bende bu gün sabah kahvaltısında menemen yedim, sonra 1 bardak nescafe içtim, öğlen bi tost yedim, akşamda 3 kaşık bulgur pilavı, sonra gece canım sıkıldı 1 tabak profiterol yedim birazda bol kalorili içeceklerden tükettim.. ha madem bu kadar kalori alıcaktım bari doru dürüs yeseydim die düşündüm sonrada.. makeup söle bana ne olucak bu halim? :) acıkmıyorum ama sıkıntıdan yemedğim şey yok :)
hosgeldın canım ay sorma bende bugece cok fena yemek yedım sabah erkenden kalkıp yuruycem ve duzene gırıcemm aa neden bole oldum kııı
aynene bende sıkıntıdan yıyorumm canımm napalımm bıseyler planlasakmıı
tamam o zaman tüm yediklerimiz yazılsın buraya.. bi de sıkıntıdan yemek yemeye çalışırsak eğer şunu yemek istiyorum diye de buraya yazalım diğeri hemen 'çek elini ondan' yapsın kaydirigubbakcemile5
bir de hiç bir şey yememek yerine az ve çok öğün yapalım.. mesela yarından itibaren bir porsiyon benim için 3 yemek kaşığı anlamına gelsin :)
yemekleri planlamak sıkıcı olur ama egzersizler olabilir bende yürüyeyim o zaman yarın 2 tur :) bak hemen gaza geldim bile
canım başarılar dilerim.senin takipcin olcam.birlikte birbirimizi daha bi gaza getiririz.bende 77 kiloyum.daha doğrusu cumartesileri tartılıyorum ve 77 çıkmıştım yarın ne çıkarım bilmiyorum.sende beni takip et.herşeye açığım fırça oklavaklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/380173-merve52-yaglarinin-erimesi.html
beklerim :1hug:
canım başarılar dilerim.senin takipcin olcam.birlikte birbirimizi daha bi gaza getiririz.bende 77 kiloyum.daha doğrusu cumartesileri tartılıyorum ve 77 çıkmıştım yarın ne çıkarım bilmiyorum.sende beni takip et.herşeye açığım fırça oklavaklava:
beklerim :1hug:
kabak yemeğimide yedim :) şimdi bol bol su zamanı.. bi dahaki öğüne kadar 1 bardak nescafe hakkım var sadece o kadar :) işin kötüsü bu gün sinemaya gidicem popcorn yiyemicemmi ben şimdi :S evde yağsız filan patlatsam olmazmıdiyetisyenim söylemişti yağsız popcorn diyettekiler için müthiş bir atıştırmalıkmış istediğin kadar ye demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?