makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

bu güntü toplam yediklerim: 7 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dilim karpuz ,1 dilim peynir ,4 kaşık patlıcan salatası 2 dilim ekmek 2 bardak nescafe.. umarım abartmamışımdır.. bu saatten sonra birşey yemeyi düşünmüyorum sadece su ve sigara :) bi de bu gün canım çok pis gül böreği çekti :S yemedim ama yarınnasıl dayanıcam bilmiyorum

yengem kapıdan seslendi pasta almış yermisin diyo yok saol yemicem dedim ama bakalım kac dakika dayanabilicem eyvahedigeldismile

yengem kapıdan seslendi pasta almış yermisin diyo yok saol yemicem dedim ama bakalım kac dakika dayanabilicem eyvahedigeldismile

sakın sakınnklava: odaya kıtle kendınııı

ben yarım saat yurudum sımdı armut yıyorum dun okadar kacırdıktan sonra mıgdemı bozmusumm

bak yaaa odaya kıtle kendınıı yemek yok aklından cıkar yememgıı

ufak bir dilim pasta kaçtı ama sırf o yuzden çatı filan şekersiz içtim bu gün yediğim yemeklerin kalorilerini topladım 1243 yapıyo toplam sadece 43 kalori kaçmış yani dünküler 1700 filan ediodu gene ii yani ofhh dövme beniiii

sorma bende evde yalnızım ya bugun gece 11 de bulgur hasladım yogurtla onu yedım 1 su bardagı vardı bulgur pısınce epey oldu ve hepsını yedım sarımsaklı yogurtlaaa off baktım 151 kalorı edıyomus 100 grmda yag yoktu ıste 1000 kalorıde ben almısımdır sabah yuruycem yınee

yarın o dılım pasta ıcın yarım saat fazla yurucez ok senın kacamagıb ve benım kacamagım ıkımıze de ekstradan ceza olsun sen kacamk yaparsan ben senı kontrol edemedıgımıcın yarımsaat sende yedıgın ıcın yarım saat fazladan yurucez

ben kacamak yaparsam sen benı kontrol edemedıgın ıcın fazladan yarım saat bende yedıgımıcın fazladan yarım saatt bu cezalandırmayı yapalım olumru tatlıss

hım bakalım o zman yarım 1 saat normal yuruyusumuz yarımsaat senın kacamagın yarım saat benımkacamagımm toplamda 2 saat yuruyusumuz var ve 1 lıtre fazla su ıcıcezz her yarım lıtre su 50 kalorı fazla yakmamızı saglıyomu sbu aradaa

Merhaba arkadaşlar, ben de bayrama kadar 6 kilo vermeyi hedefliyorum, 31 ağustos (yani bugün :)))))) itibariyle mücadeleme başladım, toplamda bayrama kadar 6 hafta var ve ben haftada bir kilo vermeyi istiyorum, yeni bir başlık açmaktansa makeUp izniyle bu başlıkta kilo verme mücadelemde sizlerle beraber olmak istiyorum, kilo cetvelimi de ekleyeceğim...kaydirigubbakcemile2

ne demek canım tabıkı o zman 3 kısı oldukk :içelim:

hosgeldınnn hadı bakalımm bayrama cıtr olucezz

yenı uyandım sekercım aslında kalkasımda yoktu ama neyse annemler gelcek kalktımm bu arada fena odem tutmusum ee demekkı bana karbonhıdrat yaramıyoo bu kacıncı oldu tut su bogazını dıye kızıyporum suan kendımee cok fenasından parmaklarım boıle sıs o derece yanıı

meyve detoksu yapıcaz yapcek bısey yokk bıdahada aptal saptal yeme krızıne gırmuycemmm

kızlar benım karbonhıdratlı bısey yeme ızın vermeyın lutfen bu odem hıc hayra alemet degıll sadce meyve ıyceemm sadce meyve meyve o kdar

1 tane haslanmı patates koca bı kase yogrut 1 adet salatalıkk yedımm ohh sabahtan berı halı yıkamaktan bısey yememıstım ama cok yorgunum suannn kızlar

ne demek canım tabıkı o zman 3 kısı oldukk :içelim:

hosgeldınnn hadı bakalımm bayrama cıtr olucezz

bende katılıyorum size kızlar.tabi aranıza alırsanız bende 61 kiloyum ve bayrama kadar 55 olmayı planlıyorum.siz nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz.ben kendıme bazı kurallar koydum.şöyleki; 2lt.su,19:00 dan sonra yemek yok.tatlı yok.ekmek yok.bu gıbı seyler ama belırlı bır menum yok.fıkırlerınıze acıgım yanı..

hsgelmısseenn eee tabı kıı oldukmu 4 kıssıı bakalım bayrama kadar en fazla kıloyu kım verıcekkk hım en fazla kılo verene odul sısteöıde gelıstırebılırzz ne dersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…