Majör Depresyonlular

Ve bugun bu zindandan cikmak icin doktora gittim. Sonuc bi torba ilac ve istirahat raporu. Rahatlamis hissediyorum.

Geçmiş olsun bende sizin gibiyim

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende bu süreçten geçtim intahar dusuncelerı vs çok kötü bir durum 1 yıl ilaç kullandım hala kullanıyorum ama şimdi dozum düşük hıc gecmeyeceköıs gıbı hıssettım çok yalvardım Allah’a dua ettım bol bol tükenmiştim artık ama inanın gecıyor zamanla sabır biliyorum çok çok zor allahım şifa versin

Sizede geçmiş olsun bişey sormak istiyorum özellikle sabahları bende aşırı heycan oluyo içimde sizdede varmıydı bu

Bende de tam tersi depresyondayken sabah yataktan kalkmak aşırı zor. Bazı günlerim yatakta ya da evde geçiyor. Bir heyecan bir şey yapma dürtüsü sıfır. Kışın geçmesini bekliyorum belki biraz düzelir..

Yok oda oluyordu benim demek istediğim hani birşey olcakmıs gibi bi heycan olur ya sebeb yok ama adranalin yükselmesi gibi düşün o oluyormu
Evet işte bişey olacakmış gibi bir iç huzursuzluk ve heyecan oluyor Allah hepimizin şifa versin çok zor bir hastalık duygu durum da var bende sizlerde var mı

İnşallah hepimiz biran önce toparlarıx

Evet işte bişey olacakmış gibi bir iç huzursuzluk ve heyecan oluyor Allah hepimizin şifa versin çok zor bir hastalık duygu durum da var bende sizlerde var mı
Aminn canım Duygu durum ne oluyo bide ilaç kullanıyormusun

Aminn canım Duygu durum ne oluyo bide ilaç kullanıyormusun
Duygu durum sürekli duyguların değişmesi mesela 1 saat iyiyken sonrası kötü olma enerji düşüklüğü duyguların gelgitlı yani evet kullanıyorum canım sen kullanıyor musun

Duygu durum sürekli duyguların değişmesi mesela 1 saat iyiyken sonrası kötü olma enerji düşüklüğü duyguların gelgitlı yani evet kullanıyorum canım sen kullanıyor musun
Aa evet omu duygu durum bende var sürekli bende kullanıyorum uzun zamandır 6 ay önce başka ilaca geçirdi doktor diğer ilacım fayda etmiyordu ama 6 aydır yine kötüyüm şimdi 4 gün önce ilacın mg nı düşürdü bide böyle deniycem doz yüksek Geliyo olabilir dedi 15 günde toparlanmazsam yine ilaç değişicek

Hangi ilaç kullanıyorsunuz acaba Allah şifa versin inşallah çok zor bir durum ben çok daha kötü şeyler yaşadım intahar acillerde yatmam vs

Sizede geçmiş olsun bişey sormak istiyorum özellikle sabahları bende aşırı heycan oluyo içimde sizdede varmıydı bu
Bu bende de oluyodu.. mideme kramplar giriyodu her an bir şey olacakmış endişesi aynen o heyecan hissi.

Merhaba nasıl olsun birazdaha toparladınmı

Ense gerilmesin den başka neler yaşıyorsunuz bende benzer şeyler yaşıyorum ama psikiyatri ye gitmedim ilaç kullanmıyorum majör depresyon belirtisi var ama gidip geliyor gibi bişey birkaç gün aşırı kötü oluyorum bir kaç gün gayet iyi. Dediğiniz gibi bende de gündüzleri daha sıkıntılı gece daha iyi geciyor

`