- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
e geleyim bari:) ama ben yediklerimi yazarsam bu sayfalar yetmez:) inanın bana sıkıntıdan yiyorum ya yoksa açlıktan fln değil. spor yapmayı da sevmiyorum böyle psikolojik olarak zayıflamanın bi yöntemi yokmudur acaba
e geleyim bari:) ama ben yediklerimi yazarsam bu sayfalar yetmez:) inanın bana sıkıntıdan yiyorum ya yoksa açlıktan fln değil. spor yapmayı da sevmiyorum böyle psikolojik olarak zayıflamanın bi yöntemi yokmudur acaba
evalına teodesa sevorane ve makeup mayaiolp jnaz
makeup 77
evalına
teodase 81
sevorane 61 60.1
mayaiolp 70
jnaz 77
kılolarımızı yazalım
yarın tartılayım yazayım canım
[yarın tartılayım yazayım canım
77 olarak ekledım yanlısmı yaptım dersın canım
ondan bende ıstıyomm sole uyurken erıycek bu yoll ay valla hep uyurum yemın edıyom ama yok kıııı
öyle bir durum olsa uyumaya ben de razıyım:) şaka bi tarafa fazla uyku da kilo yapıyor kızlar. yazayım bakalım ne yemişim bütün gün kaçamakları atlamadan sonra siz de yorum yapın olur mu. sabah bi dilim yumurtalı ekmek biraz peynir ve bi dilim karpuz yedim. öğlen yemek yemedim.öğleden sonra nescafe ve 2 gofret yedim daha sonra bi parça tost yedim. akşam da bi tabak taze fasulye ve karpuz yedm. biraz önce de dondurma yedim. yaklaşık 8 bardak da su içtim
bide kızlar geçen ay diyetisyene gitmiştim ve 1600 kalorilik bi liste verdi bana. ama malesef saatlerine dikkat edemedim ve düzenli yemekte yapamadığım içinde kalmıştı öyle sadece kontrole gittim bir daha da gitmedim bebeğim düzene girsin öyle devam ederim diye düşünmüştüm
yarın o listeyi yazayım size
birde doktorun söylediği bişey dikkatimi çekti sizinlede paylaşayım yemeklerden yarım saat önce su iç yemeklerden sonrada 45 dk içme demişti
make up çım peki bu koçluk sistemi nasıl olacak daha doğrusu nasıl belirleyeceksin?
hiç zannetmiyorum canım benim boyum 1.55tamam tatlımm en sısko benımmyıne yaaaa:a015:
aboww yandık desene ee şey beri bi hatamı düzelteyim şekersiz ve sadeydi kahve ben şeker kullanmıyorum
bende bilmiyorum canımyemekten neden yarım saat öncec olduğunu bilmiyorum ama yemekten hemen sonra su içersek hazmı zorlaştırdığını duymuştum
sımdı grup sole bı sekıllensın mesela mayaıolp ıle sen 1 hafta sen onu yada o senı kontrol edıcekk dıgerını ıse ya ben yada dıger grup arkadası taıp edıcek ee o dıgerınıde dıger grup arkadası haftasonları ıce rotasyon seklınde donucekk sımdı ven severone ıle ıkımız bırbırımızın kocuyuz bu hafta bole sızde mayaıolp ıle jnaz ıkınız bırbırınızı kontrol edınn haftasonu tam rotasyonu hazırlarımm sayıda bellı olurr ok tatlılsler
sımdı grup sole bı sekıllensın mesela mayaıolp ıle sen 1 hafta sen onu yada o senı kontrol edıcekk dıgerını ıse ya ben yada dıger grup arkadası taıp edıcek ee o dıgerınıde dıger grup arkadası haftasonları ıce rotasyon seklınde donucekk sımdı ven severone ıle ıkımız bırbırımızın kocuyuz bu hafta bole sızde mayaıolp ıle jnaz ıkınız bırbırınızı kontrol edınn haftasonu tam rotasyonu hazırlarımm sayıda bellı olurr ok tatlılsler[/QUOTE
askerlik gibi body oluyoruz yani.herkes bodysini kontrol edecek
yemekten neden yarım saat öncec olduğunu bilmiyorum ama yemekten hemen sonra su içersek hazmı zorlaştırdığını duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?