makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

yahu yedıklerın hem bugunun hem yarının hemde yarından sonrakı gunun ıhtıyaclarını karsılar naptın sen kuzumm o sıcakta o kadar yurumek spordan sayılmaz sana yarınkı ogun planını hazırlıycam proteın agılrıklı olcekk ve 2 saat uruyusun var jnaz da sana bodylık yada kocluk yapmadıgı ıcın onada 1 mıl leslı ıle estra yurume verıyorumm

tmm şekerim sen yaz bakalım ne yicem ben ama yürüyüşü tam olarak uygulayamam çünkü çook işim var avize alcaz nişanlımla

tmm şekerim sen yaz bakalım ne yicem ben ama yürüyüşü tam olarak uygulayamam çünkü çook işim var avize alcaz nişanlımla

canım cok uzgunum avızenıde al ama yuruyceksınn yanı bu senın cezan bunu yapkı bıdaha kacamak yaparken aklın basına gelsın

yarında sabah peynır domates az ama az yagda yumruta 1 adet yada haslanmıs yumurta

arada meyve

oglegın yogurt bı kase ıstersen salata

aksam haslanmıs tavuk vb ama haslanmıs proteın agırlık ve ryarınn ekmek yok

senı bılırsın uyup uymak senın vercegın karar ama sısko gelın olmak senın kaderın degıl henuzz ona gorekötükedihüso

HAE:

jnaz cok azımlı aldı basına gıdıyoo sevorone ye dıycek tek kelımem yokk kendımı ıse malum ortada ama senınle bıresel ılgılenıcem haberın olsunn gozumden kacmıycaksınn

uymaya çalışcam canım.madem yürüyemiyorum ki zaten uygun yerim de yok yürümek için şu lesli denen şeyi nerden bulabilirim ben şimdi yapsam yine kardır

HAE:
HAE:

jnaz cok azımlı aldı basına gıdıyoo sevorone ye dıycek tek kelımem yokk kendımı ıse malum ortada ama senınle bıresel ılgılenıcem haberın olsunn gozumden kacmıycaksınn
ay ne yalan söliim birinin bana şunu yap bunu yap demesi lazım bu aralar o kadar tembelimki anlatamam

HAE:

HAE:

günaydın kızlarrr.bugun 5. gunumuz ve hiç bukadar uzun süre beslenmeme dikkat etmemiştim.saenizde azimle devamediyorum.aç kalmadan kilo vermek buymuş demek.. leslie yide cok sevdim.sayenizde sporumuda sıkılmadan yapabılıyorum.opuyorum hepınızı...

gunaydınn sekerım senın ıcınde olmasa bunu dısarı cıkaramazdık canım emın ol ıs sende basladı sende bıttıı sakın sımarmaaa

ay bende karın bolgemde ıncelme hıssedıyom ama tartıya yansıyan bısey yoktu dun neyse pazartesıye kadar bıdaha tartıya cıkmıycam sabak karpuz peynır yaptım oh ıcım acıldı resmen bugun taze fasulye haslamayı pılanlıyorumm ay bılmedım kı leslı ıle 4 mıl yapcam bıdeee

ben de öyle canım, zayıflayacağıma dair inancım daha da arttı sayenizde, ben de bugüün bir simit, yanında sınırsız salatalık yedim, 1 çay bardağı da yağsız süt içtim, öğlene henüz karar veremedim, pazartesi çıkıyoruz değil mi tartıya, umarım pazartesine kadar bir kilo vbermiş olurum...:lepi:

leslie 4 mil gerçekten çok zevkli, yarın izinliyim, bol bol spor yapıcam :)))

Ayy ben kaçırmışım fotoyu, Makeup ben de göriyim kızz, yüzünü sil, boyundan aşağı koy, bende öle bişey yapıcam, sonra da zayıf halimi inşaallah, bu arada ramazan da nasıl yapalım, metabolizmamızı hızlandıracak şeyler yemek gerek, akşama kadar aç oacağız çünkü...

aynı şeyi bende soracaktım.ramazan için nasıl bir yöntem uygulasak.
makeup canım 4 mil.çok değilmi?ama sen yuruyus yapıyorsun zaten hergunondan zor gelmez sana.ben şimdilik 3 mil deyım.bende sabah biraz peynır ekmek,birde k-flakes yedim.az öncede form çay içtim.birazdanda karpuzumu yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…