Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

bu arada ilk sayfamı güncellemem lazım ama suan vaktim yok, menümü yazıp kaçıyorum hemen.

dün sabah
2 haslanmış yumurta, iki ceviz, 3-4 zytin

öğle:
1 tabak kuru fasulye,
4 kaşık pilav
yoğurt

akşam
1 kase topalak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

bu sabah:
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz

bence başlangıç için gayet iyi menün, ben bu aralar sabahları aç karnına ılık su ve sirke içiyorum, bakalım bir faydası olacak mı :)

2 gündür ekmek yemiyorum, öğleyin de yemedim. Benim için büyük başarı
aralar da kazasız atlatıldı çok şükür

mahzencim hoşgeldin geçmiş olsun tekrar seni burda görünce çok şaşırdığım gibi tekrar dönmenede çok sevindim
deadline hoşbulduk cnm, ben de seni gördugume cok sevindim, senden nbr senin de mi günlügün var,.uğrarim o zaman arada, 1 takım nasıl Herkes iyi mi?

deadline hoşbulduk cnm, ben de seni gördugume cok sevindim, senden nbr senin de mi günlügün var,.uğrarim o zaman arada, 1 takım nasıl Herkes iyi mi?
herkes iyi sayılır eksildik biraz eskiler olarak eyni rakadaşalr falan geldi iyiyiz ama luckynin günlüğü aslında ama beraber takılıyoruz düello yapıyoruz benide sayılır topik sahibi olmasamda bekleriz uğra bizede

geldim canım artık verelim gazı birbirimize :)

hadi bakalım, yarın tartılıp kilolarımızı yazalım ve başlayalım vermeye :)

2 gündür ekmek yemiyorum, öğleyin de yemedim. Benim için büyük başarı
aralar da kazasız atlatıldı çok şükür

çok iyi, demekki devamı gelecek artık, offff bende bir başlayabilsemmmm

Az önce leslie 1 mile walk yaptım şimdilik 1 mil ile başladım giderek artırmayı düşünüyorum.

süper canım aynen devam

"mavimi, post: 39628758, member: 235327"]berbat yok berbat yok

isteyeceksin azmedeceksin sabredeceksin vee başaracaksın tatlımmm başka lüksün yok

teşekkür ederim tatlım, senin azmine hayranım, bende bir başlayabilseydim iyi olacaktı,

canım yapalım mı bilemedim, ben de hastayım, sinuzit farenjit vardı ilerledi sanki, başım çatlıyor, nasıl detoks ayran mı?

canım yapalım mı bilemedim, ben de hastayım, sinuzit farenjit vardı ilerledi sanki, başım çatlıyor, nasıl detoks ayran mı?

geçmiş olsun canım, bende yeni yeni atlatıyorum hastalığı, yürüyüşe falanda korkuyorum tekrar hastalanırım diye, ben ctesi pazar şu meşur pirinç lapasını yapmak istiyorum, artık sıkıldım bu kilodan, 2 kg gidiyomuş yapanların yalancısıyım :)

canım aynen bugün ben de yapamadım haftasonu başlamıştı boğaz ağrım, biraz iyi hissettim diyet yüyüyüş ama arttı şimdi yine boğaz ağrısı başağrısı ve acayip tıkanıklık var, akşam nefes alamadım çok sinir bozucu sudafed buldum içtim ama o bile fayda etmedi sonra vicks de sürdüm saat 9 gibi biraz açıldı sonra yattım uyumuşum. Bir saat önce tekrar tıkanmışım uyandım yine vicks sürdüm. Şimdi de uyuyamıyorum

Gezinirken bu videoyu buldum, şimdi değil ama daha ilerde yaparım belki, güzel görünüyor ve belimi zorlayacak hareketler yok gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…