makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

kızlar eşim çarşıya çıktı çerez cips falan alacakmış
bende beyaz leblebi istedim onlara dokunmak yokk lmaz:

kızlar eşim çarşıya çıktı çerez cips falan alacakmış
bende beyaz leblebi istedim onlara dokunmak yokk lmaz:
tatlım eşin de dost mu düşman mı belli değil ya sen zayıflamay çalışırken karşında cips mi yiyecek. gerçi olsun bu sayede iraden güçlenir

tatlım eşin de dost mu düşman mı belli değil ya sen zayıflamay çalışırken karşında cips mi yiyecek. gerçi olsun bu sayede iraden güçlenir

onun umrunda değil ki kilolarım hayatım verirsin sen diyo
bide kendisi 1.78 boyunda 60 kilo yer tabii

ya peki şimdi şöyle bi durum var ben açıkçası ne yapmam neyden ne kadar yemem gerektiğini pek bilmiyorum biri beni aydınlatsın. çünkü şimdiye kadar kilo olarak hep ileri gittim çok şükür sadecee bi ara yine sitede gördüğüm bi detoksu uygulayıp 1,5 kilo vermiştim ama sonra gündü oydu buydu derken hoop geri geldiler

canımcım şimdi önemli olan düzenli ve dengeli beslenmek ve abartıya kaçmamak bence
daha önce diyet denemelerim olmuştu ve başarılı da oldum ama benim sorunum hayat tarzı haline getirmemekti
mesela günde 6 öğün sık ve az yersem hem acıkmıyordum hemde atıştırma ihtiyacı hissetmiyordum ne zamanki öğün atladım bir sonraki öğünde kat kat fazlasını yedim
birde eğer kilo vermek istiyorsak hamurişi ekmek ve tatlıları kafeinli içecekleri ve hazır herşeyi hayatımızdan çıkarmamız gerekli

hayatım soyle kalorısı yuksek olan mesela 1 dılım ekmekk 100 kalorıye yakın gunde 2000 kalorı harcıyo vucudumuzu 200 den a olucak az once verdıgım lınkden hesaplamanı yap derım ama ne yıyosan bunun yarısını ye ama ekmegı kes tatlılar muthıs kalorılıı ve dırek yaga donusuyoo sabah yuruyusu yap aksam larıda yap 1 saatlık yuruyus 200 ıla 250 kalorı harcatıyo kı hızlı tempo da bunu dusunerek yedıklerının aslında hıcde masum olmadıgınıı dusunn 200 kalorı yanı 2 dılım ekmek ıcın 1 saat yuruyuss

makeup cım şimdi zumba dansını yüklüyorum
bide benim dışarda yürümem mümkün değil o yüzden lesli yi indiriyorum anca öyle spor yapabilirim sanırım

benim için en büyük problem düzenli yemek yemek onu nasıl ayarlayacağım hiç bilmiyorum

evet canım
birde aynı saatlerde online olmaya çalışırız böylelikle sıcağı sıcağına konuşma fırsatı yakalamış oluruz dimi makeup çım

sana da make mi desek tatlım?

olurrr nasıl ıstersen evet aynı saatlerde onlıne olursak bence takın ruhuda artar

bu arada teodare nerdesın kuzumm senınde bu haftakı kocun benımm bu hafta bole olsun haftaya duzenlıcem

benim için en büyük problem düzenli yemek yemek onu nasıl ayarlayacağım hiç bilmiyorum
mecburen ayarlayacağız artık canım başladık bir kere:)
olurrr nasıl ıstersen evet aynı saatlerde onlıne olursak bence takın ruhuda artar

bu arada teodare nerdesın kuzumm senınde bu haftakı kocun benımm bu hafta bole olsun haftaya duzenlıcem

canımyaa iyi kide açmışsın bu topiği gaza geldim iyiceŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…