inşallah cnm, sen neler yapıyorsunSarayca diyet nasıl gidiyor?
bu arada ilk sayfamı güncellemem lazım ama suan vaktim yok, menümü yazıp kaçıyorum hemen.
dün sabah
2 haslanmış yumurta, iki ceviz, 3-4 zytin
öğle:
1 tabak kuru fasulye,
4 kaşık pilav
yoğurt
akşam
1 kase topalak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
bu sabah:
2 haşlanmış yumurta
3 ceviz
sirkenin mutlaka olur faydası cnm, ama ben midemden sorunlu olduğum için içemiyorumbence başlangıç için gayet iyi menün, ben bu aralar sabahları aç karnına ılık su ve sirke içiyorum, bakalım bir faydası olacak mı :)
geldim canım artık verelim gazı birbirimize :)berbat desem yeridir, gel diyorum işte, benide gaza getir, başlayalım beraberce
berbat desem yeridir, gel diyorum işte, benide gaza getir, başlayalım beraberce
mahzencim hoşgeldin geçmiş olsun tekrar2 gündür ekmek yemiyorum, öğleyin de yemedim. Benim için büyük başarı
aralar da kazasız atlatıldı çok şükür
deadline hoşbulduk cnm, ben de seni gördugume cok sevindim, senden nbr senin de mi günlügün var,.uğrarim o zaman arada, 1 takım nasıl Herkes iyi mi?mahzencim hoşgeldin geçmiş olsun tekrarseni burda görünce çok şaşırdığım gibi tekrar dönmenede çok sevindim
herkes iyi sayılır eksildik biraz eskiler olarak eyni rakadaşalr falan geldi iyiyiz amadeadline hoşbulduk cnm, ben de seni gördugume cok sevindim, senden nbr senin de mi günlügün var,.uğrarim o zaman arada, 1 takım nasıl Herkes iyi mi?
geldim canım artık verelim gazı birbirimize :)
2 gündür ekmek yemiyorum, öğleyin de yemedim. Benim için büyük başarı
aralar da kazasız atlatıldı çok şükür
Az önce leslie 1 mile walk yaptımşimdilik 1 mil ile başladım giderek artırmayı düşünüyorum.
"mavimi, post: 39628758, member: 235327"]berbat yok berbat yok
isteyeceksin azmedeceksin sabredeceksin vee başaracaksın tatlımmm başka lüksün yok
kilo bildirim:
geçen hafta:84.2
bu hafta:
canım yapalım mı bilemedim, ben de hastayım, sinuzit farenjit vardı ilerledi sanki, başım çatlıyor, nasıl detoks ayran mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?