Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

ne farkeder benim için, ctesi daha erken kalkıyorum
Haklısın canım, erken yatabilsen eğer, erken kalkmak güzel, gün bereketli oluyor.
ben dün tüm gün yattım. her tarafım dökülüyordu işten erken çıktım akşam boyunca yattım ateşim çıktı burnum tıkalı zor bir geceydi tavuk haşladım suyunu içiyorum çorba yapmaya halim yok ya suyunun tadı da hiç fena değilmiş bir de c vitamini olsun diye portakal yedim sabah inşallah çabuk geçer çok sıkıldım Artık

sen naptin cnm Detoks yapıyor musun

Menüm
dun sabah
1 çay bardağı ballı süt

ögle
yok

akşam
2 su bardağı limonlu tavuk suyu
1 portakal

bugün sabah
akşamin aynısı

sana da geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, menün hiç iyi değil, yememişsin hiç bir şey, biraz yemeye çalış, direncin düşmesin, ben dün saat 8 gibi yattım, daha erken yatardım ama çocukları uyutmam gerekti, küçüğü gece 11 gibi uyandı, babasına verdim, saat 2 de ancak uyutabilmiş, sinirleniyor uyumuyor bu çocuk diye, bende dedim aynısını her gün yaşıyorum :), Allah sağlık versin,

herneyse, sabah omlet yaptım biraz yedim, sonra öğlen lapa yaptım kendime, tadını çok beğendim, yoğurt ve baharatla tatlandırdım hiç fena olmadı, bakalım pazar günü de yapayım, pazartesi sonuç ne olacak göreceğiz :) iyi günler canım, güzel bir gün seninle olsun

Tesekkuler cnm. Canım bişey istemiyordu televizyonda simit ve çay ile ilgili belgeselvari bir haber vardı orda görünce simit çay peynir zeytin domates ve sivri biber yiyesim geldi eşime aldırdım simit, birazdan çay demleyip yemeyi düşünüyorum canım istemiyor ama bakalım.. senin de idin kolay değil cnm allah yardımcın olsun. Küçük çocuklarla hasta bile olamıyorsun ama geçecek inşallah

afiyet olsun, çocuklar iyi olsun da, ben önemli değilim

slm canım, valla pek bi iyilik hali yok, tıkanıklık, başağrısı, geniz akıntısı, halsizlik, herşeye karşı isteksizlik aynen devam, haftasonu genelde yattım, yatmaktan da ağrıdı boynum, omzum, allah yatanlara da kolaylık versin, hastaysan yatmakta zor, kalkıp çalışmakta, sen nasıl olsun cnm Sarayca ?

menüm:
ctesi akşam
1 simit, peynir zeytin, domates, sivri acı biber, çay

pazar sabah (10.00):
akşamın aynısı (bu arada simit aşerdim, canım başkada bisey istemedi)

pazar akşam (19.30)
peynir, zeytin, domates,sivri biber simit kalmamış bir parça köy ekmeği
ince 1 dilim yaş pasta, bir ekler. (kocisişin doğum günüydü, aslında canım istemedi ama yemesem olmazdı. Burnum tıkalı olduğun için sanırım, yediklerimden hiç tat alamıyorum

bu sabah:
1 kayısı yumurta, 2 ceviz

merhaba canım,

ne yapalım karatay mı yoksa kendi listemizi mi oluşturalım,

canım ben karataydan başka diyet yapamam gibi geliyor ama uzun vadede aslında hepsi aynı sonuç veriyor, ben ilk ay en azından birebir olmasa da karatayvari yapalım derim.

canım ben karataydan başka diyet yapamam gibi geliyor ama uzun vadede aslında hepsi aynı sonuç veriyor, ben ilk ay en azından birebir olmasa da karatayvari yapalım derim.

ekmeği kesmem lazım, aslında pek sevmem ama bu aralar kıtlıktan çıkmış gibi ekmek tüketiyorum, hemde arasına helva koyup yiyorum ara öğün olarak

ben 3 öğün yapayım, kaldığım yerden devam o zaman :)
sabah yumurta peynir zeytin yeşillik (akşamdan hazırlanacak)
öğlen iş yerinde tüketilecek
akşam zaten kendime uygun hazırlıycam

sen omega 3 vs. kullanıyomusun :)

bayılırım o dediğine, ama maalesef artık yememiz lazım
tam karatay olmasa bile en azından ekmek ve tatlı cısssss

ben omega 3 kullanmıyorum cnm, hiç kullanmadım, ilaç içmeyi sevmiyorum. O konuda Ahmet Rasim Küçükustayı dinliyorum :)

ben de 3 öğün yapıyorum, köy yumurtası ve tavuğu bulabiliyorum ben burda, sağlık için zaten dikkat ediyorum öyle devam ederim yine.. senin bulma imkanın yok mu?

yok canım buradaki tavuklar küçücük bir alanda geziniyorlar, onları organik diye satıyorlar, bende protesto ediyorum marketten alıyorum :)

yok canım buradaki tavuklar küçücük bir alanda geziniyorlar, onları organik diye satıyorlar, bende protesto ediyorum marketten alıyorum :)
Cok küçük bir alanda gezmeleri de iyi, marketten aldıklarımiz üst üste büyüyorlar nerdeyse, adım atamadan kesilmeye gidiyor. Çoğu ölüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…