- Konu Sahibi gulumser77
Uzun uzun anlatmak istemedim, 20 yıllık birikmişlik. Birine soylemem lazımdi. İçimde kalmasin![]()
20 yıl için sadece elbiseleri parçalamak az olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun uzun anlatmak istemedim, 20 yıllık birikmişlik. Birine soylemem lazımdi. İçimde kalmasin![]()
Dün gözüme şeytan gibi gözüken adam bugün tmm alicam yapicam deyince melek gibi gözüktü gözüme.Keşke bende kesseydim zamanında niye akıl edemediysem. Neyse sizin sefanız olsun
Şeytandan melek olmaz ama sen bilirsin abla. Bazı erkeklerin canını al parasını isteme böyle olurlar. O yüzden böylelerinin kıyafeti parça pinçik etmek mantıklı gibi. Ben kendime kızıyorum aklıma nasıl gelmedi zamanında diye.Dün gözüme şeytan gibi gözüken adam bugün tmm alicam yapicam deyince melek gibi gözüktü gözüme.
Şeytan da bir melektir bebeğim. İki gömleği kalmış, bunları niye kesmedin kız diyor bana. Dedim onlari bidahaki sefere sakladım.Şeytandan melek olmaz ama sen bilirsin abla. Bazı erkeklerin canını al parasını isteme böyle olurlar. O yüzden böylelerinin kıyafeti parça pinçik etmek mantıklı gibi. Ben kendime kızıyorum aklıma nasıl gelmedi zamanında diye.
Harika kafanız var güle güle kullanın nasılsa çok yaşamazsınız o kafayla.Başkasina boşayin gitsin demek ne kolay degilmi, niye deli gibi olayım. Mecliste koca koca adamlar birbirinin boğazını sıkarken, yumruklar havada ucusurken deli olmuyor.iki çaput kestim diye ben mi deli olucam. Kafa göz dalamayacagima göre çaput yırtmak en iyisi. Yola geldi bu arada kocacim istedigimi yapacak,
Şeytan melek değil cindir. Meleklerle takılıp iyi amel ede ede melek gibi olmuştur. Olmuştur da ne olmuştur? Eninde sonunda şeytanlığı içinde daha fazla tutamamıştır.Şeytan da bir melektir bebeğim. İki gömleği kalmış, bunları niye kesmedin kız diyor bana. Dedim onlari bidahaki sefere sakladım.
Siz bosaniyorsunuz sanırım, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah karşınıza iyi birisi çıkar, hiç böyle eylemlere kalkismayi düşünmezsiniz.
Boşanırlarsa ellerindeki ayılar kendilerinden sonrakine aynı eziyeti yapmayacak, gül gibi bakacak el üstünde tutacak, mutlu olacak ona dayanamıyorlar. Birçok evlilik bunun yüzü suyu hürmetine ayakta. Hiç abartmıyorum.Bizim ülkedeki evliliklerde her halt çiğneniyor ama bir boşanılamıyor nedense.
deli olmasanız da normal olmadığınız kesin. adama acıdım valla. aşırı çarpık ve mantıksız bir bakış açınız varBaşkasina boşayin gitsin demek ne kolay degilmi, niye deli gibi olayım. Mecliste koca koca adamlar birbirinin boğazını sıkarken, yumruklar havada ucusurken deli olmuyor.iki çaput kestim diye ben mi deli olucam. Kafa göz dalamayacagima göre çaput yırtmak en iyisi. Yola geldi bu arada kocacim istedigimi yapacak,
Şuan başka bir erkeğe güvenebilecek gibi hissetmiyorum. Büyük konuşmak istemem. Büyük konuşmak bu hayatta imtihan oldu bana. Daha gözümde kalmadı birşey. Nefret ettim.Şeytan da bir melektir bebeğim. İki gömleği kalmış, bunları niye kesmedin kız diyor bana. Dedim onlari bidahaki sefere sakladım.
Siz bosaniyorsunuz sanırım, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah karşınıza iyi birisi çıkar, hiç böyle eylemlere kalkismayi düşünmezsiniz.
