Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

yalan yok ben de hatırlamıyorum en son ne zaman baklava yedigimi.. yesek mi acaba bak çok zaman olmuş canım benim şükür geçti benim agrım.. eger agır kaldırırsam o zaman başlıyor..bu son olsun,artık çok dikkatliyim.. evet var canım bak bu program :

günaydın arkadaşlar hepinize benden mis gibi yeşil çay...
canım menülerini çok beğendim, tam olarak karataya geçmiş gibisin.
teşekkür ederim canım, hareketsiz olduğum için mecburen geçtim tam karataya bugün hareketliydim hemen şımarttım kendimi kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim :)

günaydın mahzen sana bu gün bol kazançlı gün dilemek geldi içimden
karın kası iyi mi geliyor bu hastalığa, e o zaman hep beraber kas yapalım
teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz için bol kazançlı bir dün olur :)
güçlü karın kasları fıtığa maruziyeti önlüyor canım, evet evet hep beraber yapalım mutlaka karın kası ve bilimum kas yapalım

evet ya zaten ben yemesem de her gün yiyormuş gibi göbekliyim, yerine başka şeyler yiyorum demek ki :)
inşallah canım bu son olsun, ikimizn de , program biraz ağır geldi sanki bana yaa, ben hemen senle başlayamam, bir kaç sonra falan inşallah
benim aklıma da debbie nin programı gelmişti. youtube da vardır bulursam paylaşayım 8 dk falandı ama çok etkiliydi :, slim&6pack

aaa muhakkak paylaş,merak ettim..haklısın şimdilik biraz fazla..sen daha sonra başlarsın,aklında olsun

canım neredesiin,

karın kası yapmak istiyorsanız, sağlığınız elveriyorsa kesinlikle jillian 6 week six pack öneririm,

Ne zamandır uğrayamadım sevgili günlüğüm affeyle lütfen
canım neredesiin,

karın kası yapmak istiyorsanız, sağlığınız elveriyorsa kesinlikle jillian 6 week six pack öneririm,
inşallah canım, şimdi benim elvermiyor ama ileride o da olur kimbilir

ben bunu görmemişim hemen izliyorum sagol canım
rica ederim canım

menüm
sabah:
çeyrek tost
( geç kaldığımdan iş yerinde tost yemek zorunda kaldım)

öğle:
tereyağında yumurta
kızarmış ekmek
öğlen evde yemek yoktu, kahvaltı ettik, ekmek olmadı

akşam:yok

bugün hareketliydi, fizik tedaviye yürüyerek gittim geldim, çok uzak sayılmaz ama yine de fazladan hareket etmiş oldum. ayrıca iş çıkışı 20 dk yürüyüş yaptım. yağış olduğu için de çok uzatmadım, belimi soğuktan da korumam gerekiyor çünkü :)
suyum yeterli değil ama yarın daha iyi olcak inşallah

Akşam menüm:
2 kaşık nohut
4 -5 sarma
Ayran, salata
Akşam iş çıkışı yarım saat yürüyüs yaptım. Daha yapacaktim ama ağrım olunca uzatmadim artık

Son düzenleme:
bugün yoğunluktan yazamadım, kilo bildirimi de yapamadım, gerçi hiç iç açıcı değil ama yine de yapicim
geçen hafta: 81.3

Eklentiler

• 25.03.2015.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
menüm:
sabah:
2 yumurta
az peynir
az ceviz

öğle:
mantar sote
ayran
2 dilim tb ekmeği
kahvaltıyı ekmeksiz yapabiliyorum ama öğleyin yapamadım

akşamüstü iş yerinde meyve yediğim için akşam yemek yemedim.
iş çıkışı 30 dk yürüyüş

Canim genelde menulerin de aksam yemiyorsun. Oysa daha hizli kilo vermen gerek neden boyle acaba
canım bu hafta biraz kaçamak oldu Ondandir sanırım, dün akşam da yemiycektim son anda kaybettim kendimi, dün akşam yedigim sarma da salamura olduğundan tuzluydu, ona bağlı ödem de olabilir. Bakalım haftaya ne olcaz :)

Seni yakalayip hatta gecmek istiyorum.
Bu arada hedefine 70 yazdirmissin 60 olmalisin bence canim
iyo geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…