hoşbuldum canım
tamam tatlım çok iyi yapmışsın arada bi bakıyorum ama günlük şeklindedir diye içeri girmemiştim:)
hemen okuyayım geçmişi
tabiki varım hayatım ama 37 gün yetmez haberin olsun yerimseniben
hımm demekki bu akşamdan başlıyorum
az önce tatlı yapıp atmıştım buzluğa
jnaz canım sen bence tum kılonu vermek içinacele etme .bebeişin çok kuçuk.birde ben acele ettıgımden veremedım uzun zaman.ayda 2 kılo bıle versen 6 ayda 12 kılo eder.oyle dusun.sen sıkma cok kendını fıkrımce.
1 sezon tatlımm bı 37 gun sonasını gorelım 2 sezounuda yaparız hepbırlıkteee
walla senın yerınde olsam tatlımı yerım ama sımdı degıl yarın. sen ekmegı kessen 19:00 dan sonra yemsen bıle yeter.
tabı 1.tur bu.bakalım nekadar verıyoruz.hayat tarzı halıne getırıyormuyuz.bız kalıcı olsun ıstıyoruz bu kılolar.basta sıkıyoruz ama 2.tur bıraz gevsetırız sanırım..
jnaz canım sen bence tum kılonu vermek içinacele etme .bebeişin çok kuçuk.birde ben acele ettıgımden veremedım uzun zaman.ayda 2 kılo bıle versen 6 ayda 12 kılo eder.oyle dusun.sen sıkma cok kendını fıkrımce.
hımm tamam şekerimkaydirigubbakcemile51 sezon tatlımm bı 37 gun sonasını gorelım 2 sezounuda yaparız hepbırlıkteee
haklısın canımwalla senın yerınde olsam tatlımı yerım ama sımdı degıl yarın. sen ekmegı kessen 19:00 dan sonra yemsen bıle yeter.
ayyy teşekkür ederimmnese bebısın ıcın arada kucuk kucukk ye ama kucuk kucukk sadce bebıs ıcınn
aynen sana katılıyorum tabe ben bebız vs sahıbı olmadıgımdan sevorane cım en ıyısını bılır zatende dogru soylemıss:içelim:
2 turda sanırım dedıgın gıbı oturtmaya hayat tarzı halıne getırmeye baslarız yoksa verdıgımızı yıne gerı alırızz 3 turdada saha turu atarızzz tırıl tırıll hahah
slm kızlar gerçi kaç kişisiniz onu bile bilmiyorum açıkçası üşendim 17 sayfayı okumayı ilk 1-2 tanesini okudum ve makeup a destek olayım dedim. benim de zayıflamam lazım ya 2buçuk ay sonra düğünüm ver herkes diyet yapıo zayıflıo bende tık yok 70 kilocuğum da ayıptır söylemesi:)
zaten bende farkındayım tatlım ama vermem lazım dedikçe daha çok yediğimi farkettim
o yüzden bi dur demem lazım kendime
dediğin gibi ayda 2 kilo versem o bile yeter şimdilik yeterki almayayım çünkü alma potansiyelim var
birde en nefret ettiğim şey daha 4 ay oldu doğum yapalı her gören sen ne kadar kilo almışsın diyor kimse yahu yeni doğum yaptı bu kız verir zamanla demiyorklava:
işte bu motivasyon için harika bi durum canım
daha gelinlik giyeceksin dimisengözlerimebaksanab
zaten bende farkındayım tatlım ama vermem lazım dedikçe daha çok yediğimi farkettim
o yüzden bi dur demem lazım kendime
dediğin gibi ayda 2 kilo versem o bile yeter şimdilik yeterki almayayım çünkü alma potansiyelim var
birde en nefret ettiğim şey daha 4 ay oldu doğum yapalı her gören sen ne kadar kilo almışsın diyor kimse yahu yeni doğum yaptı bu kız verir zamanla demiyorklava:
yok güzelim yok demezler.bende yasadım aynı seylerı.boşver sen onları.çok da kafaya takıyorsan zayıflada salın bir yanlarından şöyleeeee.sositososito
slm kızlar gerçi kaç kişisiniz onu bile bilmiyorum açıkçası üşendim 17 sayfayı okumayı ilk 1-2 tanesini okudum ve makeup a destek olayım dedim. benim de zayıflamam lazım ya 2buçuk ay sonra düğünüm ver herkes diyet yapıo zayıflıo bende tık yok 70 kilocuğum da ayıptır söylemesi:)
sen bilirsin canımevet gelinliğin içinde güzel görünmek için zayıflamam lazım diyorum ama sonra da amann boşver zaten dikilecek diyorumyani ne yapacağımı ben de bilmiyorum
benımde nısanım var ve dombılı gıbıyımm yaglar fısır fısır her yerımde
evalına teodesa sevorane ve makeup mayaiolp jnaz
makeup 77
evalına
teodase 81
sevorane 61 60.1
mayaiolp 70
jnaz 77
kılolarımızı yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?