- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
çok haklısın canım ve verdiğin bilgiler çok doğruarkadaslar işinize karışmak gibi olmasın ama, burada sayfalarca okudum okudum cogu günlük menü hiç de sağlıklı değil. dikkat edin kilo kaybedeyim derken kas kaybetmeyin. vücut önce karbonhidratı yakar, sonra yağ yakar, sonra proteini yakar. o yüzden daha çok protein daha az karbonhidrat yemelisiniz. vücut karbonhidrat almayınca mecburen yağı yakma safhasına atlayacaktır. tok tutması için lifi yani sebzeleri de unutmamalı.bir de sabah gözünüzü açar açmaz bir şey yenilmeli beden uyandırılmalı. senelerce az yiyerek zayıflamaya çalıştım sonunda elime tek geçen artık kendini kıtlıkta zanneden ve hiç yakmayan bir metabolizma oldu. düzeltinceye kadar akla karayı seçtim.kilo vereceğime kilo aldım. inanın eleştiri olsun diye değil, uzun uzun deneyimlerim sonucu yazıyorum.
ohhhh keyfe bakkkgunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr daha kahvaltı yapmadımmm yenı kalktım ama acık daha uyucam mcukkkk kahvaltı yapalım please
evet afelım sana sabah kahvaltısı yapan kuzularımaa hemn sabah keyfı ıcınngünaydın kızlarrr
gün erken başladı tabi baktım bebeğim durmuyor kahvaltı geçe kalacak 1 bardak süt içtim 9 gibi
10 da da kahvaltımı ettim 1 ad. domates,1 ad. salatalık,1 kk peynir ve 2 dilim uno nun çok tahıllı ekmeğini yedim şimdide yeşil çayımın demlenmesini bekliyorum
dün akşamda 1 bardak süt ve 1 tane küçük elma yedim yatmadan 2 saat önce
şimdilik gayet iyi gidiyor kızlar inşallah dün yaptığım hataları bugün tekrarlamayacağım
çok haklısın canım ve verdiğin bilgiler çok doğru
ama sık sık uğra da nasıl düzelttiğin hakkında bize bilgi ver olur mu
ohhhh keyfe bakkk
uyu tabii benim yerimede:1closedeyes:
evet afelım sana sabah kahvaltısı yapan kuzularımaa hemn sabah keyfı ıcınn
kız bende gece gec yattım aaa kıskanmak yokk yarın bırgın bende bebısım olunca uymıycam hec sımdıden uyuyaymm zemuszemus
evet afelım sana sabah kahvaltısı yapan kuzularımaa hemn sabah keyfı ıcınn
kız bende gece gec yattım aaa kıskanmak yokk yarın bırgın bende bebısım olunca uymıycam hec sımdıden uyuyaymm zemuszemus
İsim Miktar Kalori
Halı Süpürmek 10dk - 34.65
Yerleri Silmek (Bez İle Ovmak) 40dk - 335.72
Cam Silmek 10dk - 45.43
İncir (taze) 0.20gr 156.00
Fanta (orta) 1adet 199.00
Domates 1adet 14.00
Börek 2 por 660.00 ( kı bu kadar yaglı degıldı kızlar ev ısı cok az yaglıı ıdıı)
Toplam : 613.2 Kal.
nasılsım kızlarr sımdı geceyıde hallettıkmı bakalım yarına ama sey benım ılom hıc azalmıyo acaba cok su ıcıyom o yuzdenmıı yada neden nedennn
az öncede bi tane şeftali yedim
sevorane afiyet olsun canım çok iyi beslenmişsin
leslie harika cidden ben şimdilik 1 mil yapıyorum sadece ama artıracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?