makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

Ben de kendimce bir diyet listesi tuturdum, yalnız bende de şişlik oluyor, özellikle karın bölgemde, hamile gibi geziyorum ortalıkta (, benim sorunum şuki hayatımda hiçbir zaman 1 haftadan fazala diyet yapmadım, gerçi destek olan da olmadı, belki bu defa sizin yardımlarınızla olur, bugün tediklerimi sıralayayım..
Sabah: 1 salatalık, bir patates, incecik bir dilim peynir
Öğlen: 5 badem, küçük bir kase kısır, yarım kurabiye
Akşam: 2 kaşık güveç, bir bardak kola,2 kaşık pilav, sonrasında da bir dilim karpuz
Kısaca önce yediklerimin aynısını yiyorum, sadece porsiyonlar bayağı bir küçüldü, kendime bir diyet bakmaktayım, karbonhidrat diyetimi yapsam acaba bilmiyorumkismile

hsgelmısseenn eee tabı kıı oldukmu 4 kıssıı bakalım bayrama kadar en fazla kıloyu kım verıcekkk hım en fazla kılo verene odul sısteöıde gelıstırebılırzz ne dersınız

ben varım bayrama kadar gidecek 6 kilo, başka oluru yok sempatiksalakcinni , 75 olayım kendime çok cici bayramlıklar alacağım zemuszemus

destek bolca olucak kızlar bu arada dusundumdee 4 kısı den fazla olmıyalım dıye dusunuyorum VIP tarzında olsun baslıgımız ne dersınız

teodesa beslenme bugun cok ıyıı sımdı bende bı kıtap var onu rastırıyorum bı bakalımm ortak paydada bulusalım sımdılık evalına teodesa sevorane ve ben

4 kısıyız bu kadar kalıp bırbırımızı kontrol aldındtutalım ıstıyorum bıde bırının yaptıgı kacamak hepımıze ceza seklınde donsun sayı artıgına gore 15 fazladan yuruyus seklınde cezamız olsunn ona gore kacamak yapmayız yaptırmayızz

savulun ulennn bız gelıyozzz 4 kısı oluyoz temammıı kızlarr hatta bakın ne dusundumm tabe zamanla oturcekk her hafta bırımız dıgerının kocu olucekk rotasyon seklınde o hafta o kısı ıle kocu ozel ılgılenecek dıger hafta koclar degıscek felan felan bakın bunları oturtursak dısıplınımızı de bozmayız hec

evet sımdık acıkkaynasalım dımıı bakım bu hafta mesela ben x kısısının kocuyum dımı x kısısıde y nın kocu yde z nın zde benım kocumm olay buu ıkılı sekılde destek motıvasyon kırla olcekkk

makeup bu koçluk işi gerçekten baya motive edici olur.hem birini uyarırken kendımız kacamak yapmaya utanırız:))

makeup bu koçluk işi gerçekten baya motive edici olur.hem birini uyarırken kendımız kacamak yapmaya utanırız:))

evet canım o zman sen ve ben suan mevcut oldugumuza gore sen bana ben sana koc olduk seker dıger kızlar gelsın dahaada sekıllenırızz ama 4 kısıyız fazlasını takıp edemem tabıkı sızdee oleee

teodesa bende diyet arıyorum şimdi.benım soyle bır sorunum var kızlar; ben yemek yersem tam yıyorum.onun ıcın az az sık sık olmuyor bana.bende kendımce bu hafta soyle yapayım dıyorum.sabah k-flakes sonra butun gun salata meyve tabı 18:00 a kadar.ben yuruyus yapamıyorum ama mekık cekıyorum.1 ay kadar sonra baslarım yuruyuslere.bırde dogadan kayısılı form cay ıcıyım dıyorum.

evet canım o zman sen ve ben suan mevcut oldugumuza gore sen bana ben sana koc olduk seker dıger kızlar gelsın dahaada sekıllenırızz ama 4 kısıyız fazlasını takıp edemem tabıkı sızdee oleee

tamam tatlım.ozaman ben zaten yazmıs oldum ne yıycegımı.sende yarınkı planını soyle bana ozaman.bırde spor yaparken streç fılm sarsak mı?

evalına teodesa sevorane ve makeup

makeup 77
evalına
teodase 81
sevorane 61

kılolarımızı yazalım kızlarr hadı bısmıllah basladıkk ona goreee

Son düzenleme:

Ben de sevdim koçluk fikrini, yalnız benim çocuklardan dolayı her istediğimde yürüyüşe çıkamıyorum, LESLİE İLE YÜRÜYÜŞ yapsam diyiyorum, gerçi bugün 7 km yürüdüm ama işte nadiren çıkabiliyorum yürüyüşe, en iyisi ben evde yapılacak sporlar bulayım kendime, artık işten eve geldiğimde ne kadar yapabilirsem bilmiyorumkismile

bende 18 den sonra yuruyus yapıyorum o zaman yuruyus saatımız en erken 18 30 okk tatlım atlamıycaz yuruyusuu ben mekık cekemıyorum bu konudada sne bana baskı yapıcan artıkk benım bıde ekmek tatlı su bu kacırdımmı ertesı gun fena odem tutuyom bıde sıkılınca cok yıyorummm

evalına teodesa sevorane ve makeup

makeup 77
evalına
teodase
sevorane

kılolarımızı yazalım kızlarr hadı bısmıllah basladıkk ona goreee

81 kiloyum ben canımcım, bir de tartılma günlerimiz olsa iyi olur, cuma veya cumartesi olabilir, siz karar verin..

canım sıze lınk verıcem zumba dansı yapıcaz okkk once basıc ıle baslıyalımm herguun yuruyus yapamzsk dansımızı yapalımm evdee lınkı hemen verıyomm

canım ben sana bır adres gondereyım sıte adresı orada vıdeo var karın kasları ıcın ben o mekıkden cekıyorum hıcde zorlanmıyorum.sımdı bakıyorum sıteye lınk atarım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…