Bende sizin eşinize acıdım, yorgun olduğu için gezip tozmayi sevmeyen eşinizle epey kavgalar etmişsiniz. Nasıl normal ve çarpık olmayan bakış açısına sahip bir insan böyle birşey için kocasıyla epey kavga eder. Mantıklı mantıklı konussaydiniz yadeli olmasanız da normal olmadığınız kesin. adama acıdım valla. aşırı çarpık ve mantıksız bir bakış açınız var
makasçı gülümser tüm mesajlarımı okumaya üşenmedin mi. ve sadece bunu bulman kötü olmuş.bebek kocam üst düzey yönetici ve aşırı aşırı çalışıyor. ben de bunalıyorum artık bi yerden sonra haklı olarak ee yeter başlarım diyorum napıyım insanım. ama bi şeyini kesmedim hiç kuran çarpsınBende sizin eşinize acıdım, yorgun olduğu için gezip tozmayi sevmeyen eşinizle epey kavgalar etmişsiniz. Nasıl normal ve çarpık olmayan bakış açısına sahip bir insan böyle birşey için kocasıyla epey kavga eder. Mantıklı mantıklı konussaydiniz ya
Ee kesseydin keşke çünkü gezmeye ikna edememiş sen oturmuşsun bak. Ama bunlar üst düzey yonetici olup, çok çalıştığı için degil. Yaşlandığı için, malum geç yaşta evlenince böyle olur. Mesaj okumaya gelince, k.k. nin kurali bu, eski konular, eski mesajlar didiklenir, adamın suratına çarpılır. Sanki kendi hayatı toz pembe gibi, kendisi dört dörtlükmüş gibi karşıdaki ezilir hakaret edilir. Aaaaa sen bilmiyormusun bebeğimmakasçı gülümser tüm mesajlarımı okumaya üşenmedin mi. ve sadece bunu bulman kötü olmuş.bebek kocam üst düzey yönetici ve aşırı aşırı çalışıyor. ben de bunalıyorum artık bi yerden sonra haklı olarak ee yeter başlarım diyorum napıyım insanım. ama bi şeyini kesmedim hiç kuran çarpsın
Makasçı Gülümser mi ahahah güleceğim yoktu.makasçı gülümser tüm mesajlarımı okumaya üşenmedin mi. ve sadece bunu bulman kötü olmuş.bebek kocam üst düzey yönetici ve aşırı aşırı çalışıyor. ben de bunalıyorum artık bi yerden sonra haklı olarak ee yeter başlarım diyorum napıyım insanım. ama bi şeyini kesmedim hiç kuran çarpsın
çok yaşa katip makasçı gülümser’le kendimi paçoz muyum ben diye etiketleyeceğim sırada hayırrr sen kavga etme lüksü olan elit bi kişiliksin gazını aldım ya Allah razı olsun toparladım kendimiMakasçı Gülümser mi ahahah güleceğim yoktu.
Pasif agresif tepkilere ihtiyacın yokmuş ki bi şeyini kesmemişsin, kavga etme lüksün varmış, kiminde o da yok. Kavga da iletişim şeklidir, kavgayı bile ağız tadıyla edeceksin.
Genç kadınlara hep diyorum kavga etmediğiniz adamla evlenmeyin. Adamın en saf en katıksız halini kavgada görürsün. Kavga etmekten zevk alınır mı, ben alıyorum. Bi süre sonra gülüyoz biz ya djdjjdjdjd çok manyak oluyor.çok yaşa katip makasçı gülümser’le kendimi paçoz muyum ben diye etiketleyeceğim sırada hayırrr sen kavga etme lüksü olan elit bi kişiliksin gazını aldım ya Allah razı olsun toparladım kendimi![]()
ama erkeklerin ne kadar gerizekalı olduğunu da kavga esnasında anlayıp bi soğuma geliyor di miGenç kadınlara hep diyorum kavga etmediğiniz adamla evlenmeyin. Adamın en saf en katıksız halini kavgada görürsün. Kavga etmekten zevk alınır mı, ben alıyorum. Bi süre sonra gülüyoz biz ya djdjjdjdjd çok manyak oluyor.
Car car kavga eden kadinlara elit deniliyormuş, benim bildiğim şirret deniyordu. Kavramlar baya değişmiş.çok yaşa katip makasçı gülümser’le kendimi paçoz muyum ben diye etiketleyeceğim sırada hayırrr sen kavga etme lüksü olan elit bi kişiliksin gazını aldım ya Allah razı olsun toparladım kendimi![]()