evet canım, bu hafta yaptığım cıslara ragmen iyi bir sonuç yine dealkışlıyorum canım, ne güzel gidiyor kilolar :), telefonum şarjda çıkarınca bende ekliycem resim :)
evet canım, bu hafta yaptığım cıslara ragmen iyi bir sonuç yine de
inşallah canım, sıkı tutmalıyız artık, bir de duello ya katıldık
slm canım valla geyik yapmaktan çıkamadık duellodan, baksana menü bile yazmamışım. hemen yazayımcanım hadi nerdesin, yaz menünü bakalım
slm canım valla geyik yapmaktan çıkamadık duellodan, baksana menü bile yazmamışım. hemen yazayım
sabah:
2 yumurta
1 sb tavuk suyu
2 küçük portakal (cvit diye yedim)
öğle:
1 tabak barbunya pilaki
1 bardak ayran
küçük bir parça tam buğday köy ekmeği
suyum az, 2 litreye tamamlıycam
akşama balık olucak, yanında bool tahinli kabak tatlısı yerim şimdiden söylim cıss değil karatayda ama sadece balığın yanında
ben de 200 fazlaydım, hem tartıların yeri değişince, inidirip kaldırınca kafası karışıyor, hem de bugün dolunay ondandır cnm, yarın inşallah eksili kalkıcazmahzencim dün çok iyi idi, sabah kiloma bakayım dedim 500 gr fazla gösterdi, bu aralar tartıyı çok indirip kaldırıyoz, ufaklıklar almasın diye, bence bozuk ondandır, yoksa 500 gr alamam di mi?
günaydın cnm
ben de 200 fazlaydım, hem tartıların yeri değişince, inidirip kaldırınca kafası karışıyor, hem de bugün dolunay ondandır cnm, yarın inşallah eksili kalkıcaz
aynen cnmyok zaten , kilo alacak bir şey yapmadım, insan kendini tanımaz mı ayol
bugün öğle yemeğim istenilen seviyede değildi. Oğlanın toplantısı varmış son anda haber veridği için öğleye bişey koyamadım. Toplantı çıkışı küçük bir tavuk döner dürüm yedim.Lavaşın çogunu da yemedim zaten.canım hani öğlen yemeğin yaz da bakalım
aynen cnm
bugün öğle yemeğim istenilen seviyede değildi. Oğlanın toplantısı varmış son anda haber veridği için öğleye bişey koyamadım. Toplantı çıkışı küçük bir tavuk döner dürüm yedim.Lavaşın çogunu da yemedim zaten.
Öğleye kadar sadece tavuk suyu ile idare ettim. Öğleyin de tavuk yedim, yakında gıdaklarsam şaşırma
menüm
1 sb zencefilli limonlu tavuksuyu
Öğle:
1 küçük tavuk dürüm
ayran
akşam:
Balık
salata
şalgam suyu
1 kk tahin helvası
Yürüyüş yok, suyum 2 lt
slm canım, evet bugün de çok yoğundum, hiç bakamadım maalesef off ya nedir benim kaderimhu huuu canım çok çalışıyorsun, ama arada uğra buraya, sabah neler yedin bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?