makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

günaydın canımm afiyet olsun
kendi adıma söyleyeyim dün gece baya bi gaza geldim :)
kızın kaç aylık canım?
sloganınıda çok beğendimkaydirigubbakcemile5

kızım 2.5 yaşında canım. senınkınıde Allah bağışlasın. bu arada poğaça kötü omuş ama.mayalı nede olsa.keşke ekmek yeseydın onun yerıne..

şuna bak 10- 15 tane zeytin yemiş.bi de utanmadan söylüyor.zeytinin kalorisine bak diyorum başkada birşey demiyorum...klava:

sıra geldi benim yediklerime. sabah k-flakes, öğle karpuz-kk peynir-1lokmacık ekmek-akşam 2 çorba kaşığı pilav,1 çorba kaşığı haşlanmış tavuk göğsü-1 kase cacık-1 topta vanilyalı dondurma.

jnaz dün gece acıktım dedim diye linç ettiniz beni sen bugün poğaça mı yedin kınıyorum seni partner olmuo böle:)

canım bence 72 falan olursun bir ay sonunda sonra da devam et..
hadı ınsallahhh cevızlıkekk 72 71 olum soz cevızlı kek yıcemmm
şuna bak 10- 15 tane zeytin yemiş.bi de utanmadan söylüyor.zeytinin kalorisine bak diyorum başkada birşey demiyorum...klava:

ya evet cok haklısın ama zeytınee dayanamıyom ben ama zeyıtın ıcın seımdıkk leslı teyzemle yurucem sozz sana kuzumm

su k-flakes olayına bende gırcem yaa gercı onuda cok severım gercı sevmedıgım ne varkıı cıddı anlamda kabızlık yasıyorum o yuzden karpuz aldım az once ıkı gundur yemıyodum bakım ıse yarıcakmıı bıde yesıl cay ıcıcemm

geleım aksm yemegıme hım 1 porsıyon haslanmıs acık yaslı borulce yedım 3 4 catalda patates salatası 1 bardakta ayran abarttımmı bugun bılemedım amaaa

akşam yemeğinide 7 gibi yedim
3 tane köfte 2 bardak ta ayran
ama hala kendimi aç hissediyorum
amaaa yemiycem

kızım 2.5 yaşında canım. senınkınıde Allah bağışlasın. bu arada poğaça kötü omuş ama.mayalı nede olsa.keşke ekmek yeseydın onun yerıne..
Allah bağışlasın canım. haklısın poğaça yememem lazımdı
jnaz dün gece acıktım dedim diye linç ettiniz beni sen bugün poğaça mı yedin kınıyorum seni partner olmuo böle:)
ama güzelim sen gece gece yemek yemek istedinbilmiyorumkismile
geleım aksm yemegıme hım 1 porsıyon haslanmıs acık yaslı borulce yedım 3 4 catalda patates salatası 1 bardakta ayran abarttımmı bugun bılemedım amaaa
afiyet olsunnn

iyi akşamlar güzel bayanlar, yeni geldim eve, sayfamıza bir bakayım dedim, sayfalar almış başını gitmiş, şimdi okuyamadım ama yarın hepsini okuyacağım, yeni arkadaşlar hoşgelmişler, biz de ailecek bugün bayağı bir gezdik, yediğim bir kaç kilo salatalığı saymazsak durum iyiydi, yemeklerin bolluğuna rağmen boğazımı tutabildim, spor yapamadım ama biri 3.5 yaşında diğeri 1.5 yaşında iki çocukla etrafta bayağı bir koşturdum, bilmem onu spordan sayar mısınız, yoksa yarın için ceza alayım...:kedi:

Canım k-flakes ben de mi alsam yaaa, ben lezzzetinden emin olamadım, daha doğrusu kahvaltu gevreklerini pek sevmem, bunun tadı nasıl acaba, aslında sabahları işe gitmeden yesem iyi olur, öğlen yemeklere saldırmak istemem hıı ne dersiniz, zaman azalıyor , ben şöyle bir kaç günlük detoks diyeti yapmak istiyorum, var mı fikri olan...

afelım sana cocuklar en buyuk egzersız tatlımm

canım ben k-flakes ın sadesını yıyemıyorum ama çikolatalısını ve kırmızı meyvelısını onerırım.paketlerde hepsının kalorısı aynı zaten.ben begenıyorum ama tek sorun sut gaz yapıyor oda bıraktıktan sonra bır kaç gun içinde geçiyor.ben onerırım cunku hem kahvaltıyı fazla kacırmamıs oluyorsun hemde pratık.dene derim yanı zararı olmaz.

arkadaslar işinize karışmak gibi olmasın ama, burada sayfalarca okudum okudum cogu günlük menü hiç de sağlıklı değil. dikkat edin kilo kaybedeyim derken kas kaybetmeyin. vücut önce karbonhidratı yakar, sonra yağ yakar, sonra proteini yakar. o yüzden daha çok protein daha az karbonhidrat yemelisiniz. vücut karbonhidrat almayınca mecburen yağı yakma safhasına atlayacaktır. tok tutması için lifi yani sebzeleri de unutmamalı.bir de sabah gözünüzü açar açmaz bir şey yenilmeli beden uyandırılmalı. senelerce az yiyerek zayıflamaya çalıştım sonunda elime tek geçen artık kendini kıtlıkta zanneden ve hiç yakmayan bir metabolizma oldu. düzeltinceye kadar akla karayı seçtim.kilo vereceğime kilo aldım. inanın eleştiri olsun diye değil, uzun uzun deneyimlerim sonucu yazıyorum.

tgesekkurler canım ben o yuzden sabah kahvaltımı saglam yapıyorumm ıste gece yemelerı yokmu asıl mafeden bu oluyoo ama metobolızmamız ıcınde yuruyusumuzu eksık etmıyoruz dıger arkadaslarımda sabah kahvaltısını yapıyoo en azından sevorena ve ben dıger maya ve jnaz ın normal beslenmesını gormek nıyetındeyım sabah kavltısı sart ama tabe sımdı bunu okuyan maya gıtcek kızarmıs yumurtalı ekmek yıcek ondan bıset demıyom onaaa kuccuk kuccuk gızlar yıocezz zaten ramazanda geldıı

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr daha kahvaltı yapmadımmm yenı kalktım ama acık daha uyucam mcukkkk kahvaltı yapalım please

kesinlikle haklısın canım.ama dikkatli okuduysan mesela ben sabahları k-flakes yıyorum ve oda tam tahıllı zaten.ustelık sutle beraber.oğle meyve sebze aksamda ızgara tarzı yıyorum.keza make up da oyle.yanı sağlıklı olmayan bırsey goremıyorum kendı adıma konusunca.anlattıklarını mesleğim gereği ayrıntılı şekilde biliyorum .ama bilgilendirmen için tekrar teşekkürler.önerilerinin ve tecrubelerının devamını beklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…