tabii katılırdım canım, bu kadar üşengeç olmasaydımEvet çok güzel tarifler geliyor ve gelmeye devam edecekİstersen sende katıl bizim için hiç sakıncası yok
Ama katılacaksın
Çok masraflı olacak bu kategori
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen en ufak dil sürçmesi olması
O zaman üşenme bizim için bir makarna yaptabii katılırdım canım, bu kadar üşengeç olmasaydım
Ben dersimi aldımAma katılacaksın
Çok masraflı olacak bu kategori
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen en ufak dil sürçmesi olması
Benim babam rahatsız biliyorsunuz,yürüyemiyorDoktor makarna yemesini öneriyor kas yapıyormuş
Ama benden kaçamıyorsunuzBen dersimi aldım
İnşaAllah şifa olur canım
Nevoş gözüm de hep pahalı tariflere gidiyor huyum kurusun.Makarna yapacaksın Adra sen de pahalı makarna tarifi yapma lütfen.
Oooo ziyafet var o zamanNevoş gözüm de hep pahalı tariflere gidiyor huyum kurusun.Sınırları zorlayacağız artık ne yapalım.
Çok uğraşma Adra, yorma kendiniNevoş belimi daha yeni doğrultmuştum diğer yarışmadan şimdi yine belim bükülecek.
Makarna yapacaksın Adra sen de pahalı makarna tarifi yapma lütfen.
Yok ya basit basit.Oooo ziyafet var o zamanBize hiç ikram etmiyorsun Yakın olsak gelirdim
Bence de.Çok uğraşma Adra, yorma kendini
Yormasın değil miÇok uğraşma Adra, yorma kendini
Ama benden kaçamıyorsunuz
Sağol canım
Yok ya basit basit.Tamam sana da ayırırım artık. Keşke yakın olsaydık.Hergün sana gelirdim.
Tamam anlaştıktamamdırrr tarifimi buldum akşam eve gidince yapıyorum inşallah
Demin de bankacı krediye ihtiyacınız var mı diye geldi.Keşke def etmeseydim.Yormasın değil mi
Bu yarışmalar yüzünden adra kredi çekmek zorunda kalacak birgün
Acaba nedir nedir nedir?tamamdırrr tarifimi buldum akşam eve gidince yapıyorum inşallah
Çok teşekkür ederimBence de.Birinci belliymiş zaten.Şimdi zirveden yere mi çakılayım. Ben zaten yarışmaya destek için katılıyorum.Çok az ya katılan.
Kazen'e acıyıp oy verenler olursa olmaz o iş.Belli olmaz belki Kazen'den çok oy alırsınız
Ben de size gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?