ikinizinde sıkı takipçisi olcem şekerler.sizde beni unutmayın yoksaaaaklava: bu olur yani :teytey:
yengem kapıdan seslendi pasta almış yermisin diyo yok saol yemicem dedim ama bakalım kac dakika dayanabilicem eyvahedigeldismile
bu güntü toplam yediklerim: 7 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dilim karpuz ,1 dilim peynir ,4 kaşık patlıcan salatası 2 dilim ekmek 2 bardak nescafe.. umarım abartmamışımdır.. bu saatten sonra birşey yemeyi düşünmüyorum sadece su ve sigara :) bi de bu gün canım çok pis gül böreği çekti :S yemedim ama yarınnasıl dayanıcam bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, ben de bayrama kadar 6 kilo vermeyi hedefliyorum, 31 ağustos (yani bugün :)))))) itibariyle mücadeleme başladım, toplamda bayrama kadar 6 hafta var ve ben haftada bir kilo vermeyi istiyorum, yeni bir başlık açmaktansa makeUp izniyle bu başlıkta kilo verme mücadelemde sizlerle beraber olmak istiyorum, kilo cetvelimi de ekleyeceğim...kaydirigubbakcemile2
ne demek canım tabıkı o zman 3 kısı oldukk :içelim:
hosgeldınnn hadı bakalımm bayrama cıtr olucezz
eve gordugunuz resımdekı hatun olıcımmm
bende katılıyorum size kızlar.tabi aranıza alırsanızbende 61 kiloyum ve bayrama kadar 55 olmayı planlıyorum.siz nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz.ben kendıme bazı kurallar koydum.şöyleki; 2lt.su,19:00 dan sonra yemek yok.tatlı yok.ekmek yok.bu gıbı seyler ama belırlı bır menum yok.fıkırlerınıze acıgım yanı..
süper fikirmiş:))) bende koyayım ozaman motive edici olur...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?