yalan yok ben de hatırlamıyorum en son ne zaman baklava yedigimi.. yesek mi acaba bak çok zaman olmuşha haaa, valla mideme en son ne zaman baklava girdiğini hatırlamıyorum, ama yine de baklava yemiş gibiyim.
benim egzersizlerimde hafif karın egzersizleri var, zorlamadan yapıyorum, sonra yetmez diye bir iki basic crunch ekliyorum kendimden ama dediğim gibi yavaş yavaş olcak, biraz biraz kilo verip şu göbekten kurtuldukça karın çalışmayı düşünüyordum ben de. aklında bir egzersiz programı var mı canım? yapalım inşallah birlikte, sen nasıl oldun bu arada, soğuğa dikkat et, korse giy mutlaka..
teşekkür ederim canım, hareketsiz olduğum için mecburen geçtim tam karataya bugün hareketliydim hemen şımarttım kendimi kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim :)günaydın arkadaşlarhepinize benden mis gibi yeşil çay...
canım menülerini çok beğendim, tam olarak karataya geçmiş gibisin.
teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz için bol kazançlı bir dün olur :)günaydın mahzensana bu gün bol kazançlı gün dilemek geldi içimden
karın kası iyi mi geliyor bu hastalığa, e o zaman hep beraber kas yapalım
evet ya zaten ben yemesem de her gün yiyormuş gibi göbekliyim, yerine başka şeyler yiyorum demek ki :)yalan yok ben de hatırlamıyorum en son ne zaman baklava yedigimi.. yesek mi acaba bak çok zaman olmuşcanım benim şükür geçti benim agrım.. eger agır kaldırırsam o zaman başlıyor..bu son olsun,artık çok dikkatliyim.. evet var canım bak bu program :
Eki Görüntüle 1460830
aaa muhakkak paylaş,merak ettim..haklısın şimdilik biraz fazla..sen daha sonra başlarsın,aklında olsunteşekkür ederim canım, hareketsiz olduğum için mecburen geçtim tam karataya bugün hareketliydim hemen şımarttım kendimi kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim :)
teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz için bol kazançlı bir dün olur :)
güçlü karın kasları fıtığa maruziyeti önlüyor canım, evet evet hep beraber yapalım mutlaka karın kası ve bilimum kas yapalım
evet ya zaten ben yemesem de her gün yiyormuş gibi göbekliyim, yerine başka şeyler yiyorum demek ki :)
inşallah canım bu son olsun, ikimizn de , program biraz ağır geldi sanki bana yaa, ben hemen senle başlayamam, bir kaç sonra falan inşallah
benim aklıma da debbie nin programı gelmişti. youtube da vardır bulursam paylaşayım 8 dk falandı ama çok etkiliydi :, slim&6pack
bunu da bi izle canım, görsel ve işitsel olduğu için daha iyi motive ederaaa muhakkak paylaş,merak ettim..haklısın şimdilik biraz fazla..sen daha sonra başlarsın,aklında olsun
ben bunu görmemişim hemen izliyorum
bunu da bi izle canım, görsel ve işitsel olduğu için daha iyi motive eder
inşallah canım, şimdi benim elvermiyor ama ileride o da olur kimbilircanım neredesiin,
karın kası yapmak istiyorsanız, sağlığınız elveriyorsa kesinlikle jillian 6 week six pack öneririm,
rica ederim canımben bunu görmemişim hemen izliyorumsagol canım
slm canım, inşallah çook güzel haberlerim olurgünaydın canııım, özletme kendini, güzel haberler ile gel olur mu
slm canım, inşallah çook güzel haberlerim olur
bugün yoğunluktan yazamadım, kilo bildirimi de yapamadım, gerçi hiç iç açıcı değil ama yine de yapicim
geçen hafta: 81.3
canım bu hafta biraz kaçamak oldu Ondandir sanırım, dün akşam da yemiycektim son anda kaybettim kendimi, dün akşam yedigim sarma da salamura olduğundan tuzluydu, ona bağlı ödem de olabilir. Bakalım haftaya ne olcaz :)Canim genelde menulerin de aksam yemiyorsun. Oysa daha hizli kilo vermen gerek neden boyle acaba
canım bu hafta biraz kaçamak oldu Ondandir sanırım, dün akşam da yemiycektim son anda kaybettim kendimi, dün akşam yedigim sarma da salamura olduğundan tuzluydu, ona bağlı ödem de olabilir. Bakalım haftaya ne olcaz :)
günaydın canım, aslında benim ilk hedef 80 son hedef 60 yazdım, arkadaşlar ortalamasını almışlar, yoksa günlüğümün başlığı da 60'a kadarSeni yakalayip hatta gecmek istiyorum.
Bu arada hedefine 70 yazdirmissin 60 olmalisin bence canim
iyo geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?