ilk başta börek fazlaymış gibi geldi canım ama bişey de yememişsinki fazla
birde belkide tartıda belli olmasa da sıkılaşıyorsundur
selaaaam.ben geldim
hemen yediklerimi yazayım.sabah az yağlı yumurta ve çay,öğlen 1dilim kavun-2 yeşil elma,akşam patlıcan közledım kıyma yoğurt karıstırıp yedım,2 dılımde ekmek.
tum evııı yaladım yuttum (tabı sayılırsa) Leslie ile 3 mil(4.8 km ) yurudum.ama 2 top dondurmayı hakettım dımı ızın varmı kızlar
kızlar bu leslie supermıs Allah razı olsun sizden
ama canım neden tartılıyorsunkı haftada 1 dedık.yoksa hevesın kırılır.cunku kılo ıner cıkar.
ayy bi kalori hesabı yapamadım gitti bende bıraktım
haklısın canım zaten sezeryanla doğum yaptığım için çok fazla egzersiz yapmıyorum 1 mil olan da 20 dk sürüyor ama başlangıç için daha iyi olur diye düşündümcanım sen zaten yenı dogum yapmıssın vucut kendını ancak 2 senede toparlıyor aman kendını zorlama..
aferin tabikiii tatlımya evet kalcam ve belım de sekıllenme var ama kıloda eksılme yok delı olcem yaaaa bu ne yaaa evet fazla ama 1000 kalorıyı gecmedımm afelım banaaa sızınkılerıde bı gorımbakımm
sade olanındann eevet ızın verdım ben ama j naz ne der bılemem ama senın kocun benımm bende temızlık yaptım bugfun o yuzden dondurma hakettın
sade olanındann eevet ızın verdım ben ama j naz ne der bılemem ama senın kocun benımm bende temızlık yaptım bugfun o yuzden dondurma hakettın
dondurmayı gorup ıstahınız azalmasın yakarım ulneeen
ama olmazkii hem dondurmayı koy önüme hemde sade olanında de.ama yeme deseydın de bu resmı koymasaydın.işkence buuuubenneyaptımki
edıt edıt sıldık yok bısey bak sıze kendı sısko halımı eklıcem ama beceremıyomm dusunun unutun dondurmayı ay zaten sogukk off hec leszzetlı degıll
sacımızı nasıl boyatcaz dusnun sona kırmızı ojler zıra bak ben sımdık surdum pek bı nefıs olduuu hım topuklu ayakkkabılarr ay ayyy seksı blue jeanler ayyyy tutmayın benı bıda temızlık yapasım varrr
çok haklısın canım ve verdiğin bilgiler çok doğru
ama sık sık uğra da nasıl düzelttiğin hakkında bize bilgi ver olur mu
merhaba, hemen anlatayım. oldum olası sabah kahvaltısını sevmezdim. o yüzden sabah uyanıp bir sütlü neskafe içerdim sonra öğlene kadar bir şey yemezdim. öğlen 1 kaşarlı tost falan yiyip akşam normal akşam yemeği yerdim. hesaplıyordum hesaplıyordum hani kilo alacak bir kalori almıyorum ama devamlı şişiyordum. sonra kendimce diyet yapmaya başladım. öğlenleri 1 paket form, ayran ya da elma falan, akşamları az zeytinyağlı bir yemek. yok yine kilo veremiyordum. üstelik de hep aç kalmakdan gastrit başladı. sonra türlü türlü diyetisyene gittim. bana listeler veriyorlardı, sabah 2 dilim form ekmek, bir kibrit kutusu peynir falan, öğlen çorba salata vs. 3 ay yapıyordum allahım sadece 4-5 kilo vermişim. sinirim bozuluyordu bırakıyordum ziyadesiyle geri alıyordum. üstelik bir de devamlı kas kaybettiğimden hep yorgundum.sonra bir üniversite hastanesinde diyetisyene gittim. bana "bütün gün uyusan hiç hareket etmesen bile 1300 kalori yakarsın ama senin vücudun durmuş artık çok daha az yakıyor" dedi. o da bir liste verdi gönderdi. o listeyi hiç uygulamadım. ama kendi kendime eylem planına geçtim. önce kahveyi çayı ve light colayı bıraktım. muazzam vücuda su toplatıyorlar. düşük sodyumlu tuza başladım. sonra her gün 3 litre su içmeyi öğrendim. vücudun enerji yakması tiroidlerle cok ilgili, tiroitlerim hızlansın ki metabolizmam da hızlansın diye her gün dereotu yemeye başladım. sabahları tere tohumu da yine işe yarıyor. ama yutmak için resmen çabalıyorsunuz. siz dereotu yiyin hem de tuhaf bir şekilde tok tutuyor. bir de öğrendim ki o diyetlerin baş tacı lahana, brokoli, brüksel lahanası tiroidin düşmanı. onları yemeyi de bıraktım. sabah uyanır uyanmaz hemen bir şeyler yemeyi öğrendim. çünkü metabozlizma ancak öyle uyanıyor. "kalk işe koyul bak sindirilecek şeyler var" diye uyarıyordunuz. sonra ufak ufak işe gidip gelirken yürümeye başladım.2 durak erken inip binip. en sonunda da south beach diet diye protein ağırlıklı bir diyete başladım. ızgara, et, tavuk, balık, yumurta, bol sebze(bezelye, havuç, patates, mısır hariç), baklagil yiyorsunuz.hem de öyle azımsanmayacak porsiyonlarda. ama kepekli ekmek, kflakes vs yok. 3haftada bir bardak ölçüsü kadar kabuklu pirinç ya da günde 1 dilim tam tahıl ekmeği yenilebilir. ilk 6 haftasında 7,5 kilo verdim ki bu kiloyu diğer diyetlerle 5 ayda falan veriyordum. resmen gram gram gidiyordu. en güzeli de bu kilonun %90 ını direkt bel ve karın nahiyesinden verdirdi.şimdi diyete devam ediyorum. illa ki bu diyeti uygulayın demiyorum ama kesinlikle protein ağırlıklı diyet yapılmalı. yoksa su ve kasdan başka bir şey gitmiyor. buna karşılık örneğin baklagiller mineral olarak sizi destekliyor. etin içindeki maddeler vücuttaki kasların gelişimini hızlandırıyor, yumurtada zaten B, D ve K vitaminleri var. Yani sizin anlayacağınız bir kaşık pilav, bir tane çorba ile doymaya hiç kendinizi kasmayın. oturun bir kocaman yağsız göğüs ızgara ile yanına kocaman sirkeli piyaz yiyin. ya da şöyle üzeri light beyaz peynirli ya da 2 dilim jambonlu salata. ya da yağsız kuşbaşı etle ve bir kaşık zeytinyağıyla dilediğiniz sebze yemeğini pişirin. fasulye, bamya vs. oturun doya doya yiyin. belki şok diyetler gibi 10 günde 5 kilo vermezsiniz ama sağlıklı ve geri almamak üzere verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?