Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

öğle menum:
şehriye çorbası
közlenmiş patlıcan
3-4 kaşık bulgur pilavı
ayran
su 1.5 litre, 2 ye tamamlıycam

günaydınnn herkese
sabah menüm 2 yumurta az peynir, domates salatalık

Gunaydinlar ben sizi 2013 un aralik ayinda takip edersim hatırlıyorum da o zamanlar 75 89 arasi idiniz galiba. Bu arada gecmis olsun
sarayca da galiba o donem hamile idi. Yanlişmi hatırlıyorum acaba kusura bakmayin yanlıssa

hayır canım, doğru hatırlıyorsun
T tatlitambak 82 ile başlamıştım, 76 dan sonra bırakınca ve de rahatsızlıkla 85 e kadar çıkmıştım. ama 2013 aralıkta ben yoktum sanırım mayısta başladım yanlışım varsa düzelt ltfen Sarayca sen hiç yazmadın galiba değil mi, ismin tanıdık geldi ama, günlüğün var mı senin de canım?

Gunaydinlar ben sizi 2013 un aralik ayinda takip edersim hatırlıyorum da o zamanlar 75 89 arasi idiniz galiba. Bu arada gecmis olsun
sarayca da galiba o donem hamile idi. Yanlişmi hatırlıyorum acaba kusura bakmayin yanlıssa

günaydın, evet ben hamileydim :)

aralıkta yazdım galiba, 80 küsürlerdeydim

Ben aralik 2013 de gunluk actiktan bir gun sonra hamile oldugumu oğrendim. O yuzden 2 3 ay kadar devam edip biraktim. Sarayca arada girip kilo guncellemesi yapıyordu. Ben de hamileyim ya merakla takip ediyordum.

Mahzen77 cim sende o zamanlar sarayca ile yazısiyordun galibaa....

tabi ben dogum yaptim. Oglumdan olan kilolar gitti. Sira kizimdan kalanlari da verip. Daha sonrada özüme donme cabasina girecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…