makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

yarınki menümüde belirledim böyle olunca menü dışına çıkmıyorum hemde hergun ıstedıgım menuyu ben belırlıyorum.. menum özetle; sabah k-flakes, öğle meyve -salata, akşam tavuk ızgara...

tamam tam 3 tur yurudum sımdı geldum ablam cok gerdı benı sımdı kapımı kapadım sakın olmaya calısıyorujmm bu jkızız anlamk ne zor yaa

ıyı bak ne guzel kendı cezanı vermıssın.arayıda kapamıssın.uzulmen bıle bırsey.umarım hep boyle azımlı kalırız.suan acım açım açım (( ama su içiyorum yemiycem..

ıyı bak ne guzel kendı cezanı vermıssın.arayıda kapamıssın.uzulmen bıle bırsey.umarım hep boyle azımlı kalırız.suan acım açım açım (( ama su içiyorum yemiycem..

yeme canım bende sabah yıne 3 tur yapcam 6 da kalkıcamm arayı kapatıam soz yarın ablam hanımda yok ya nısanlısı ıle kavga edıyo sınırınını bızdn cıkarıyoo CADIARZU

olur oyle seyler sen onu o senı ıdare edeceksınız.kardeş olmak bu zaten)

valla ben mı onun ablaıyım o benımbenım bılemeım ay cocuk gıbı bazen tartısma sebebı tırnak makası hehehh neysee

gecer elbett bı yarın bugunun cezasını cekıcem hem sabah hem aksam 3 er tur yuruyus 1 saat zumbaa kucuk kızın nasıl sevdımımı dansı

Son düzenleme:
bıseyler yıyesım geldı hemen acıl konumuna getım yemem lazımm napsam kıı gıdıp bı sıgara ıcım en ıyısııı

Misafirlerimi şimdi yolladım kızlar, ayy çok yoruldum, akşam yediğim 3 top dondurma ve fazladan bir kola dışında diyetim iyi gitti, yalnız moralim bozuldu yaaa, 7-8 öncesinin ( daha iki çocuk doğurmadan yani ) video çekimlerini izledik, ayy ne güzelmişim, o zamanlar 67 kiloydum, gerçekten çok zarifmişim, şimdi ise 81 kiloyum, 14 kilo, off offf, arkadşlar da dedi, ne çekicİ zarifmişsin o zamanlar, ağlayasım geldii, moral falan kalmadı yaaa, üstelik bugün spor da yapamadım, cezalandırın beniii...

bugun yedıklerım taş çatlasın 500 cal. ustune bırde 1 saat pilates yaptım. dusunsene canım sen 1600 cal almıssın.sımdı benım 3 katım.sefam olsun ohhhh dıyımde sınırlen ıyıce :teytey:

Ben de pişmanlık duydum yaa, ne güzel hem az yemiş hem de spor yapmışsın, du bakk yarın bende aynı durumda olucam, buügün ben 1000 kalori aldım, spor da yok üstelik, yarın telafi edicem...

canım ben yarın cezamı 3 tur yuruyerek cekıcem evet bende eskıyı ve sımdıyı gorunce delı oluyorum herserım yag dolu neyse yarın bugunun sporunda yapıcazsın bende tabekı yarın ıkımızde cezalıyız bugunun en uslu kecısı sevorone oldu dıeylım bı zıkımızde yarın cezalı olalaım ve uslu duralım olurmuu tatlıs

günaydın kızlarrrrr.... başarıcaz,başarıcaz,başarıcaz.eski halimizden bile zayıf ve hafif olucaz.hep bunu düşünün.altı üstü 38 gun daha sabır.sonrasında hayat tarzı yapıcaz hafif yemeği.
sabah çay içtim,1 kase k-flakes yedim.sporuda akşam kızım uyuyuna yapmayı planlıyorum.hem gun ıcınde yedıklerımı erıtmıs olurum kısmende olsa.ama heryerim ağrıyor hamlamışım.alışıcam tabi.ebru şallının pilates dvd sini onerırrım kızlar.
teodesa spor yapmadım diye üzülme canım sen dun baya yorulmuşsundur zaten.iki çocukla misafir ağırlamak zaten baya yetiyor(

gunaydın kızlar sabah 1 kase sıyah dut yedım 1 bardakd cay bıde 2 tabe kucuk armut bugundaha dıkkatlı olucam soz verıyorum

1 armut daha yedım kızlar sımdı acık kestırcem bende cok hamlamısım ve hava cok sıcakkk belımde fecı agrıyo aksama yuruyus varrr yurudukce acılırım ınsallahh

KIZLAR BAKIN NE BULDUM

KALORİ HESAPLARI BİRER PORSİYONA GÖRE HESAPLANMIŞTIR..

