makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

ilk başta börek fazlaymış gibi geldi canım ama bişey de yememişsinki fazla
birde belkide tartıda belli olmasa da sıkılaşıyorsundur

ya evet kalcam ve belım de sekıllenme var ama kıloda eksılme yok delı olcem yaaaa bu ne yaaa evet fazla ama 1000 kalorıyı gecmedımm afelım banaaa sızınkılerıde bı gorımbakımm

sade olanındann eevet ızın verdım ben ama j naz ne der bılemem ama senın kocun benımm bende temızlık yaptım bugfun o yuzden dondurma hakettın

dondurmayı gorup ıstahınız azalmasın yakarım ulneeen

Son düzenleme:
kızlar bu leslie supermıs Allah razı olsun sizden

gunduzlerı musaıt oldugunda bırlıkte yapalımmııı:kedi:
ama canım neden tartılıyorsunkı haftada 1 dedık.yoksa hevesın kırılır.cunku kılo ıner cıkar.

ay neb bılım olculdum o kadar hareket ettım bakım bı degısıklık vamı dedım yokmuss:gitme:
ayy bi kalori hesabı yapamadım gitti bende bıraktım

fıstık

www.kalorisepeti.com

burdan yap cok kolya gun ıcınekı aktıvıdenıde hesaplarsın yalnız lesnı yokksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım sen zaten yenı dogum yapmıssın vucut kendını ancak 2 senede toparlıyor aman kendını zorlama..
haklısın canım zaten sezeryanla doğum yaptığım için çok fazla egzersiz yapmıyorum 1 mil olan da 20 dk sürüyor ama başlangıç için daha iyi olur diye düşündüm
birde bütün yağlarım karın bölgeme toplanmış işte onları 2 sene de atarsam yandım
ya evet kalcam ve belım de sekıllenme var ama kıloda eksılme yok delı olcem yaaaa bu ne yaaa evet fazla ama 1000 kalorıyı gecmedımm afelım banaaa sızınkılerıde bı gorımbakımm
aferin tabikiii tatlım
sade olanındann eevet ızın verdım ben ama j naz ne der bılemem ama senın kocun benımm bende temızlık yaptım bugfun o yuzden dondurma hakettın

amaa şimdi bu olmazki şekerim zaten midem yanıyor soğuk soğuk bişeyler istiyor canım
tamam süt içtim ama bu görüntü de hiç iyi olmadı klava:

kaldırıyoruz o zman sevorone cım ozur dılerım arkdaslarr bastan cıkıyooo hemen fotolar sılındın edıt edıtt

ama olmazkii hem dondurmayı koy önüme hemde sade olanında de.ama yeme deseydın de bu resmı koymasaydın.işkence buuuubenneyaptımki

ama olmazkii hem dondurmayı koy önüme hemde sade olanında de.ama yeme deseydın de bu resmı koymasaydın.işkence buuuubenneyaptımki

edıt edıt sıldık yok bısey bak sıze kendı sısko halımı eklıcem ama beceremıyomm dusunun unutun dondurmayı ay zaten sogukk off hec leszzetlı degıll

sacımızı nasıl boyatcaz dusnun sona kırmızı ojler zıra bak ben sımdık surdum pek bı nefıs olduuu hım topuklu ayakkkabılarr ay ayyy seksı blue jeanler ayyyy tutmayın benı bıda temızlık yapasım varrr

ilahi güldürdün beni canım kaydirigubbakcemile3

[

bakın bu benım 80 ının uzerındeyım burdaa hım sımdıkı halımı sevorone sen bılıyosunn bu baslangısımm hepınızı hafızanıza alın bakımm sona kaldırcamm heee bıde fıstık halımıı koycem sızee

Son düzenleme:
fazla tutmıycemm gercıı bu halımı kım napsınn alllam su gıdıga bakın he hadı yorum yapın su sıskoa banaaa hahah nasıl melum bakmısım aklımda gıdıgım nasıl cıkcak varr gercekten yanımdada sevgılımm off onu koysam unatcımdan ne hala gelırım o yuzden sısıko benle ıdare etcenızz

kollara bakın kol degıl benım kolları mıllete bacak dıye kullanıyo ay ılahı ben ne yedımde bu kladar sıstımkıı ha bu arada bu fotoyu koymak ıyı olduu bak nasıl ıgrendım kılolarımdann hop bır kı hop bırkıı erısın yaglarr

evet dombılı ben ve zayıfvarı halımle karsınızdayım ıkı goruntu nekadar ılgınc zayıfken nasıl ozguvenım yuksektıı nasıll bıcır bıcırdım bıde sarırın oldugum donemlerde off tam cıcmcıme kılo alamaya basladıgım ve durdugum ıkı halım buyrun obez ben

canım aslına bakarsan kılon kadar gostermıyorsun. ama tabi daha da zayıflasan tam süper olacak.ben zayıf olmayı sevdiğimden öyle diyorum.tabi ideal kilonu sen bileceksin. ama düğününde gelinlikle seni incecik görmek isterim:asigim:

bende zayıf olmayı cok sevıyorum bole kemıklerıömı hıssetmek gormek ınanılmaz hosuma gıdıyoo

bızım mayaoılp nerdekı acaba bak dunde gelmedıı yada az geldıı kız bu unutup yoksa yemegem ı daldıı

moralim bozuk makeupcım ya dün vaktim kalmadı girmeye malum misafir vardı.abartarak yediğim makarna salatasında başka bişey yemedim. bu sabah da şekersiz çay bi dilim su böreği ve domates yedim. napiim çk güzel olmuştu börek daha sonra elbizemi almaya gittim bi baktım terzi işini eksik yapmş bi daha tamire gitti. sonra gittim kendime ayakkabı aldım. bu sıcakta baya yürüdüm spordan sayılırsa artık. akşam da makarna salatası yedim ayrıca mercimek köftesi. benden adam olmaz düzenli beslenmeyi öğrenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…