günaydınlar herkese bi şu havalar bir de benim şu grip düzelmedi gitti
sabah menüm
1 su bardağı zencefilli- limonlu tavuk suyu
1 adet kivi
ne kadar ilginç bir menü değil mi?
canım niye utanıyorsun ki olabilir, her genç kızın başına gelebiyor bu durumayy günlüğümde yazmaya utandım kilom 69,5 kg dı bu gün, nasıl oluyor, ha bire kilo alıyorum
canım niye utanıyorsun ki olabilir, her genç kızın başına gelebiyor bu durum
şaka bi yana da canım dolunay geliyor o yüzden ödem tutmuş da olabilirsin. yarın dolunay var, dolunaydan sonra kilo daha kolay gidiyor canım
canım ben yarın tartılıp deadline lucky duellosuna da bildirim yapıcam, sen de istersen gel, çarşamba olsa bean iyi olcak, gerçi hergün tartılıyorum ama yine de karışıklık olur cnminşallah canım, yok artık hiç cıss yapmıycam, spor olarak öğlenleri yürüyüş, ama terlememeye özen göstercem, sonra hastalanıyorum :) kilo bildirimimiz cuma günleri olsun mu, ne dersin?
canım ben yarın tartılıp deadline lucky duellosuna da bildirim yapıcam, sen de istersen gel, çarşamba olsa bean iyi olcak, gerçi hergün tartılıyorum ama yine de karışıklık olur cnm
canım içine mi doğdu kimahzen hadi gel, öğlen neler yedin hesap ver bakalım...
cevizli kabak tatlısının miktarı önemli tabi, benim yaşadığım yerde, kabağa hiç şeker katmıyorlar, çok lezzetli oluyor, bundan sonra yaparsan bir dene, üzerine cevizle harika olur, hemde diyetlik bir tatlı :)canım içine mi doğdu ki
öğlen
1 porsiyon yumurtalı mantar
1 bardak ayran
ve tahinli cevizli kabak tatlısı
niyetim yoktu ama dün kabak tatlısı yapmış, dibini de yakmıştım. Bugün yenebilecek durumda mı, yanık kokusu var mı diye bakmak zorunda kaldım. Baktım tadı harika tahinleyip biraz yedim. Buna mukabil ne ceza versem kendime bilemedim.
akşam yemek yemeyi düşünmüyorum. bir ceza da sen ver canım?
canım biz küçükken de annem şekersiz yapardı hiç sevmezdim kabak tatlısını, ne zaman ki lisede şekerli ceviz ilaveli halini yedim o zamandan beri severim. Şekeri çok değildi, miktarı da en fazla 2 kk büyüklüğündedir.cevizli kabak tatlısının miktarı önemli tabi, benim yaşadığım yerde, kabağa hiç şeker katmıyorlar, çok lezzetli oluyor, bundan sonra yaparsan bir dene, üzerine cevizle harika olur, hemde diyetlik bir tatlı :)
akşam yemeğini ye bence, ama ekmek ve tatlı olmasın yeterki,
sana ceza olarak fazladan 15 dk. yürüyüş cezası verelim :)
benim günlüğüme bak bakalım var mı cıs bir şey :)
canım biz küçükken de annem şekersiz yapardı hiç sevmezdim kabak tatlısını, ne zaman ki lisede şekerli ceviz ilaveli halini yedim o zamandan beri severim. Şekeri çok değildi, miktarı da en fazla 2 kk büyüklüğündedir.
cezan başım üstüne canım, hastayım diye leslie yapmıyordum ama bugün yapıcam 15 dakika da ben verdim yarım saat yürüycem inşallah
Akşama da tavuksuyu içmeyi düşünüyorum ama yemek yesem bile ekmek tatlı olmaz merak etme
canım tavuk suyunun gribe iyi geldiğini düşündüğüm için tavuk suyu içiyorum limonlu, tavuk haşlarken kök zencefil, soğan, sarımsak da koymuştum. Antibiyotik niyetine yani :)30 dk yürüyüş, gayet iyi, öğleni eritir, ama anlamadığım neden tavuk suyu, doyar mısın onunla, birde tavuk suyu çok yağlı olmuyor mu?,
bana sorarsan güzel yemeğini ye, karnını doyur...
canım tavuk suyunun gribe iyi geldiğini düşündüğüm için tavuk suyu içiyorum limonlu, tavuk haşlarken kök zencefil, soğan, sarımsak da koymuştum. Antibiyotik niyetine yani :)
tavuk suyu yağlı oluyor evet ama karataya uyumlu. Karatayda sağlıklı yağlar kilo aldırmıyor, yağlar cıss değil, karbonhidrat almadığın sürece sorun yok :)
akşam menüme geleyim hemen
dediğim gibi 1 sb limonlu, zencefilli tavuksuyu içtim.
1 yudum ayran, 1 çatal haşlanmış bezelye
yağmurluydu yürüyüş yapmadım ama 1 mil leslie ile 5 dakika zumba yaptım. Hiç yoktan iyidir?
sen nasıl atlattın akşamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?