kilo kadar ama sonra hepsini aldim we tekrardan basladim suan ise 90.8 ins hedefim eylul 1 inde 70 kilo olmak ama motiweye we destege ihtiyacim war

hoşgeldin özledik seniiii:13:
hoşbulduk canım :)

Sen de hoşgeldin fezaycım, motivasyon için buralar çok iyi geliyor gerçekten.. İnşallah hedefine çabucak ulaşırsın, yaşın boyun kaç bu arada?

Sabah:
Karatay kahvaltısı

öğlen:
1 tabak zeytinyağlı börülce
1 tabak yoğurt

akşam:
sanırım yine börülce ve yoğurt olacak

2 fincan türk kahvesi
1 kupa form çayı su 2 litre olucak

günlüğüme KPSS çalışmalarımı da yazmak istiyorıum ama gerek bel ağrım gerekse Soma daki patlama ve cenazelerimiz nedeniyle konsantre olamıyorum. Bakalım inşallah yakında çalışmaya başlamış olacağım..
Bu arada bir avuç kömür için, bir ömür verenlere Allahtan rahmet diliyorum.. Ruhları şad, mekanları cennet olsun..

3 günlük milli yas.... Bugün dördüncü gün.... Ne yani, yasımız bitti mi şimdi? Daha cenazelerimizin tamamına bile ulaşamadan, bitti mi, biter mi?
Bizim yüreğimizdeki yangın ergeç söner de, ya o ateşin düştüğü yürekler... Onların yangını söner mi? ((

ilk kilo bildirimim maalesef buruk olacak.. yapmamayı da düşündüm ama diyete yeni motive olmuşken bırakmak istemedim..

Başlangıç:09/05/2014
Geçen hafta:81.7 kg
bu hafta:80.7 kg
Giden:1 kg

spor 1-2 gün düzensiz yürüyüş, bel ağrım nedeniyele pek yürüyüş yapamadım..

hoşbulduk canım :)

Sen de hoşgeldin fezaycım, motivasyon için buralar çok iyi geliyor gerçekten.. İnşallah hedefine çabucak ulaşırsın, yaşın boyun kaç bu arada?

Slm canm hosbuldum yasim 23 bi tane oglusum war boyum 1.60 kilom 90.8
Bi aydir diyetteyim basladigimda 96 kiloydum suan 90.8 bu hafta tartilmadim daha bakalim nekadar gidicek

Evet sevgili günlükçüm, günler sonra ancak yazabiliyorum. Maalesef bel ağrım oldukça fazla ve bu nedenle ne dersimin başına ne de PC başına geçemiyorum. Genelde sürekli yatıyorum. Bugün yaptırdığım iğne sayesinde biraz iyiyim ve pc başındayım..

Slm canm hosbuldum yasim 23 bi tane oglusum war boyum 1.60 kilom 90.8
Bi aydir diyetteyim basladigimda 96 kiloydum suan 90.8 bu hafta tartilmadim daha bakalim nekadar gidicek
allah bağışlasın canım oğlusunu benim de var bir tane Allaha emanet... Nasıl bir diyet uyguluyorsun
6 kilo iyi bir rakam tebrik ederim.. Ben Karatay yapıyorum değişiklik istersen tavsiye ederim..

Merhaba. Nasilsin mahzen? Ne zamandir girip buraya bir şeyler yazmamissin... Insaallah bel agrin yüzünden degildir. Insaallah bel agrin gecmistir. Iyi misin? Nasilsin? Neler yapiyorsun? Karatay diyetin nasil gidiyor?
Görüşmek uzere...

merhaba sevgili günlüğüm uzun bir aradan sonra yine yeni yeniden buradayım. Yoğun ve stresli bir sınav döneminden geçtim ama bitti geçti çok şükür.. Bu süreçte elbette diyete dikkat edemedim ve kitap başında hareketsiz kaldığım için de az biraz aldım. Ama artık sınav bitti ve şimdi diyet ile spor zamanı..

Ben de cok sevindim. Hoşgeldin. :) Hayirli Ramazanlar.

Ooo, sinav telaşı... insaallah guzel gecmistir.
Belin icin de tekrar gecmis olsun. Insaallah cok daha iyi olursun. Saglik cok onemli.

Ben de iyiyim cok şükür, Ramazan sebebiyle biraz kaçamaklar oluyor ama idare etmeye calisiyoruz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…