Makasla kestim

Ben de çalışmıyorum. Tahsilim de yok. Bi ara çocuklarım küçükken KPSS çalıştım iyi de puan aldım ama nasip olmadı.burasıni sosyal medya platformlarına çok benzetiyorum. Ne yazarsan o. Zaten konu sahibesinin yazdığı "zincir marketlerde müdür olmuş" dediği isi yapmak için tahsil gerekmiyor. Ha çok fazla uğraş gerekiyor orası ayrı. Ben çalışmak istiyorum mesela ama eşim istemiyor. Ben de onun inadına sürekli kitap alıp okuyorum. Çevremde çok duyuyorum artik ilkokul mevzunu ev hanimlari ise giriyor. Ama eminim kk nin da yarisi calismiyordur.Sizin hikayenizi merak ettim. 🙈siz mi istemiyorsunuz
Yok oğlum engelli o yüzden çalışmıyorum

İstediğim kadarını paylaştım zaten, tüm hayat hikayemi yazmak zorunda değilim, ne alaka Twitter. Burda herkes pisikolog maşallah
Hanımefendi sizce birinin eşyalarını kesmek mantıklı ve sağlıklı bir şey mi ? Bir de gülerek anlatıyorsunuz bunu. Mutlu değilseniz çözmeye çalışırsınız, gerekirse terapi alırsınız. Yine olmuyorsa ayrılırsınız. Şu yaptığınız şeyin faydası ne ?
Lafımın da arkasındayım psikolojiniz iyi gözükmüyor. Gördü üzerime saldırdı bertaraf ettim diyorsunuz. Normal mi ? Sağlıklı ilişkiler böyle yürümez.

Sebep mi istiyorsunuz, beni kaale almaması, ayrı yatmasi, her kavgada kuslukte benim onun ayağına gitmem. Hiç gönlümü almamasi.
e kıyafetleri kesince çözüldü mü
yazık günah dünya para şimdi kıyafet
saçmalamışsınız

İstediğim kadarını paylaştım zaten, tüm hayat hikayemi yazmak zorunda değilim, ne alaka Twitter. Burda herkes pisikolog maşallah
Herkes psikolog olsa kimse terapi önermez, direkt yardımcı olur. 😂 Tedaviye ihtiyacınız var işte neyin inkarı peşindesiniz?

Hanımefendi sizce birinin eşyalarını kesmek mantıklı ve sağlıklı bir şey mi ? Bir de gülerek anlatıyorsunuz bunu. Mutlu değilseniz çözmeye çalışırsınız, gerekirse terapi alırsınız. Yine olmuyorsa ayrılırsınız. Şu yaptığınız şeyin faydası ne ?
Lafımın da arkasındayım psikolojiniz iyi gözükmüyor. Gördü üzerime saldırdı bertaraf ettim diyorsunuz. Normal mi ? Sağlıklı ilişkiler böyle yürümez.
Evet mantıklı, hiç pişman degilim. Öyle güzel yaptım ki, sefam olsun💃💃💃

e kıyafetleri kesince çözüldü mü
yazık günah dünya para şimdi kıyafet
saçmalamışsınız
Öyle bir çözülür ki, bidaha adım atarken iki kere düşünür. Erkeklere maddi zarar vermeden akılları başına gelmez. Eskiler boşuna dememiş iki kaşığı varsa birini kiracaksin diye. Tecrübe etmişler de söylemişler.

Atletlere ilismedim. Direk değerli yeni alınmış marka tsort ve gomleklere operasyon düzenledim. Gördü dolaptaki giysi yığınını, üzerime saldirmaya kalktı ama berteraf ettim.

Ama boyle olmaz ki hic hos olmamis. Madem yaptiniz ic camasiri, ayakkabi, kiyafet her seyi kesecektiniz kapiyi cekip gidecektiniz 🤣 sonra adam 2 gun netten verdigi siparisleri bekleyecekti ve kapiyi sizin kiyafetlerle acacakti 🤣

Öyle bir çözülür ki, bidaha adım atarken iki kere düşünür. Erkeklere maddi zarar vermeden akılları başına gelmez. Eskiler boşuna dememiş iki kaşığı varsa birini kiracaksin diye. Tecrübe etmişler de söylemişler.
eskiler halt etmiş 2 kaşığı varsa birini geleceğin için kenara koyacaksın. yeni dolap dizilecek ve o para evinizin ortak hesabından karşılanacak. yani erkeğe değil evinize zarar vermişsiniz. ama siz bilirsiniz tabi

Eskiler günün sonunda karnını doyursa yetiyormuş. O zamanlar hayal edilemeyen şeyler şimdi zorunlu ihtiyaç oldu. Haftanın 5 günü makarna yemeğe başladığınız gün anlarsınız eskilerin eskide kaldığını.

Eskiler günün sonunda karnını doyursa yetiyormuş. O zamanlar hayal edilemeyen şeyler şimdi zorunlu ihtiyaç oldu. Haftanın 5 günü makarna yemeğe başladığınız gün anlarsınız eskilerin eskide kaldığını.
hanım efendi holding sahibiyle evli zaar. zira günümüz koşullarında bu ancak zengin cinneti olabilir😂 bi erkek gömleği en ucuz 300-400 lira. eskilere selam çakarken kaşığı duvara sürtüp yer artık tek maaş ve çocukla

Back
X