merhaba sevgili günlüğüm uzun bir aradan sonra yine yeni yeniden buradayım. Yoğun ve stresli bir sınav döneminden geçtim ama bitti geçti çok şükür.. Bu süreçte elbette diyete dikkat edemedim ve kitap başında hareketsiz kaldığım için de az biraz aldım. Ama artık sınav bitti ve şimdi diyet ile spor zamanı.
ooooooooooooo. mahzende sahalara döndü sonunda.
inşallhah çabuk toparlarsın canım.....
sınavın nasıl geçti, kaç puan bekliyorsun?
merhaba sevgili günlüğüm uzun bir aradan sonra yine yeni yeniden buradayım. Yoğun ve stresli bir sınav döneminden geçtim ama bitti geçti çok şükür.. Bu süreçte elbette diyete dikkat edemedim ve kitap başında hareketsiz kaldığım için de az biraz aldım. Ama artık sınav bitti ve şimdi diyet ile spor zamanı..
=QUOTE]
merhaba mahzenn :79: özlettin kendini artık aramıza dönmişsin hem spor hem saglıklı beslenmeyle.. hoşgeldin canımmmm:13:
selam kimmcikcim, nasılsın görüşmeyeli, sayfana uğramaya çalışıcam, görüşmek üzere cnmBen de cok sevindim. Hoşgeldin. :) Hayirli Ramazanlar.
Ooo, sinav telaşı... insaallah guzel gecmistir.
Belin icin de tekrar gecmis olsun. Insaallah cok daha iyi olursun. Saglik cok onemli.
Ben de iyiyim cok şükür, Ramazan sebebiyle biraz kaçamaklar oluyor ama idare etmeye calisiyoruz iste.
hoşbuduk canım, belim çok iyi değil, aslında biraz verebilsem düzelecek diye umuyorum.. Sınavım da kötüydü zaten ama yazsam doğu olacaktı. Düzen değştirmem zor olacaktı, olmayacağını bile bile sadece yakın yerler yazdım.. Doğu yazmadığıma da sonradan çok memnun oldum çünkü karışıverdi birden. herşeyde bir hayır var sonuçta.. şimdi olursa şubat ataması, olmazsa kurs düşünüyorum bakalım kısmet.. Şubata kadar kilo vermem lazım acilen :)merhaba canım aramıza tekrardan hoşgeldin : ) nasılsın? belin nasıl oldu? kpss nasıldı?
hayırlısı olsun arkadaşım.umarım herşey istedigin gibi olur : )hoşbuduk canım, belim çok iyi değil, aslında biraz verebilsem düzelecek diye umuyorum.. Sınavım da kötüydü zaten ama yazsam doğu olacaktı. Düzen değştirmem zor olacaktı, olmayacağını bile bile sadece yakın yerler yazdım.. Doğu yazmadığıma da sonradan çok memnun oldum çünkü karışıverdi birden. herşeyde bir hayır var sonuçta.. şimdi olursa şubat ataması, olmazsa kurs düşünüyorum bakalım kısmet.. Şubata kadar kilo vermem lazım acilen :)
sağol canım benim, inşallah hepimizin dileği kabul olur :)hayırlısı olsun arkadaşım.umarım herşey istedigin gibi olur : )
canımmmmm geldim, okadar yoğunum ki giremiyorum hiç. Yogunluktan çıldırmak üzereyim ama artık bıraktım işleri girdim. ohhh be , şükür kavuşturana :)))mahzen canım gel artık lütfeeen
canım benim yaaaaa çok geçmişler olsun.. hoşgeldinnnnMerhaba sevgili günlükcük,
Gorusmeyeli uzun zaman oldu tam 4 ay olmuş ama bu süre de öyle boş geçmedi. maalesef ciddi sağlık sorunlarım oldu. Bel fitigindan nerdeyse 1 yıldır muzdariptim son aylarda da kötüydum sağ ayağım uyuşmaya başlamisti. Devlet hastanesindeki doktorun ilgisi sayesinde 2 ay once cok ciddi bir atak geçirdim ki allah düşmanima vermesin. Fıtık yırtılmış ve omurilik kanalını tıkamış olduğundan acil ameliyat oldum. Ama asıl sorun ameliyatta ortaya çıktı. Sevgili fıtıkcik dize giden Siniri dolana dolana sarmış olduğundan doktorum cok zorlanmış temizlerken ve sonuç sinir zedelenmesi, düşük ayak sendromu ve sağ bacakta güç kaybıiki ay oldu, düşük ayak durumu fena değil ama güçsüzlük devam ediyor. Fizik tedavi başlıyacak inşallah onun da faydasını görür ve bir an önce eski sağligima kavuşurum. Bu süreçte seni cok ihmal ettim sevgili günlükcük ama bundan sonra birlikteyiz inşallah..
beraber hem spor yapar hem kiloları veririz canımTsk cnmsimsims öncelikle derhal ve en kısa sürede kilo vermek var, düzenli yürüyus bi de egzersizlerim var bel kaslarini güçlendirici. Şimdilik bunlar cnm.
anladım canım.. yavaş yavaş düzelicek… güçlenicekİnşallah cnm, bugün is çıkışı yürüyus parkında bir tür atıp öyle gittim, 1km ediyor. Şu güç kaybı zor oluyor, sabahlari zor basiyorum ayagimin üstüne, eve gelince çoğunlukla uzanıyor, biraz dinlenince ertesi günün yemeğini yapıp ders çalışmaya çalışıyorum.
Sen bir mille mi başlamıştinsimsims cim
canımmmmm geldim, okadar yoğunum ki giremiyorum hiç. Yogunluktan çıldırmak üzereyim ama artık bıraktım işleri girdim. ohhh be , şükür kavuşturana :)))
Merhaba sevgili günlükcük,
Gorusmeyeli uzun zaman oldu tam 4 ay olmuş ama bu süre de öyle boş geçmedi. maalesef ciddi sağlık sorunlarım oldu. Bel fitigindan nerdeyse 1 yıldır muzdariptim son aylarda da kötüydum sağ ayağım uyuşmaya başlamisti. Devlet hastanesindeki doktorun ilgisi sayesinde 2 ay once cok ciddi bir atak geçirdim ki allah düşmanima vermesin. Fıtık yırtılmış ve omurilik kanalını tıkamış olduğundan acil ameliyat oldum. Ama asıl sorun ameliyatta ortaya çıktı. Sevgili fıtıkcik dize giden Siniri dolana dolana sarmış olduğundan doktorum cok zorlanmış temizlerken ve sonuç sinir zedelenmesi, düşük ayak sendromu ve sağ bacakta güç kaybıiki ay oldu, düşük ayak durumu fena değil ama güçsüzlük devam ediyor. Fizik tedavi başlıyacak inşallah onun da faydasını görür ve bir an önce eski sağligima kavuşurum. Bu süreçte seni cok ihmal ettim sevgili günlükcük ama bundan sonra birlikteyiz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?