bende katılıyorum size kızlar.tabi aranıza alırsanızbende 61 kiloyum ve bayrama kadar 55 olmayı planlıyorum.siz nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz.ben kendıme bazı kurallar koydum.şöyleki; 2lt.su,19:00 dan sonra yemek yok.tatlı yok.ekmek yok.bu gıbı seyler ama belırlı bır menum yok.fıkırlerınıze acıgım yanı..
hsgelmısseenn eee tabı kıı oldukmu 4 kıssıı bakalım bayrama kadar en fazla kıloyu kım verıcekkk hım en fazla kılo verene odul sısteöıde gelıstırebılırzz ne dersınız
Ben de kendimce bir diyet listesi tuturdum, yalnız bende de şişlik oluyor, özellikle karın bölgemde, hamile gibi geziyorum ortalıkta(, benim sorunum şuki hayatımda hiçbir zaman 1 haftadan fazala diyet yapmadım, gerçi destek olan da olmadı, belki bu defa sizin yardımlarınızla olur, bugün tediklerimi sıralayayım..
Sabah: 1 salatalık, bir patates, incecik bir dilim peynir
Öğlen: 5 badem, küçük bir kase kısır, yarım kurabiye
Akşam: 2 kaşık güveç, bir bardak kola,2 kaşık pilav, sonrasında da bir dilim karpuz
Kısaca önce yediklerimin aynısını yiyorum, sadece porsiyonlar bayağı bir küçüldü, kendime bir diyet bakmaktayım, karbonhidrat diyetimi yapsam acaba bilmiyorumkismile
makeup bu koçluk işi gerçekten baya motive edici olur.hem birini uyarırken kendımız kacamak yapmaya utanırız:))
evet canım o zman sen ve ben suan mevcut oldugumuza gore sen bana ben sana koc olduk seker dıger kızlar gelsın dahaada sekıllenırızz ama 4 kısıyız fazlasını takıp edemem tabıkı sızdee oleee
makeup bu koçluk işi gerçekten baya motive edici olur.hem birini uyarırken kendımız kacamak yapmaya utanırız:))
teodesa bende diyet arıyorum şimdi.benım soyle bır sorunum var kızlar; ben yemek yersem tam yıyorum.onun ıcın az az sık sık olmuyor bana.bende kendımce bu hafta soyle yapayım dıyorum.sabah k-flakes sonra butun gun salata meyve tabı 18:00 a kadar.ben yuruyus yapamıyorum ama mekık cekıyorum.1 ay kadar sonra baslarım yuruyuslere.bırde dogadan kayısılı form cay ıcıyım dıyorum.
evalına teodesa sevorane ve makeup
makeup 77
evalına
teodase
sevorane
kılolarımızı yazalım kızlarr hadı bısmıllah basladıkk ona goreee
Ben de sevdim koçluk fikrini, yalnız benim çocuklardan dolayı her istediğimde yürüyüşe çıkamıyorum, LESLİE İLE YÜRÜYÜŞ yapsam diyiyorum, gerçi bugün 7 km yürüdüm ama işte nadiren çıkabiliyorum yürüyüşe, en iyisi ben evde yapılacak sporlar bulayım kendime, artık işten eve geldiğimde ne kadar yapabilirsem bilmiyorumkismile
bende 18 den sonra yuruyus yapıyorum o zaman yuruyus saatımız en erken 18 30 okk tatlım atlamıycaz yuruyusuu ben mekık cekemıyorum bu konudada sne bana baskı yapıcan artıkk benım bıde ekmek tatlı su bu kacırdımmı ertesı gun fena odem tutuyom bıde sıkılınca cok yıyorummm
canım sıze lınk verıcem zumba dansı yapıcaz okkk once basıc ıle baslıyalımm herguun yuruyus yapamzsk dansımızı yapalımm evdee lınkı hemen verıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?