hadi bakalım canım bir hafta birbirimizi kontrol edeceğizkaydirigubbakcemile5
bide kısaca maya diyebilir miyim
sevgili body jnaz lütfen zayıflat beni
sımdı grup sole bı sekıllensın mesela mayaıolp ıle sen 1 hafta sen onu yada o senı kontrol edıcekk dıgerını ıse ya ben yada dıger grup arkadası taıp edıcek ee o dıgerınıde dıger grup arkadası haftasonları ıce rotasyon seklınde donucekk sımdı ven severone ıle ıkımız bırbırımızın kocuyuz bu hafta bole sızde mayaıolp ıle jnaz ıkınız bırbırınızı kontrol edınn haftasonu tam rotasyonu hazırlarımm sayıda bellı olurr ok tatlılsler[/QUOTE
askerlik gibi body oluyoruz yani.herkes bodysini kontrol edecek
askerlıgı bılmıyom ama ıste ole olcek fazla yuz goz olup kacamak yapmayalım dıyede haftasonrarı degıscezz bodymızıı
tatlım eşin de dost mu düşman mı belli değil ya sen zayıflamay çalışırken karşında cips mi yiyecek. gerçi olsun bu sayede iraden güçlenirkızlar eşim çarşıya çıktı çerez cips falan alacakmış
bende beyaz leblebi istedim onlara dokunmak yokklmaz:
tabi canım diyebilirsn. ben genelde akşamları giriyorum klübe sen ne zaman burda oluyorsun
tatlım eşin de dost mu düşman mı belli değil ya sen zayıflamay çalışırken karşında cips mi yiyecek. gerçi olsun bu sayede iraden güçlenir
onun umrunda değil ki kilolarım hayatım verirsin sen diyo
bide kendisi 1.78 boyunda 60 kilo yer tabii[/QUO
benim nişanlımda benden zayıf
bende gündüz bebekten fırsat bulursam anca canım akşamları pek girmiyordum ama bundan sonra girerim
ya peki şimdi şöyle bi durum var ben açıkçası ne yapmam neyden ne kadar yemem gerektiğini pek bilmiyorum biri beni aydınlatsın. çünkü şimdiye kadar kilo olarak hep ileri gittim çok şükür sadecee bi ara yine sitede gördüğüm bi detoksu uygulayıp 1,5 kilo vermiştim ama sonra gündü oydu buydu derken hoop geri geldiler
ya peki şimdi şöyle bi durum var ben açıkçası ne yapmam neyden ne kadar yemem gerektiğini pek bilmiyorum biri beni aydınlatsın. çünkü şimdiye kadar kilo olarak hep ileri gittim çok şükür sadecee bi ara yine sitede gördüğüm bi detoksu uygulayıp 1,5 kilo vermiştim ama sonra gündü oydu buydu derken hoop geri geldiler
evet canımcanım o zaman fırsat bulduğumuza zamanlarda denetlemelerimizi yaparız:)
bende tam bunu dusunuyodumm mayaa
evet canım
birde aynı saatlerde online olmaya çalışırız böylelikle sıcağı sıcağına konuşma fırsatı yakalamış oluruz dimi makeup çım
sana da make mi desek tatlım?
mecburen ayarlayacağız artık canım başladık bir kere:)benim için en büyük problem düzenli yemek yemek onu nasıl ayarlayacağım hiç bilmiyorum
olurrr nasıl ıstersen evet aynı saatlerde onlıne olursak bence takın ruhuda artar
bu arada teodare nerdesın kuzumm senınde bu haftakı kocun benımm bu hafta bole olsun haftaya duzenlıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?