- 18 Temmuz 2023
- 1.301
- 4.536
- 53
- 28
- Konu Sahibi gulumser77
Yırtaydın aşko
yırtarken ki çart sesi hıncını almanda yardımcı olurdu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kesin kadınsın tamam. Bunu ancak Bi kadın düşünebilir.Keşke bir iki tanesinden toz bezi yapaydın gözüne soka soka toz alırdın![]()
Iyi yapmışsın. Umarim sana aldirmaz tekrardanUzun uzun anlatmak istemedim, 20 yıllık birikmişlik. Birine soylemem lazımdi. İçimde kalmasin![]()
Burası fikir danışma, iç dökme ve dert paylaşma platformu. Uzun uzun anlatmak istemiyor iseniz Twitter’a yazsaydınız.Uzun uzun anlatmak istemedim, 20 yıllık birikmişlik. Birine soylemem lazımdi. İçimde kalmasin![]()
İstediğim kadarını paylaştım zaten, tüm hayat hikayemi yazmak zorunda değilim, ne alaka Twitter. Burda herkes pisikolog maşallahBurası fikir danışma, iç dökme ve dert paylaşma platformu. Uzun uzun anlatmak istemiyor iseniz Twitter’a yazsaydınız.
Bence psikolojik problemleriniz var, tedavi olun.
Eşimin dolaptaki çoğu kıyafetini makasla kesip ikiye ayırdım. Çok iyi yaptım.
Derdinizi yazmak zorundasınız zira burası BDV.İstediğim kadarını paylaştım zaten, tüm hayat hikayemi yazmak zorunda değilim, ne alaka Twitter. Burda herkes pisikolog maşallah
Ben de çalışmıyorum. Tahsilim de yok. Bi ara çocuklarım küçükken KPSS çalıştım iyi de puan aldım ama nasip olmadı.burasıni sosyal medya platformlarına çok benzetiyorum. Ne yazarsan o. Zaten konu sahibesinin yazdığı "zincir marketlerde müdür olmuş" dediği isi yapmak için tahsil gerekmiyor. Ha çok fazla uğraş gerekiyor orası ayrı. Ben çalışmak istiyorum mesela ama eşim istemiyor. Ben de onun inadına sürekli kitap alıp okuyorum. Çevremde çok duyuyorum artik ilkokul mevzunu ev hanimlari ise giriyor. Ama eminim kk nin da yarisi calismiyordur.Sizin hikayenizi merak ettim.Burda da herkes tahsilli iş ler onu bekliyor dışarda bir ben çalışmıyorum heralde koca kadınlar kulübünde
Evde jackie chan filmi çekiliyor resmenAtletlere ilismedim. Direk değerli yeni alınmış marka tsort ve gomleklere operasyon düzenledim. Gördü dolaptaki giysi yığınını, üzerime saldirmaya kalktı ama berteraf ettim.
Ev hanımlarına lafmı atıyorsunuz şimdi ağzınıza terlikle vurasım geldi.Valla dün ev hanımı bir arkadasla konuştum, zincir markete müdür olmuş. Demekki bir siz kalmışsınız. Ev hanımları bile müdür oldu yani![]()
Elini atsan zincir market müdürüne çarpıyor zaten, sanki çok da şey.Valla dün ev hanımı bir arkadasla konuştum, zincir markete müdür olmuş. Demekki bir siz kalmışsınız. Ev hanımları bile müdür oldu yani![]()
HahahahaSen kesin kadınsın tamam. Bunu ancak Bi kadın düşünebilir.![]()
Elektronik eşyalarınıda küvete su doldurup içine atsaydınız.Uzun uzun anlatmak istemedim, 20 yıllık birikmişlik. Birine soylemem lazımdi. İçimde kalmasin![]()