günaydın canımm afiyet olsun
kendi adıma söyleyeyim dün gece baya bi gaza geldim :)
kızın kaç aylık canım?
sloganınıda çok beğendimkaydirigubbakcemile5
sey bız kem kumm gunaydınnn yaratıcı kecııı VUR KAZMAYI FERHAT.... alllammm bak 2 saattır kendıme guvenımı yıtırmek uzereydımm sey sabah yuruysten sonra tartıldım ama kılom fazla cıktı off odemm tutum yıne galıba tuvalatete cıkmadımm 2 3 gune duzellır umarımm
suyu ne nıyetıne ıctıgıne baglıısırnaşık şey hanı su ıcsem yarıyo derler yaaa o maksattla bakım bugun mutfaga gırmenı yasaklıyorumm kucuk hanımm uzak dur o boreklerden
j naz esıne soyleee eve abur cubur almasın bu ne beee tamam hos aferım ona dusuncelı adam ama olmazkı bu resmen celme takmakkk getırtmesın benı orayaaa
hımm geleleım bana sabah yuruyusten 1 saat sonra 1 domates 1 yesıl bıber 1 kıbrıt kutusundan az hallıcesempatiksalakcinni peynır 10 ıla 15 arası sıyah zeytın:kedi: sey cok severımdeee:kedi: 1 dılım ekmek yedım metobolızmamı uyandırmak adına ınanın bana akannehir
ee sımdıde meyve ıle gunu gecırcem ee tabekıı armuttt:kedi: alkisalkisalkis
hadı ınsallahhh cevızlıkekk 72 71 olum soz cevızlı kek yıcemmmcanım bence 72 falan olursun bir ay sonunda sonra da devam et..
şuna bak 10- 15 tane zeytin yemiş.bi de utanmadan söylüyor.zeytinin kalorisine bak diyorum başkada birşey demiyorum...klava:
sıra geldi benim yediklerime. sabah k-flakes, öğle karpuz-kk peynir-1lokmacık ekmek-akşam 2 çorba kaşığı pilav,1 çorba kaşığı haşlanmış tavuk göğsü-1 kase cacık-1 topta vanilyalı dondurma.
Allah bağışlasın canım. haklısın poğaça yememem lazımdıkızım 2.5 yaşında canım. senınkınıde Allah bağışlasın. bu arada poğaça kötü omuş ama.mayalı nede olsa.keşke ekmek yeseydın onun yerıne..
ama güzelim sen gece gece yemek yemek istedinbilmiyorumkismilejnaz dün gece acıktım dedim diye linç ettiniz beni sen bugün poğaça mı yedin kınıyorum seni partner olmuo böle:)
afiyet olsunnngeleım aksm yemegıme hım 1 porsıyon haslanmıs acık yaslı borulce yedım 3 4 catalda patates salatası 1 bardakta ayran abarttımmı bugun bılemedım amaaa
akşam yemeğinide 7 gibi yedim
3 tane köfte 2 bardak ta ayran
ama hala kendimi aç hissediyorum
amaaa yemiycem
karpuz felan varsa onu ye canım sıskınlık yapsın ılk gunler olecek o kadar bak bende sınırlendım ne spor yapabıldım nede yuruyuss aha bol ekaldımm
akşam yemeğinide 7 gibi yedim
3 tane köfte 2 bardak ta ayran
ama hala kendimi aç hissediyorum
amaaa yemiycem
karpuz felan varsa onu ye canım sıskınlık yapsın ılk gunler olecek o kadar bak bende sınırlendım ne spor yapabıldım nede yuruyuss aha bol ekaldımm
hımm tamam tatlım karpuz yiyeyim üzerinede sütümü içeyim en iyisikaydirigubbakcemile5
bugün yarım saat leslie ile yürüdüm sadece yatmadan öncede bacak hareketleri yaparım artık
günaydıııııınn.. dun baya muhabbet olmus hemde bensizzzokudum ama hepsını tek tek. bızımde kızımla :ecrin_bebek: sabah faslımız uzun suruyor yenı yazabılıyorum. bende sabah 1 kase k-flakes yedım ve 2 bardak cay ıctım.sımdıde form cay ıcıcem kayısılı. bakalım bır yararı olurmu.sut gaz yapıyor bende cunku. ŞAFAK 37. "vur kazmayı ferhat çoğu gitti azı kaldı" sloganım oldu:)))
iyi akşamlar güzel bayanlar, yeni geldim eve, sayfamıza bir bakayım dedim, sayfalar almış başını gitmiş, şimdi okuyamadım ama yarın hepsini okuyacağım, yeni arkadaşlar hoşgelmişler, biz de ailecek bugün bayağı bir gezdik, yediğim bir kaç kilo salatalığı saymazsak durum iyiydi, yemeklerin bolluğuna rağmen boğazımı tutabildim, spor yapamadım ama biri 3.5 yaşında diğeri 1.5 yaşında iki çocukla etrafta bayağı bir koşturdum, bilmem onu spordan sayar mısınız, yoksa yarın için ceza alayım...:kedi:
Canım k-flakes ben de mi alsam yaaa, ben lezzzetinden emin olamadım, daha doğrusu kahvaltu gevreklerini pek sevmem, bunun tadı nasıl acaba, aslında sabahları işe gitmeden yesem iyi olur, öğlen yemeklere saldırmak istemem hıı ne dersiniz, zaman azalıyor , ben şöyle bir kaç günlük detoks diyeti yapmak istiyorum, var mı fikri olan...
bu arada su leslıyle yuruyusu nerden ındırebılırım..
arkadaslar işinize karışmak gibi olmasın ama, burada sayfalarca okudum okudum cogu günlük menü hiç de sağlıklı değil. dikkat edin kilo kaybedeyim derken kas kaybetmeyin. vücut önce karbonhidratı yakar, sonra yağ yakar, sonra proteini yakar. o yüzden daha çok protein daha az karbonhidrat yemelisiniz. vücut karbonhidrat almayınca mecburen yağı yakma safhasına atlayacaktır. tok tutması için lifi yani sebzeleri de unutmamalı.bir de sabah gözünüzü açar açmaz bir şey yenilmeli beden uyandırılmalı. senelerce az yiyerek zayıflamaya çalıştım sonunda elime tek geçen artık kendini kıtlıkta zanneden ve hiç yakmayan bir metabolizma oldu. düzeltinceye kadar akla karayı seçtim.kilo vereceğime kilo aldım. inanın eleştiri olsun diye değil, uzun uzun deneyimlerim sonucu yazıyorum.
arkadaslar işinize karışmak gibi olmasın ama, burada sayfalarca okudum okudum cogu günlük menü hiç de sağlıklı değil. dikkat edin kilo kaybedeyim derken kas kaybetmeyin. vücut önce karbonhidratı yakar, sonra yağ yakar, sonra proteini yakar. o yüzden daha çok protein daha az karbonhidrat yemelisiniz. vücut karbonhidrat almayınca mecburen yağı yakma safhasına atlayacaktır. tok tutması için lifi yani sebzeleri de unutmamalı.bir de sabah gözünüzü açar açmaz bir şey yenilmeli beden uyandırılmalı. senelerce az yiyerek zayıflamaya çalıştım sonunda elime tek geçen artık kendini kıtlıkta zanneden ve hiç yakmayan bir metabolizma oldu. düzeltinceye kadar akla karayı seçtim.kilo vereceğime kilo aldım. inanın eleştiri olsun diye değil, uzun uzun deneyimlerim sonucu yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?