BEYAZ EKMEK=80 kalori
MAKARNA=85 KALORİ
KEPEK EKMEĞİ=55 KALORİ
BÖREK=330 KALORİ
KIZARMIŞ EKMEK=30 KALORİ
BİSKÜVİ=460 KALORİ
BULGUR PİLAVI=320 KALORİ
BALIK BUĞLAMA=190 KALORİ
BİFTEK IZGARA=278 KALORİ
KÖFTE=250 KALORİ
SALAM=446 KALORİ
TAVUK GÖĞSÜ(haşlanmış)=150 KALORİ
SALATALIK=11 KALORİ
DOLMA=200 KALORİ
TAZE FASÜLYE=90 KALORİ
MANTAR=14 KALORİ
BROKOLİ=25 KALORİ
HAVUÇ=59 KALORİ
BRÜKSEL LAHANASI=35 KALORİ
KIZARTMA=300 KALORİ
KARNI BAHAR=302 KALORİ
BEZELYE=89 KALORİ
PATATES(HAŞLAMA)=100 KALORİ
SUCUK=425 KALORİ
PİRİNÇ PİLAVI=320 KALORİ
YMURTA BEYAZI
YUMURTA SARISI
TON BALIĞI
KUZU(YAĞLI,IZGARA)
SOSİS
HİNDİ
TAVUK IZGARA
ZEYTİN(SİYAH)=200 KALORİ
SUSAM=589KALORİ
ÇORBALAR=200 KALORİ
TEREYAĞI=206 KALORİ
UNLU ÇORBALAR=240 KALORİ
BİGMAC MENÜ=480 KALORİ
KOLA=110 KALORİ
DİYET KOLA=0.3 KALORİ
MC DONALDS HAMBURGER=240 KALORİ
BİRA=140 KALORİ
EFES LİGHT BİRA=81 KALORİ

MEYVELER

ÜZÜM=57 KALORİ
MUZ=100KALORİ
PORTAKAL=50 KALORİ
KİVİ=34 KALORİ
KAVUN=40 KALORİ
KARPUZ=54KALORİ
MANDALİNA=50 KALORİ
KAYISI=8 KALORİ
HURMA=15 KALORİ
DOMATES=14 KALORİ
ÇİLEK=26 KALORİ
ERİK=8 KALORİ
ARMUT=70 KALORİ
KİRAZ=40 KALORİ

SÜT ÜRÜNLERİ

AYRAN=70 KALORİ
KAŞAR=400 KALORİ
SÜT(YAĞLI)=70 KALORİ
BEYAZ PEYNİR=275 KALORİ
YOĞURT(YAĞLI)=100 KALORİ
CACIK=80 KALORİ
MEYVELİ YOĞURT=130 KALORİ
PERMESAN PEYNİRİ=450 KALORİ

TATLILAR

AŞURE=400 KALORİ
KADAYIF=160 KALORİ
SÜTLÜ DONDURMA=193 KALORİ
BAKLAVA=521 KALORİ
FISTIKLI ÇİKOLATA=543 KALORİ
REÇEL=272 KALORİ
ÇİKOLATA=520 KALORİ
HELVA=520 KALORİ
MUHALLEBİ=401 KALORİ
SÜTLAÇ=400 KALORİ

hım 3 bardak ayran ve kucucuk bı porsıyon sebze yemegı yuruyuse cıkıcam henuz tartılmadım ama ıkı gun fena odem ve gaz dolmusumm

Merhaba kızlar, ben de ancak netin başına oturabildim , amaaan sıcaktan mı nedir çok çabuk yoruluyorum yaaa, bende birazdan yürüyüşe çıkacağım, toplamda 700 kalori aldım, akşam yatmadan da bir meyve yerim bir de bir bardak süt içmeyi düşünüyorum, dolapta kurabiye var o bana ben ona bakıyorum, yarın birilerine vermeyi düşünüyorum canım kurabiyelerimi, yoksa yoldan çıkabilirim benneyaptımki

500 kalorıden az aldım dunun cezasıı 1 saatten fazla yurudumm hatta 1,5 saatten fazla dıyelım ve hızlı tempoo sımdı su cay ayran harrıcınde baskda bısey ıcmem yemem bakıyorum sızler cok ıyısınız

evet hava fena sıcak ramazanda nasıl yapıcaz hec dusunemıyom

Ayyyy listeye bi bakayım dedi özellikle tatlılar bölümünde ağzımın suyu aktı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni, kalorileri de bir o kadar güzel...kötükedihüso

Ayyyy listeye bi bakayım dedi özellikle tatlılar bölümünde ağzımın suyu aktı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni, kalorileri de bir o kadar güzel...kötükedihüso

kızlar 3 kısımıyız evalına yok galıba 3 kısı daha eklıyelım bız bu gruba bence hareketlı olsun ortam kocluk sıstemını bu sekılde oturtamıycaz cok ısteklı olan 3 kısıyı alalım aramıza son 37 gundeyızzzhadı bakım

ben suan oldukca acım ama meyveden baska yemıycemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…