Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

Son düzenleme:
selam kimmcikcim, nasılsın görüşmeyeli, sayfana uğramaya çalışıcam, görüşmek üzere cnm
hayatdevamedecek slm cnm, valla pek de dönememişim sahalara, şimdilerde kesin dönüş yaptım inşallah.. görüşmek üzere cnm

merhaba canım aramıza tekrardan hoşgeldin : ) nasılsın? belin nasıl oldu? kpss nasıldı?
hoşbuduk canım, belim çok iyi değil, aslında biraz verebilsem düzelecek diye umuyorum.. Sınavım da kötüydü zaten ama yazsam doğu olacaktı. Düzen değştirmem zor olacaktı, olmayacağını bile bile sadece yakın yerler yazdım.. Doğu yazmadığıma da sonradan çok memnun oldum çünkü karışıverdi birden. herşeyde bir hayır var sonuçta.. şimdi olursa şubat ataması, olmazsa kurs düşünüyorum bakalım kısmet.. Şubata kadar kilo vermem lazım acilen :)

hayırlısı olsun arkadaşım.umarım herşey istedigin gibi olur : )

evet sevgili günlüğüm, disiplini elden bırakmamak adına cuma zayıflama yarışmalarına katıldım.KK da sürekli görürdüm eskiden beri merak ettim bi okuyayım dedim ve kendimi birinci takımda buldum.Bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor, şimdiden heyecanlanıyorum, yuppiiii :=)

Menüm
Sabah:
Karatay kahvaltısı

Öğle:
İşyerinde kabak salatası
Az peynir, 3-5 zeytin
Birkaç yer fıstığı

Akşam:
1 tabak karnabahar ve menemen
1 kase yoğurt, salata turşu

2 lt su, 30'+30 bir saat yürüyüş

selam canım...
bende okullar açıldıktan sonar buraya fazla uğrayamıyorum.
yeniden başlamana sevindim...
inşallah istediğin zamanda hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın, sonar da kilo koruma taktiklerimizi konuşuruz...

Merhaba sevgili günlükcük,
Gorusmeyeli uzun zaman oldu tam 4 ay olmuş ama bu süre de öyle boş geçmedi. maalesef ciddi sağlık sorunlarım oldu. Bel fitigindan nerdeyse 1 yıldır muzdariptim son aylarda da kötüydum sağ ayağım uyuşmaya başlamisti. Devlet hastanesindeki doktorun ilgisi sayesinde 2 ay once cok ciddi bir atak geçirdim ki allah düşmanima vermesin. Fıtık yırtılmış ve omurilik kanalını tıkamış olduğundan acil ameliyat oldum. Ama asıl sorun ameliyatta ortaya çıktı. Sevgili fıtıkcik dize giden Siniri dolana dolana sarmış olduğundan doktorum cok zorlanmış temizlerken ve sonuç sinir zedelenmesi, düşük ayak sendromu ve sağ bacakta güç kaybı iki ay oldu, düşük ayak durumu fena değil ama güçsüzlük devam ediyor. Fizik tedavi başlıyacak inşallah onun da faydasını görür ve bir an önce eski sağligima kavuşurum. Bu süreçte seni cok ihmal ettim sevgili günlükcük ama bundan sonra birlikteyiz inşallah..

canım benim yaaaaa çok geçmişler olsun.. hoşgeldinnnn en kısa zamanda eski saglıgına kavuşmanı diliyorum arkadaşımmm fizik tedavi dışında dikkat etmen gereken şeyler ve yapman gereken şeyler neler canım?

İnşallah cnm, bugün is çıkışı yürüyus parkında bir tür atıp öyle gittim, 1km ediyor. Şu güç kaybı zor oluyor, sabahlari zor basiyorum ayagimin üstüne, eve gelince çoğunlukla uzanıyor, biraz dinlenince ertesi günün yemeğini yapıp ders çalışmaya çalışıyorum.
Sen bir mille mi başlamıştin simsims cim

anladım canım.. yavaş yavaş düzelicek… güçlenicek evet canım tavsiye ederimmm.. ben bu haftada devam edicem ama biraz arttırarak.. hedef her hafta arttırmak.. bu hafta biraz günler farklı olucak.. bu havalardan leslie gibisi yok..

canımmmmm geldim, okadar yoğunum ki giremiyorum hiç. Yogunluktan çıldırmak üzereyim ama artık bıraktım işleri girdim. ohhh be , şükür kavuşturana :)))

çok sevindim dönmene

canım benim dikkat ederek, en kısa zamanda düzeleceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…